Cok guzel 1 ekmek yerimMaşallah 1ekmek nasil yeniyo yaaa
Doğum günün kutlu olsun canım nice saglikli mutlu yaslarin olsunDesen de olur canım kacamaksiz olacak dedim kaçamak yaptım yarın inşallah temiz olur diyecektim ki yarın benim doğum günüm
Herhalde kocam pasta alır bugün kolye almış gelmiş
Kalp üzerinde kraliçe tacı var sen benim kalbimin kraliçesisin diyor
Hosgeldin canim nasilsinŞükür kavusturana hesabima giremiyordum ancaki halettim
Yine tas topladik canim ama bu baska bahceKolay gelsin canim napiyonuz bugun
Takım çok azalmış, bu dezavantaj, yüzde 1in altında gelecek olanları dengeleyecek yok sayı az olunca, bu hafta zor bence. Herkes yüzde 1 üstü gelirse ancak olur
Deli gibi yiyip de burda ahkam kesmeyi de sevmiyorum diye konuşmuyorum ama tutamadım kendimi bu sefer. Size güveniyorum, elinizden geleni fazlasıyla yaparsınız
Yeni uyeler icin bildirim istedik, free liste kalabalik ama listeye girecek nerdeyse kimse yokAaanbu kadarcik mi kaldik listedebu ne demek biliyor musun burutus her - avantaj her + daha da dezavantaj Eki Görüntüle 2852322 Eki Görüntüle 2852323 bende durumlar birayla kafa bulup 50fk leslie yaptim simdi bolgesele geciyorum
HosgeldinGeldim geçmiş bitti
İc sesim aksamda 30dk yap diyor bacaklarim kudurma kasinma diyorMasallah bu ne hız
Yat dinlen kaptanimHosbuldum canım
Yatmam canim yaa öğlen uykusunu hic sevmiyorumİc sesim aksamda 30dk yap diyor bacaklarim kudurma kasinma diyorinat ettim 400 gelmeyecegim
Yat dinlen kaptanim
450de anlaşalımİc sesim aksamda 30dk yap diyor bacaklarim kudurma kasinma diyorinat ettim 400 gelmeyecegim
Yat dinlen kaptanim
Neguzel yapmissiniz canimPissstt naber nasilsiniz... biz ormana kaçtık gene...
Maşallah eksiler gelmeye basladiBugün - gördüm telafi edeyim dedim..
Babababa laflara bak heleChedarice kizzzz neler yiyorsun...kilo alsanda keyfini cikart hic degilse lezzetli seyler yiyerek kilo alıyorsun...vermesi kolay olur...
Canim ben güzelce yıkiyorum dogruyorum icine 1limon,1tarcin,biraz maydanoz,5karanfil atip kaynatiyorum yumusayinca kapatip 2tane sallama yesil cay atip demliyorum
Karanfil hariç tamam.Canim ben güzelce yıkiyorum dogruyorum icine 1limon,1tarcin,biraz maydanoz,5karanfil atip kaynatiyorum yumusayinca kapatip 2tane sallama yesil cay atip demliyorum
Afiyet olsun canımSabah 1 haşlama yumurta
1 salatalık 1 küçük kase pul biber li yoğurt
1 dometez biraz yeşillik, ve rezene çayı
Öğle= 1 haşlama pirzola tavuk
1 tabak salata
Ara bir elma
Akşam = 1 kase çorba 1 kase salata
Zipzip- E Elif_Eylul buraya menümü bırakıyorum kackaloribu senle bugün aynı mı beslendik ne
Afiyet olsun canım tavugu 2tanede yiyebilirdin bukadar erken kapatma aksaminiSabah 1 haşlama yumurta
1 salatalık 1 küçük kase pul biber li yoğurt
1 dometez biraz yeşillik, ve rezene çayı
Öğle= 1 haşlama pirzola tavuk
1 tabak salata
Ara bir elma
Akşam = 1 kase çorba 1 kase salata
Zipzip- E Elif_Eylul buraya menümü bırakıyorum kackaloribu senle bugün aynı mı beslendik ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?