Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazımmm eğer vermediysen haftaya verirsin dicektimmm o yüzdennn ama vermişsin umarım denk gelrim. öğleden sonra çıkabilirimde o yüzden...

amoree cimmm yaş kaç? senin ve erkek arkının... kötü olmuş bu yeni yıl öncesi

inşallah canım . denk gelemezsende yarın alırsın artık .

cnm ben bir hafta sonra 19 olacam..erkek ark. ise 21 yasinda...2 yildir birlikte yasiyoruz simdi evde olmamazi zoruma gidiyor...yeni yila artik sadece arkadaslarimla giricem...

canımm aileleriniz nerde_? biraz erken değilmi birlikte yaşamak için bence bu genç yaşta birlikte yaşamak zor olsa gerek erkeklerin olgunlaşamadııı bir dünyadayız. Almanyadayım demiştin sanırım erkek arkadaşın türk mü?

cnm annem fransa'da yasiyor babam ise türkiye'de..babamla zaten görüsmüyoruz...beraber yasamak icin cok erken haklisin ama yalniz yasamak daha kötü :S:S...
erkek ark. italyan cnm türk degil....

kalk fransaya git canımmm pariste oohh miss bırakkk çok erken almanyada naapıosun okuomusun?

nazzzıımm balsııınn cannssııınnn 2011 de gönlümden geçen başlangıçlar için harika bir başlangıç

umarımmm o başlangıça ulaşabilirim bu yıııılll ... nerden buldun bunları çok güzeller... poşetin içinden bakabildim. eve gidinceee detaylı bi şekilde bakıcam çook çok teşekkür ederim emeğine yüreğine sağlık

canım benim iyi günlerde kullan değişik bişeyler olsun istedim içindekilerin çoğu benim yaptığım şeyler . sana layık değil ama çam sakızı çoban armağını

ayyy nazım sen mi yaptın bunlarııı şimdi daha da önemli oldu benim için. senin çeyizinden... çook çook mutlu ettin canımın içi çok özel hediyeler bunnarrr...

inş... evli mutlu olduum günlerde kullanırım:)

ama hediyelerinizin resimlerini de ekleyin kızlar ya :78:

selam kızlar anca gelebildim sabah regli oldum hemde cuma öncesi şansa bakın yaa

ay Allah'ım bende ne anlıyorum cuma akşamı kuran okuyamıcam diye üzülüyosun sandım tartılcağınız aklıma gelmedi

amin canım benim İNŞALLAH EVLİ MUTLU VE ÇOCUKLU OLARAK KULLANIRSIN . ANNEM ZAMANINDA HERŞEYİ ÖĞRETTİ BİZE BİLİN AMA YAPMAYIN DEDİ . BENDE ZAMANINDA HEVESLİ OLDUĞUMDAN YAPTIM İŞTE BİŞEYLER ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…