Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar canlarım.
kiraz hoşgeldin bitanem
safiş geçmiş olsun canım.
oğluş okula gitmedi öğleden sonra.karnı ağrıyormuş,koca bebişimin:90:
bir selam verip
hepinizi çok öpüyorum![]()
slm kızlar yine kaynatmışınız ben çok gelemiyorum bu gunlerde malum patron davası
Selam kızlar , muhtemelen perşembe çıkacağım hastahaneden, zilancığım perşembe öğlen kargolayacağım hediyeni neolur kusura bakma yaçok ağrım var kızlar, ömrümden ömür gitti bu son günlerde
![]()
kızlar neredesiniz kimse kalmadıııı![]()
selam kızlar , muhtemelen perşembe çıkacağım hastahaneden, zilancığım perşembe öğlen kargolayacağım hediyeni neolur kusura bakma yaçok ağrım var kızlar, ömrümden ömür gitti bu son günlerde
![]()
Selam kızlar , muhtemelen perşembe çıkacağım hastahaneden, zilancığım perşembe öğlen kargolayacağım hediyeni neolur kusura bakma yaçok ağrım var kızlar, ömrümden ömür gitti bu son günlerde
![]()
canımm sen hastanede misin ??????????ayyyy çok geçmiş olsun canım kiraz sabah kaza geçirmiş deyince nesliş nezamandır topiğe gelemiyordu taa evde düştüğün kazayı kastediyor sanmıştım....canım yaaaaaaaaaaaaaa bir kaza daha ve hastane
çok geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim..nolur kusura bakma daha geçmişte görmemişim bitanem...ağrılarından tez zamanda kurtulursun inşallah ..seni kocaman öpüyorum
![]()
canımm sen hastanede misin ??????????ayyyy çok geçmiş olsun canım kiraz sabah kaza geçirmiş deyince nesliş nezamandır topiğe gelemiyordu taa evde düştüğün kazayı kastediyor sanmıştım....canım yaaaaaaaaaaaaaa bir kaza daha ve hastane
çok geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim..nolur kusura bakma daha geçmişte görmemişim bitanem...ağrılarından tez zamanda kurtulursun inşallah ..seni kocaman öpüyorum
![]()
ben buralardayım ara ara gelip bakıyorum işlerim var onları halletmeye çalışıyorum .
canım benim kıyamam sana ağrılarını dindirmek için ağrı kesici vermiyorlar mı gözdoşum
Eminem çok teşekkür ederim önemli değil çok geçecek inanıyorum![]()
merhabalar canlarım.
kiraz hoşgeldin bitanem
safiş geçmiş olsun canım.
oğluş okula gitmedi öğleden sonra.karnı ağrıyormuş,koca bebişimin:90:
bir selam verip
hepinizi çok öpüyorum![]()
![]()
ben artık hiç spor yapmıyorum spor yaparken kendimi çok enerjik hissediyordum..şimdi hiç spor yapasım da gelmiyor![]()