• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zilancım doğum günün kutlu olsun canımm
tebrik ederim okadar zararlı şeylere dayanıp yemediğin için süper bir azim bu gidişle hedefine çok kısa zamanda ulaşacaksın canımm..sakın benim gibi o zararlı şeylere yenilme toplaması çok zor oluyor..midem büyümüş yaaaa küçültmek için neler çekiyorum şimdii :14:

iyiyim tatlım bugün geç kalktım öğleden sonra da annemim guatrdan sintigrafi randevusu vardı hastanede geçti eve biraz önce geldik..sen nasılsın canım?

bede iyim kendimle savaş veriyorum açlık krizine karşı habire su içiyorum tartı eksi yerine + gostersede iatla devam

bede iyim kendimle savaş veriyorum açlık krizine karşı habire su içiyorum tartı eksi yerine + gostersede iatla devam

ben de artıdayım canım sorma cumaya kadar dişimi sıkıyorum yoksa takımdan atılacağım:18::18: ama midem büyümüş okadar zorlanıyorum kiii..ben su içmeyi de hiç sevmem zoraki içiyorum işte

günaydın fıstıklı lokumlar:16::16:

bugün çok yoğun olucam kızlar,işçi maaşları falan

bu arada diyetimede acaip adapte olmuş durumdayım,bol su içmeye başladım,iksiride içiyorum 3 gündür
abur cubur zaten yok,akşamları mümkün olduğunca hafif yiyorum,açıkcası hafiflediği hissediyorum,inat ettim tartılmadımda ,bakalım yarın sonuç ne çıkacak...keşke cuma bildirim yapabilseydim:50:

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları nasılsınız bakalım .....:16::16:

günaydin sekerler,
kizlaaaar bugün benim dogum günüm...bugün yeni bir sayfa aciyorum hayatimda yep yeni evim ve yasimla...:)

günaydin sekerler,
kizlaaaar bugün benim dogum günüm...bugün yeni bir sayfa aciyorum hayatimda yep yeni evim ve yasimla...:)

doğum günün kutlu olsun canım..yeni başlangıçlar,sağlık,mutluluk ve huzur içinde geçireceğin bir yıl olmasını dilerim..nice mutlu yıllara :16:

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları nasılsınız bakalım .....:16::16:

günaydın nazlıcım:16::16:yarın için kilo verdiğime eminim canım ama takıma faydam bu haftada olmuycak galiba:26::26:

günaydin sekerler,

günaydın tatlım,yeni başlangıçlar her zaman güzeldir,yeni yaşın yeni evin sana tüm güzellikleride beraberinde getirsin:34:,nice yıllara:16:

günaydın kızlaarr:16:
günaydın eminecim:38:nasılsın canım

Back
X