Yatıyorumki zaten , 1 saat sonra doktor gelecek ondan sonra uyuyacağım kızlarcığım çok seviyorum sizi
ara verdim zaten işletmenin çok karışık . Sayımı yapana soruyorum bunlar + koymuş yanlarına bunlar varmı yokmu demek diye soruyorum adet yazmamışsın . Aman abla boşver diyor takıl kafana göre ben baktım + koydum adetleri saymadım diyor
Selam 6.takımın çıtırları .....
kötüyüm ben, her yerim uyuşuk,kaşım açıktı allaha şükür topladılar hiç iz kalmayacakmış, ama ruhen izini bilemem... Kafam şiş, kollarımda bacaklarımda yer yer ezikler var,morarmalar var, ağlamaktan bitap düştüm, dün gece bir tır altına alıyordu benimle arabamı, araba pert, polisler geldiğinde şok geçirdiler sen bu arabadan nasıl böyle kurtuldun diye, akordiyon gibi oldu arabamız, tır şöförü inanılmaz alkollü, vurdu ve uçurdu beniAllahım kimseye yaşatmasın, ölüyordum kızlar resmen ölüyordum hala yaşadığıma inanamıyorum
kıyamam :26: Bunada şükür kalıcı bişi yok ...kaşım da dikiş var başım da yer yer şiş, sarılı zaten kafam, liflerimde zedelenme varmış abla, ezikler var momarmalar varSağol ablacığım
kızlar selam anca geldiiimmm .. neler yapıyoosubnuzz geçmişe bakiiim bende birazx
kızlar selam anca geldiiimmm .. neler yapıyoosubnuzz geçmişe bakiiim bende birazx
gözdeeem Allah korumuş seniii çoook geçmiş ıolsunn umarımmm bundan sonrası çok ii olur. canım benim çok üzüldümmm gerçekteeenn...Hemen iileş. yarabbim sen hepimizi kkoruuu
nazımm safişimmm parti olursa cuma akşamı olucak bi de 1 saatlik bişey öle uzun bir parti değil.
dün akşam servis şöförüyle tartıştımm... işçi bir abi var onu servise alırken afra tafra yaptıı... bana sesini yükseltti devamını hatırlamıyorum zaten... nasıl bağırdııımı iplerim koptu zaten o saatten sonra servistsen indiiim gibi servislerin sahibini aradım şikayet etmedim sadece durumu anlattım bana sesini yükselltiğini falan da söylemedim.
sonra o işçi abi ölee mazlum kalınca üzüldüm.. şöföree bağırdııım için üzüldüümm.. nefesim tıkanana kadar ağladım. sonra babam yok yere kalbimi kırdı onaa ağladımmm sonra geldi özür diledi gerçi ama been dün kayışı koparmıştım sabaha kadar ağladım dün yok yere bahanemde öyle bir geçer zaman ki:)
sabah kalktıımda gözlerim hala acıyodu. bizim bağdat caddesindeki mağazaya gittim. orada işlerim vardı ama hallolmadı. vs. vs. ii deilim anlıycaınız kızlarrr....
safişimmm hediyen için h.sonuu baksam olurmu aceleye getirmek istemiorummm çook psikolojim bozuk benimm yok yere ağlıyorumm Allahım dert vermesin...
bak görüyonmu nazlım
miray hanım gitti monti linkinde okuyor bizi hiç merak edip düşünen yok
ne olduysa artık
neyseee soracam bunun hesabını
haydin ben kaçtım kızlar kendinize eyi bakın nasipse yarın grş. inşallah
beni özleyin anacım byeeeeeeeeeeee
safişimmmm inş. gelebilirim erken. dün gece çok ağlamamı simoşuma yordum. şimdi okuyunca çok üzüldüm.
tatlıımmm çam sakızı çoban armağanı bir şey alıcam ama özel olsun istiyorum. uygun bir zamanda bakıcam bu da h.sonu olucak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?