Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar....nasil bakalim keyifler??
hoşgeldin canım . biz iyiyiz sen nasılsın taşınma işin bitti mi ?
bitti sayilir cnm...yarin sanirim tamamen tasinmis olurum...yoruldum baya ama bekledigimden cabuk bitti...:)
bitti sayilir cnm...yarin sanirim tamamen tasinmis olurum...yoruldum baya ama bekledigimden cabuk bitti...:)
evet canım hızlı olmuş gözün aydın ve kolay gelsinn![]()
hoş geldin şeker kız nasılsın
iyiyim tatlım bugün geç kalktım öğleden sonra da annemim guatrdan sintigrafi randevusu vardı hastanede geçti eve biraz önce geldik..sen nasılsın canım?
bede iyim kendimle savaş veriyorum açlık krizine karşı habire su içiyorum tartı eksi yerine + gostersede iatla devam
günaydin sekerler,
kizlaaaar bugün benim dogum günüm...bugün yeni bir sayfa aciyorum hayatimda yep yeni evim ve yasimla...:)
günaydin sekerler,
kizlaaaar bugün benim dogum günüm...bugün yeni bir sayfa aciyorum hayatimda yep yeni evim ve yasimla...:)
doğum günün kutlu olsun canım..yeni başlangıçlar,sağlık,mutluluk ve huzur içinde geçireceğin bir yıl olmasını dilerim..nice mutlu yıllara![]()
Günaydınlar 6. Takımın çıtırları nasılsınız bakalım .....![]()
günaydin sekerler,
günaydın eminecimgünaydın kızlaarr![]()