Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar sağol mirayım, çok ağrım var, serum ve ilaçlardan kusacağım artık, midem bulanıyor canım hiçbirşey istemiyor,yataktan kalkamadım henüz, kucağımda laptop karsımda tv yatıyorum hastahanede, ama şu yatağın in-kalk mekanizmasını bozdum, oynarken doktorada yakalandım, afacaaan seni dedi bana salıncak gibi oluyor
Doktorumda dostlar başına, enginaltandüzyatanın doktor versiyonu, hey maşşallah yahuuuu

günaydın canım . Allah beterinden korusun canım bunada şükür . Doktor evlimiymiş bakarsın bir aşk doğar.

Bakmadımki alyansına falan, ama ben ayıldığımda ilk geldiğimde onu gördüm karşımda annemlerde etrafımda, doktorum gittikten sonra ilk cümlem, ''göz kalemimle dudak parlatıcım nerede çantamı getirmedinizmi'' oldu annemler ağlıyordu ama sonra bütün oda yerlerde olduk

çatlak seni . çok şükür canım verilmiş sadakan varmış allah beterindan saklasın

günaayydııınn nazımmmm simoşummmm :) nasılsınızzzz

nazııımmm bbu arada bana kargo hala gelmedi bilgin olsun. çarşamba demiştin yaaa o yüzden haber veriiim dedim tatlım:)

bugunku menun
sabah 3 ince dilim tbe+3 zeytin+marmeat+yeşillik+bir çay bardagı süt
oyle tavuk salata yogurtdum biti iş yerinde oyuzden yarım çay bardagı süt
ara bir portakal
akşam peynirli cevizli salata+ayran marketten almaya çalışacagım
bu hafta akşam yemeklerin 6dan önce yedim ve yatarkende tarçınlı yogurt yedim çok açlık hissetmedim
gunler oyle çabuk geçiyorki vızır vızır bir yılıda arkada bırakıyoruz yarın

Safiş in işleri çok herhalde son gün ya, nazlım ben yataktan kalkamıyorum tartılamamki yarın napıcaz?

günaydın aysuncuğum . Menün gayet güzel çok çabuk adapte oldun montiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…