- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
fatu meyveyi tostların üstüne yeme canım arada 2 saat olsun yada tostan 20 dk önce bak buna dikkat et meyve yemekle yenmez . direk kiloya dönüşür .....yerimsenibengözüm dördüncü tostta ama ara verek yiecem
onu da 13.30 gibi yemem lazım
bi seferde lööp die götürmek olmazzz
fatu meyveyi tostların üstüne yeme canım arada 2 saat olsun yada tostan 20 dk önce bak buna dikkat et meyve yemekle yenmez . direk kiloya dönüşür .....yerimseniben
bu mehmet öz amca geçen yabancı bi tv kanalında programda konuktu ing. konuşuyodu türkçe alt yazı yazıyodu küçücük küçücük okuyacam diye helak oldum ama okudum,
uzun yaşamak için günde bi kadeh kırmızı şarap için diyodu:))
heç bana göre değil içene yarasın afiyet olsun,
bide otla çöple beslenin kırmızı et mümkün olduğunca az tüketinde didi başka bi amcayla konuşurken...
naber hayal nasıl gidiyor bakalım diyet. cumaya 3 gün kaldı.
tostan sonra yeeemeeeeeeeeekaydirigubbakcemileyaa mesela tost yiyom bi aradan 15 20 dk geçio bi dilim elma yiyiom aradan 20 - 30 dk geçio tost yiyom....
sabah 8.30 dan saat 13.00 a kadar 3 tost bi elma yidim...
ama tostlar çok küçük yaawww
elsem bari bi simit ye ondan iyidir ....-tatlicadiarzu-ya yemekte kızartma varmış
sende nasıl gidiyor şeker veriyomusun bu hafta performansın nasıl
refem geldim kısma:)
nazlı diyet süper deyim susuyum dimi :roflol:...
hadi bakalım bende ara verdim spora malum eşimin kaza yapması evde yatılı misafirler felan bayağı altüst oldum koşturmaktan öyle bitkin düşüyordum ki sporla bu kadar yorulmuyordum..bende iyi gidiyor canım. Hayal cadısıyla yarış yapıyoruz. Ben geçicem onu bu hafta. Hergün 60 dakika yürüyüşlerimi yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum.
yok kız susma senin takım çok konuşuyosun diye kızmış galiba. Susma hayal sustukça sıra sana gelecek konuş yavrum.
hadi bakalım bende ara verdim spora malum eşimin kaza yapması evde yatılı misafirler felan bayağı altüst oldum koşturmaktan öyle bitkin düşüyordum ki sporla bu kadar yorulmuyordum..
Başlarım heralde birkaçgüne kadar inşallah az biraz kendime gelimde
hadi yaa ciddimi kızmışlar şakamı yapmışlar..anam hayal konuşmazsa kötü hepimize yetişip gaz vermesi..hayalcim boşver sen konuşmaya devam et.özleriz sonra anacım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?