Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar öğle yemeği 50 dk. yürürüdüm
80 gram ton balığı ve 1 adet turp yedim.
Ama midem kazınmaya başladı çok acıkmaya başladım ne yiyeyim meyve demeyin sakın dahada kazınıyor midoşum meyve yedikçe

hadi bakalım hayalcim cuma günü konuşalım şeker
ama konuşsan enerji harcar yağ yakarsın dimi şeker benden söylemesi:)

size bi daha yazı göndewrrisem ne olayım yaa... bilgi payşaıoz tık yok......
hııhhh...
küstüm işte kart karular sizüüüüüü

dil çıkaran üye smili:

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım

igrenc bi geceydi gerci hala ole

kızlar tartı 76 dedi bana

geçmiş olsun akpep canım eşin nasıl iyimi şimdi.

sağol canım yaaa..
ağzının içi bayağı iyi şükür..bişeyler yiyebiliyor artık.dikişleri tutmuş ağız içi olunca zorlanırsın demişti doktor
şimdi kaburgasından şikayeti var hala..
kaburga batması varmış ezilmeyle ve geçmesi uzun sürermiş buna şükür diyoruz
yüzünün şişi bayağı indi şükür.
artık tanıyabiliyorum eşimikaydirigubbakcemile3

nan sen genemi tupr yedin turpcu refe olum bu turpun zayıflamada rolü varda sen bizemi demeyon kine:mymeka::mymeka: :roflol::roflol::roflol:...

hadi bakalım hayalcim cuma günü konuşalım şeker
ama konuşsan enerji harcar yağ yakarsın dimi şeker benden söylemesi:)

kız yaza yza parmaklarımda kalmadı bişi zaten geçen aşkom baktı glüm parmakların bi deri bi kemik kalmış diyo yakında karnımla kullancam kılavyeyi :roflol::roflol::roflol::roflol:,

evet yavriiim tartılar konuşsun sen ne alemdesin naslı cadısı:jeyyar::jeyyar:...

selamlar muhabbetiniz bol olsun
aebenim yeni kilon hayırsız olsun caneemmm. cumaya kadar terketsin seni
yarış kızışmış. hayal gol atacak gibi duruyor ama pek inanmadım kaydirigubbakcemile3
pınarım senin şu azıcık ye bişey olmazlarına bayılıyorum :roflol: nefsine zulmetmek de günahmış ama kaydirigubbakcemile

küto gece niye iğreçti uyumak için yeni bahaneler ürettin kız gündüz öğlene kadar uyuyum dokunmasınlar bana die:),

akrebim geçmiş olsun fıstık...

asi hoşgeldin fıstık,
da neye inanmadın nan sen:)

kız halam öğretmen benim bi velisi var kadın sus pus oturur hep sormuşlar neden diye Allahın verdiğini boşa harcamak günah demiş yav,
aboow ben yanım o vakit...

akrepcim tekrar çok geçmiş olsun canım. benim eşim de sürekli araba tepesinde. kısa bir süre haber alamasam ödüm patlıyor :çok üzgünüm:

kız iyi fikir haaa
karnımızla yazabilsek bayağı eritirdik
parmağımdaki yüzük bol geliyor artıkım kaydirigubbakcemile3
küto gece niye iğreçti uyumak için yeni bahaneler ürettin kız gündüz öğlene kadar uyuyum dokunmasınlar bana die:),

sağol şeker..hepimizden uzak olsun inşallah

ben şuaralar iyi gidiyorum hayalim. tam gaz devam bakalım cuma tartı ne gösterecek.

sen hep ser verion sır vermion kısım
sonuncu olmayasın da kaydirigubbakcemile3
bence nazlı hepinizi geçer :hooray:

refiim keşke 1 dilimde ekek yeseydim canım acıkmazdın o zaman .. benim bildigim en iyi tok tutucu gidalar ekmek ve süt tür 1 bardak süt iç bak iştahın gidecek .....
size bi daha yazı göndewrrisem ne olayım yaa... bilgi payşaıoz tık yok......
hııhhh...
küstüm işte kart karular sizüüüüüü

dil çıkaran üye smili:
fatu sen similleri kullanamıyosun canım ........fisfisfis

bu haftanın bireyselde 1 belli oldu ......:hooray::hooray::hooray::lepi:

nasılsın biraz geçtimi ....:1hug:

akrepcim tekrar çok geçmiş olsun canım. benim eşim de sürekli araba tepesinde. kısa bir süre haber alamasam ödüm patlıyor :çok üzgünüm:

sağol şeker yaa doğru diyosun şu arabayı icat eden iyi etmiş ama şu kazalar da olmasa

oooo çok güzel küto tebrik ederim canım. sen bidakine tekenin yanına 75 kiloyla gidersin canım belkide 74 ile bellimi olur.

hoş geldin poena canım yazabilirsin buraya .....tanısın seni kızlarda .....

yokbe diş cektirdik burda senın habarın yok galiba cok şişti konusamıyorum hala kanıyo midem bulanıyo 27 saattir su bile içmedim corba yaptım 1 2 tatlı kaşıgı denedim olmuyo :çok üzgünüm:

akrebimm acil şifalarrrr

Allah korusun canım herkesin sevdiklerini dua edelim gerisi kader

kütoo süpersin kıss
2. mezunumuz bu inatla sen olacaksın :teytey:
ama bu kadar az yemeye karşılık bence çabuk döneceksin. aebeni biraz dinle kaydirigubbakcemile
ve sen döndüğünde ben yine burada olacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…