Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar 3. tostumu da yedim
ama gerçekten küçükler yaawww
normalde ben bunların dördünü bi oturmaay yer bi dört daha çekerdim önüme..
aralrda da bi büyük kırımızı elmayı böldüm 5-6 ya dilim dilim ondan yedim...
bi de bol bol çay
siyah çay benim böbreklerime direkman etki yapıyor...
çay içtikten 30 dk. sora vc ziyareti yapıom genelde...

gözüm dördüncü tostta ama ara verek yiecem
onu da 13.30 gibi yemem lazım
bi seferde lööp die götürmek olmazzz

gözüm dördüncü tostta ama ara verek yiecem
onu da 13.30 gibi yemem lazım
bi seferde lööp die götürmek olmazzz
fatu meyveyi tostların üstüne yeme canım arada 2 saat olsun yada tostan 20 dk önce bak buna dikkat et meyve yemekle yenmez . direk kiloya dönüşür .....yerimseniben

--------------------------------------------------------------------------------

Ewet Tüm doğrularınızı yıkacak bir haber size!
Sabah gazetesinden alıntıdır.
Fazla yağları yakmak için sadece C vitamini

PROF. DR. MEHMET ÖZ 23.01.2009

Sağlık kaynağı C vitamini, aynı zamanda yağları yakma görevi de yapıyor. Egzersiz öncesi yeterli C vitamini alanlar almayandan daha çok yakıyor..

Yağ yakan ilaçlarla ilgili sorun; cüzdan yakan maddeler olmaları! Bu ekonomik sarsıntıyı atlatmak istiyorsanız, kendinizi geç saatte yayınlanan tele-pazarlama programlarından kurtarın ve gerçek üretime geçin! Araştırmalar, vücudunuzun yağ yakması için yeterli miktarda C vitaminine ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Ve bir araştırma; vücudunda yeteri kadar C vitamini olmayan insanların, koşu bandındaki bir saatlik egzersizde, yeteri kadar C vitamini alanlardan yüzde 25 daha az yağ yaktığını ortaya koyuyor.

ıDRARLA ATILIYOR
* Bir doz C vitamini, yağ yakma değerlerini normal seviyeye çekiyor. Peki neden böyle oluyor? Çünkü C vitamini, yağları yakıta çeviren 'carnitin' üretimi için hayati bir önem taşıyor.

* Yağ yakma kapasitenizi olimpiyat seviyesine yakın tutmak için günde 1200 miligram C vitamini almanızı tavsiye ediyoruz. (Burada kişisel üst sınırınızdan bahsediyoruz. 8 altın madalyalı yüzücü Michael Phelps gibi günde 12 bin kalori alıp zayıf kalmaktan değil!)

ÇıLEKTE ÇOK VAR
* Bu vitamini yeterince almak hastalıklardan korunmanızı sağlamanın yanısıra yaşlanmanızı da önler. C vitaminini büyük oranda portakal, mandalina gibi yiyeceklerden alabilir, geri kalanını da günde iki kez besin takviyesi haplarla tamamlarsınız.

* C vitamini idrarla atılır. Bu nedenle günlük ihtiyacınızın yarısını sabah, yarısını da gece almalısınız.

* Güne birkaç çilek yiyerek (bir kasesi 100 miligram C vitamini içerir) başlamayı deneyin. Öğlenleri de bir portakal (70 miligram C vitamini içerir) yiyin
Ayrıca vereceğim adrestede la-Carnitine denen ilaç yerine Cvitaminin alımının daha ucuz ve uygun olduğunu destekleyen yazılar var.
XXXXXXXX giriyorsunuz buradan
beslenme-yağ yakıcılar ve yağ yıkımı,yağ yakmanın en basit ve ucuz yolu konu başlığına tıklıyorsunuz 2 sayfa yazı var.
Hatta orada yazılanların alındığı sayfaların adresleride var.Benim ingilizcem yeterli olmadığı için buradaki yazılarla yetindim.
Ayrıca Mehmet ÖZ'de bu konularda bayağı uzman biri .Artık size bırakıyorum bu la-carnitine çılgınlığını.
Ben de kullandım.Çok kısa bir süre kullandım.Evet gayet güzel toplanıyor vücut.Ama inanın diyet ve sporu bıraktığınızda denizanası gibi oluyorsunuz.(ya da ben öyle oldum)
Kilo almadım ama (o dönem)yaz başında aldığım giysilerin belleri olmadığı gibi göööbeeeğm sarktı.
Şimdi ne yapıyorum.Yukarda yazılanlara ianandım.Spora gitmede 1 saat önce 1000lik c vitamini alıyorum.

alıntıdır..

yaaa........
yaaaa........
portakal suyuyula içcem bundan sonra L-carnitineyi.....

ayrıca dün 1 saatlik spordan sonra etkisimi ortaya çıktı nedir...
daha bi spor yapasım geldi...
ya yoksa bende 1.30 saaat sonra mi etki edio bu meret???

Son düzenleme:
fatu meyveyi tostların üstüne yeme canım arada 2 saat olsun yada tostan 20 dk önce bak buna dikkat et meyve yemekle yenmez . direk kiloya dönüşür .....yerimseniben

yaa mesela tost yiyom bi aradan 15 20 dk geçio bi dilim elma yiyiom aradan 20 - 30 dk geçio tost yiyom....
sabah 8.30 dan saat 13.00 a kadar 3 tost bi elma yidim...
ama tostlar çok küçük yaawww

bu mehmet öz amca geçen yabancı bi tv kanalında programda konuktu ing. konuşuyodu türkçe alt yazı yazıyodu küçücük küçücük okuyacam diye helak oldum ama okudum,
uzun yaşamak için günde bi kadeh kırmızı şarap için diyodu:))
heç bana göre değil içene yarasın afiyet olsun,
bide otla çöple beslenin kırmızı et mümkün olduğunca az tüketinde didi başka bi amcayla konuşurken...

naber hayal nasıl gidiyor bakalım diyet. cumaya 3 gün kaldı.

yaa mesela tost yiyom bi aradan 15 20 dk geçio bi dilim elma yiyiom aradan 20 - 30 dk geçio tost yiyom....
sabah 8.30 dan saat 13.00 a kadar 3 tost bi elma yidim...
ama tostlar çok küçük yaawww
tostan sonra yeeemeeeeeeeeekaydirigubbakcemile

hayal ne diyeti yapıyosun bi ara lahana yapıyodun aynısımı yine

sende nasıl gidiyor şeker veriyomusun bu hafta performansın nasıl

bende iyi gidiyor canım. Hayal cadısıyla yarış yapıyoruz. Ben geçicem onu bu hafta. Hergün 60 dakika yürüyüşlerimi yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum.

bende iyi gidiyor canım. Hayal cadısıyla yarış yapıyoruz. Ben geçicem onu bu hafta. Hergün 60 dakika yürüyüşlerimi yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum.
hadi bakalım bende ara verdim spora malum eşimin kaza yapması evde yatılı misafirler felan bayağı altüst oldum koşturmaktan öyle bitkin düşüyordum ki sporla bu kadar yorulmuyordum..
başlarım heralde birkaçgüne kadar inşallah az biraz kendime gelimde
yok kız susma senin takım çok konuşuyosun diye kızmış galiba. Susma hayal sustukça sıra sana gelecek konuş yavrum.

hadi yaa ciddimi kızmışlar şakamı yapmışlar..anam hayal konuşmazsa kötü hepimize yetişip gaz vermesi..hayalcim boşver sen konuşmaya devam et.özleriz sonra anacım seni

geçmiş olsun akpep canım eşin nasıl iyimi şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…