Kilit vurmustum aslinda ama kaldirdim kilitleriHerkes takımı kapamak istiyor. Bi durun şurda kilo veriyoruz güzel guzel. Gidin kapı kapayın.
Şimdi dedi bak 4400 daha fazla yasak artik takimda4425 adim atmisim yeter sanirim
Iyi aksamlar canımEki Görüntüle 2852519
Eki Görüntüle 2852520
Eki Görüntüle 2852521
İyi akşamlar hanımlaren artı benim bence yol ödemiyle balon gibiyim yoldan çiçek böcek çektim yeşillik olsun
Canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraDesen de olur canım kacamaksiz olacak dedim kaçamak yaptım yarın inşallah temiz olur diyecektim ki yarın benim doğum günüm
Herhalde kocam pasta alır bugün kolye almış gelmiş
Kalp üzerinde kraliçe tacı var sen benim kalbimin kraliçesisin diyor
Ohhh maşallahKızçeler bacak inceltmek ve kalça şekillendirmek isteyenler muhakkak ki lastikle çalışsın, Eki Görüntüle 2852163
Bnm aldığım bu, değişik bir yapı örgü gibi. Bn de normal lastik var ama terli iken falan dönüyor, canımı acıtıyor, ilk kez kullanacaksınız düşük seviye bakın
Eki Görüntüle 2852168
Bu yıl karın kaslarım daha belirginleştirmeyi başardım, üst katmandaki yağı görmen guzuuummm
Ablam tarif vermiş ben onu da Dukan gibi yapmıştım
Kız ne gezmesi oradaki pazara gittik basım çatlıyor midem de bulanıyorÇok gezmek diyelim
Ancak okudum akşam erken yatmistim
Havami çarptı ne oldu dısarı çıkmakta yaramıyo bizeCanım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara
Ohhh maşallah
Ablam tarif vermiş ben onu da Dukan gibi yapmıştım
Kız ne gezmesi oradaki pazara gittik basım çatlıyor midem de bulanıyor
Ancak okudum akşam erken yatmistim
Iyi aksamlar canımEki Görüntüle 2852519
Eki Görüntüle 2852520
Eki Görüntüle 2852521
İyi akşamlar hanımlaren artı benim bence yol ödemiyle balon gibiyim yoldan çiçek böcek çektim yeşillik olsun
Ay valla ne bileyim kayinvalidem nazar degmis dediHavami çarptı ne oldu dısarı çıkmakta yaramıyo bize
Gecmis olsun canim
Fasulyecimi nedenkiAy valla ne bileyim kayinvalidem nazar degmis dedikocam da sana pazardaki fasulyeci nazar değdirdi diyor ay gulemedim de güldükce beynim yerinden oynuyor
Ne bileyim acaba fasulye alırken ne olduFasulyecimi nedenki
Allahimyaaa senin bu kocaniNe bileyim acaba fasulye alırken ne oldu
Yarın tartılmaya niyetim yok valla yalnış çıkıyor sonra sinirlerim zıplıyor bugün 3 litre su içtim 1 litresi detoks tuAfiyet olsun canım, evet cok benzer oldu bugun bakalim yarın sabah hangimiz daha cok eksi gelcek
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menüBende menumu bildirebilirim
Sabah 09.30
2 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
Öğle 13.30
120 gr kadar tavuk yagsiz pisirdim. Salatayla yedim.
Akşam 17.45
1 kase mercimek çorbası
Bolca salata
2 kupa bitki çayı
2bucuk litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Kuzu sen her gün mü cikiyorsun tartıyaYarın tartılmaya niyetim yok valla yalnış çıkıyor sonra sinirlerim zıplıyor bugün 3 litre su içtim 1 litresi detoks tu
Afiyet olsun canım böyle gidersen eksi 1 kiloyla gelirsinGün içinde sadece 10 adet erik
Canım hiç bir şey istemiyor kendimi hala Ramazan’da hissediyorum
Akşam yemeği
1 tabak taze bakla yemeği
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Spor yok
Adım: 152 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canım cok az yemissinGün içinde sadece 10 adet erik
Canım hiç bir şey istemiyor kendimi hala Ramazan’da hissediyorum
Akşam yemeği
1 tabak taze bakla yemeği
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Spor yok
Adım: 152 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?