• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın fıstıklı lokumlar:16::16:

bugün çok yoğun olucam kızlar,işçi maaşları falan

bu arada diyetimede acaip adapte olmuş durumdayım,bol su içmeye başladım,iksiride içiyorum 3 gündür
abur cubur zaten yok,akşamları mümkün olduğunca hafif yiyorum,açıkcası hafiflediği hissediyorum,inat ettim tartılmadımda ,bakalım yarın sonuç ne çıkacak...keşke cuma bildirim yapabilseydim:50:

ayyyy neslişim diyete adapte olmana çoook sevindim ben su içme işini bir türlü yapamıyorum hele kış olunca:14::14: sporumu da bir yapmaya başlasam ahhh ahhhh...ama dün iş arkadaşlarımdan biri aradı kızının matematikte sorunu varmış yardım eder misin dedi..buhafta içinde gelecekler sınavı varmış çünkü..üniversite hazırlık da bir öğrenciye başlayacağım yarın önümüzdeki günler çok yoğun geçecek gibi...bir de nöbetlerim var zaten

gunaydın kızlar
bugunku menum
sabah
yulaf ezmesi+iki ceviz+süt bir kaşık marmelat karıştırıp yedim
oyle patlıcan yemegi+salata +yogurt+bir parça tavuk
ara portakal
akşam salata peynirli cevizli
aratarçınlı yogurt

neslişim iyiyim canım senin gibi diyeti bırakıp şimdi tekrar adapte olamya çalışıyorum..önümüzdeki günler benim için yoğun geçecek nöbet sonrası uyku ve öğrencilerden haftaiçi günlerde buraya yazacak vaktim pek kalmayacak gibi görünüyor..iş yerinde girmeye çalışırım artık..bu sürede diyeti boşlamamak tek isteğim şuanda

ayyyy neslişim diyete adapte olmana çoook sevindim ben su içme işini bir türlü yapamıyorum hele kış olunca:14::14: sporumu da bir yapmaya başlasam ahhh ahhhh...ama dün iş arkadaşlarımdan biri aradı kızının matematikte sorunu varmış yardım eder misin dedi..buhafta içinde gelecekler sınavı varmış çünkü..üniversite hazırlık da bir öğrenciye başlayacağım yarın önümüzdeki günler çok yoğun geçecek gibi...bir de nöbetlerim var zaten

canım sende bi an önce adapte ol bence,bak gram gram derken + lar fazlalaşıyo,kendimden biliyorum
3 ay içinde 70 den 79 a çıktım:52::52:işe abur cuburu keserek ve suyu çoğaltarak başla,evet kışın su içmek zor oluyo ama sürekli gözünün önünde bulundurmaya çalış,yada sakız çiğne safiş sölemişti işe yarıyo gerçekten susatıyo yani,bide yeşil çay iksirini kesinlikle tavsiye ederim,bi kaç gün dene hafiflediğini hissedeceksin,ben tadını çok sevdiğim için severek içiyorum:34:

gunaydın kızlar
bugunku menum
sabah
yulaf ezmesi+iki ceviz+süt bir kaşık marmelat karıştırıp yedim
oyle patlıcan yemegi+salata +yogurt+bir parça tavuk
ara portakal
akşam salata peynirli cevizli
aratarçınlı yogurt

aysuncum günaydın:16::16:senle bi türlü karşılaşamadık,tekrardan takıma hoşgeldin:71:
sanırım monti yapıyosun,menün gayet güzel canım:38:

günaydın fıstıklar

amorecim doğum günün kutlu olsun canımcım :16:

eminecim bende hiç su içemiyorum ,bütün günü 1-2 bardak suyla bitirdiğim oluyor ,sürekli çaya dadanmış durumdayım :7:

canımmm hoşgeldin seninle uzun zamandır karşılaşamıyorduk nasılsın bitanemm? ben çay içmeyi de sevmiyorum tam bir sıvı eksikliği yani

günaydın safiş sultan:16::16:şu işlerini bitirde dön aramıza garii...ösledim seni:69:

Günaydın aybalaaammmm :16: :16:

inan bende sizi hepinizi çok özledim hafta başından beri ara ara bakıyorum ama genel oalrak herkes yoğun tek ben değil sanırım neyse işlerimi halledeyim azaldı.
Bugün almanyadan müşterilerimiz gelecek kalabalık bir grup ve benim işim başımdan aşmış duurmda :1:
ama yinede okuyorum sizi
hepinizi çok özledimmmmmm haftaya tam tekbil burdayım inşallaahhhh
sizlerde tabisiiiii :34: :34:

canımmm hoşgeldin seninle uzun zamandır karşılaşamıyorduk nasılsın bitanemm? ben çay içmeyi de sevmiyorum tam bir sıvı eksikliği yani

hoşbulduk canım yoğunluğu atlattık çok şükür artık burdayım

yazını okurken hemen 1 bardak su içtim :1:

eşime derdim eskiden su içmeden nasıl duruyosun diye ,tam bir çay bağımlısıdır kendisi

hava soğudu bende ona benzedim su içtiğim yok hiç

hoşbulduk canım yoğunluğu atlattık çok şükür artık burdayım

yazını okurken hemen 1 bardak su içtim :1:

eşime derdim eskiden su içmeden nasıl duruyosun diye ,tam bir çay bağımlısıdır kendisi

hava soğudu bende ona benzedim su içtiğim yok hiç

ozaman enazından burada iken birbirimizi su içmek adına motive edelim tatlım..ben şimdi yazarken de bir bardak su içiyorum yaşasınnn :8:

aysuncum günaydın:16::16:senle bi türlü karşılaşamadık,tekrardan takıma hoşgeldin:71:
sanırım monti yapıyosun,menün gayet güzel canım:38:
[/QUOTE]

gunaydın canım evet hoşbulduk evet monti yapmaya çalışıyorum ben geldigimde sen olmuyorsun oyuzden karşılaşamadık

kızlar suyu bende içimiyordum önceden ama alışıyor insan zanla şimdi iki 3 litre içiyorum masanızın başında dursun yudum yudum içinde surekli susadıgınızı hissedeceksiniz

buhafta topiğimiz pek bi sessiz olacak demek ki..herkes çok yoğun benim de yoğunluğum haftaya başlayacak 2 ay falan sürecek

seeelaaamm kızlar beeenn geldiiimmm ama çok duramıyuorum ara ara bakıyorum. yemekten sonra bi işe girişcem ki sormayınS:

blackciiimm günaydıın tatlım idare ederim işte sen nabuosun

bugün tarçınlı yoğurt getirdim yanımda :56:

2 gündür dikkat ediyorum bakalım ne kadar sürcek :27: ne kadar iradesizim ben ya :59:

menüm

07:30 2 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmeği ayran peynir b.leblebi salatalık
12:50 2 enginar yoğurt

sonra 2 e doğru midem çok bulandı sabahtan kalan beyaz leblebiden yedim

18:00 elma

19:30 1 tabak mercimek çorbası 3 4 kaşık barbunya yoğurt

22:00 1 armut

karbonhidrat patlaması yaşadım ama napıııım:S evde sıcak çorba vardı. zaten midem çok bulanıodu protein yiyemezdim:S

seeelaaamm kızlar beeenn geldiiimmm ama çok duramıyuorum ara ara bakıyorum. yemekten sonra bi işe girişcem ki sormayınS:

blackciiimm günaydıın tatlım idare ederim işte sen nabuosun

iyiyim bitanem ben de iş yerindeyim herşey yolunda.. benim de yoğunluğum ileriki günlerde başlayacak iş dışı da

bugün tarçınlı yoğurt getirdim yanımda :56:

2 gündür dikkat ediyorum bakalım ne kadar sürcek :27: ne kadar iradesizim ben ya :59:

ben de çok iradesizim canımm sorma 61e kadar inmişken başladığım kiloma döndüm resmen :14::14: şimdi ben de dikkat ediyorum çünkü takımımıza çok zarar verdim,tabi kendime de..nasıl çirkin oldum ben yaaaaaa:14::14::14: canım dikkat edelim artık yiyoruz da tek kazancımız pişmanlık oluyor işte sanki ne oluyor

Back
X