Kolay gelsin canım.Öyle canım
Ayakta olana göre gene iyi işimiz
sadece bel agriyor ayaklar sisiyor oturmaktan
68-69 kilo altını en son 2006 -2007 de gördüm. Bana riskli geliyor. Diyete devam edeceğim. Listeyi sıkıntıya sokarım diye korkuyorum.Izine ayrilmakmi nediyimki canim zorlaniyomusun
Sağol canımKolay gelsin canım.
Durhele daha erken bunu düsunmek icin ama sen nasil istersen oyle yap68-69 kilo altını en son 2006 -2007 de gördüm. Bana riskli geliyor. Diyete devam edeceğim. Listeyi sıkıntıya sokarım diye korkuyorum.
Ne oldu canım
Hayır yaaaaaa ne bırakmasıııııııı sakınnn68-69 kilo altını en son 2006 -2007 de gördüm. Bana riskli geliyor. Diyete devam edeceğim. Listeyi sıkıntıya sokarım diye korkuyorum.
Tmm canım.ben hep takilirsam burda takılırım diye korkuyordum. Hani durma oluyormuş ya. Ondan dedim. Tamam konuşuruz sonra .daha erken bunu düsunmek icin ama sen nasil istersen oyle yap
Ben de mezun olcam. Koca göbeğimi kaşıya kaşıya gezcem. Herkesin kası olamıyo maalesef.Hayır yaaaaaa ne bırakmasıııııııı sakınnn
Simdiye kadar hic duraksamadı kilon canim belki bir yerde duraksar ama o direnci kırınca kilo vermeye devam edersinTmm canım.ben hep takilirsam burda takılırım diye korkuyordum. Hani durma oluyormuş ya. Ondan dedim. Tamam konuşuruz sonra .
Benimde kasim yokBen de mezun olcam. Koca göbeğimi kaşıya kaşıya gezcem. Herkesin kası olamıyo maalesef.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
2 tb ekmeğinden kaşarlı tost
1 Haşlanmış yumurta
1 Çk ezme
1 Çk labne
Domates salatalık
Akşam
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
3 yk türlü
3 yk pilav
3 yk yoğurt
Salata
Su 2,5 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul
Sağol canımAfiyet olsun canım
Yaaaaaa kız güldürdün beni vallahiBen de mezun olcam. Koca göbeğimi kaşıya kaşıya gezcem. Herkesin kası olamıyo maalesef.
Nebilim izin mizin diyolarNe oldu canım
Bak ona itirazım yok. Allah izin verirse göreceksin.Yaaaaaa kız güldürdün beni vallahi
ben sana inanıyorum çok değil kurban bayramına seni incecik göreceğim
Takimi kapatir gideriz 3 yarismadan asagiya düşemiyoruz zaten listede kural gereğiNebilim izin mizin diyolar
Afiyet olsun canım, evet cok benzer oldu bugun bakalim yarın sabah hangimiz daha cok eksi gelcekSabah 1 haşlama yumurta
1 salatalık 1 küçük kase pul biber li yoğurt
1 dometez biraz yeşillik, ve rezene çayı
Öğle= 1 haşlama pirzola tavuk
1 tabak salata
Ara bir elma
Akşam = 1 kase çorba 1 kase salata
Zipzip- E Elif_Eylul buraya menümü bırakıyorum kackaloribu senle bugün aynı mı beslendik ne
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
2 tb ekmeğinden kaşarlı tost
1 Haşlanmış yumurta
1 Çk ezme
1 Çk labne
Domates salatalık
Akşam
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
3 yk türlü
3 yk pilav
3 yk yoğurt
Salata
Su 2,5 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?