ekrebim yok lahana yapmıyorum tatlım,
susuyum susuyum cuma tartı konuşsun kıs:)...
geçmiş olsun akpep canım eşin nasıl iyimi şimdi.
Kızlar öğle yemeği 50 dk. yürürüdüm
80 gram ton balığı ve 1 adet turp yedim.
Ama midem kazınmaya başladı çok acıkmaya başladım ne yiyeyim meyve demeyin sakın dahada kazınıyor midoşum meyve yedikçe
hadi bakalım hayalcim cuma günü konuşalım şeker
ama konuşsan enerji harcar yağ yakarsın dimi şeker benden söylemesi:)
sağol canım yaaa..
ağzının içi bayağı iyi şükür..bişeyler yiyebiliyor artık.dikişleri tutmuş ağız içi olunca zorlanırsın demişti doktor
şimdi kaburgasından şikayeti var hala..
kaburga batması varmış ezilmeyle ve geçmesi uzun sürermiş buna şükür diyoruz
yüzünün şişi bayağı indi şükür.
artık tanıyabiliyorum eşimikaydirigubbakcemile3
kız iyi fikir haaanan sen genemi tupr yedin turpcu refe olum bu turpun zayıflamada rolü varda sen bizemi demeyon kine:mymeka::mymeka: :roflol::roflol::roflol:...
kız yaza yza parmaklarımda kalmadı bişi zaten geçen aşkom baktı glüm parmakların bi deri bi kemik kalmış diyo yakında karnımla kullancam kılavyeyi :roflol::roflol::roflol::roflol:,
evet yavriiim tartılar konuşsun sen ne alemdesin naslı cadısı:jeyyar::jeyyar:...
küto gece niye iğreçti uyumak için yeni bahaneler ürettin kız gündüz öğlene kadar uyuyum dokunmasınlar bana die:),
akrebim geçmiş olsun fıstık...
nan sen genemi tupr yedin turpcu refe olum bu turpun zayıflamada rolü varda sen bizemi demeyon kine:mymeka::mymeka: :roflol::roflol::roflol:...
kız yaza yza parmaklarımda kalmadı bişi zaten geçen aşkom baktı glüm parmakların bi deri bi kemik kalmış diyo yakında karnımla kullancam kılavyeyi :roflol::roflol::roflol::roflol:,
evet yavriiim tartılar konuşsun sen ne alemdesin naslı cadısı:jeyyar::jeyyar:...
asi hoşgeldin fıstık,
da neye inanmadın nan sen:)
kız halam öğretmen benim bi velisi var kadın sus pus oturur hep sormuşlar neden diye Allahın verdiğini boşa harcamak günah demiş yav,
aboow ben yanım o vakit...
refiim keşke 1 dilimde ekek yeseydim canım acıkmazdın o zaman .. benim bildigim en iyi tok tutucu gidalar ekmek ve süt tür 1 bardak süt iç bak iştahın gidecek .....Kızlar öğle yemeği 50 dk. yürürüdüm
80 gram ton balığı ve 1 adet turp yedim.
Ama midem kazınmaya başladı çok acıkmaya başladım ne yiyeyim meyve demeyin sakın dahada kazınıyor midoşum meyve yedikçe
fatu sen similleri kullanamıyosun canım ........fisfisfissize bi daha yazı göndewrrisem ne olayım yaa... bilgi payşaıoz tık yok......
hııhhh...
küstüm işte kart karular sizüüüüüü
dil çıkaran üye smili:
bu haftanın bireyselde 1 belli oldu ......:hooray::hooray::hooray::lepi:günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım
igrenc bi geceydi gerci hala ole
kızlar tartı 76 dedi bana
akrepcim tekrar çok geçmiş olsun canım. benim eşim de sürekli araba tepesinde. kısa bir süre haber alamasam ödüm patlıyor :çok üzgünüm:
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım
igrenc bi geceydi gerci hala ole
kızlar tartı 76 dedi bana
küto gece niye iğreçti uyumak için yeni bahaneler ürettin kız gündüz öğlene kadar uyuyum dokunmasınlar bana die:),
akrebim geçmiş olsun fıstık...
akrepcim tekrar çok geçmiş olsun canım. benim eşim de sürekli araba tepesinde. kısa bir süre haber alamasam ödüm patlıyor :çok üzgünüm:
kız iyi fikir haaa
karnımızla yazabilsek bayağı eritirdik
parmağımdaki yüzük bol geliyor artıkım kaydirigubbakcemile3
o yuzukler küçülmeye gider inş. yakında
sağol şeker..hepimizden uzak olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?