Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

5 şubat çıkmaya başlamamızın yıldönümü o zamana kadar 70 olsam keşke :97:

3 mayıs da evlilik yıldönümüz 60 olmak istiyorum :97:

yanlız bu tarçınlı yoğurt çok güzelmiş ya ,ben tek başına yoğurt yiyemem normalde ama tarçınla çok güzel oldu hergün 1 kase getiririm artık

ayyy bu hedefler çok güzel olmuş tatlım işi sıkı tutmaya çalış..
tarçınlı yoğurdu hiç denemedim ben merak ettim şimdi ama ben sade yoğurda bayılırım her öğün yesem bıkmam..

ayyy bu hedefler çok güzel olmuş tatlım işi sıkı tutmaya çalış..
tarçınlı yoğurdu hiç denemedim ben merak ettim şimdi ama ben sade yoğurda bayılırım her öğün yesem bıkmam..

bu evlilik yıldönümüzde eşimin karşısına bambaşka çıkmak istiyorum

ben kendimi beğenmiyorum şu halimleki adam nasıl beğensin

tarçını çok severim ben tarçınlı yoğurt ta harika oldu tavsiye ederim tarçın zaten çok faydalı biliyosun

ayyyy ozaman bu düşünce ile diyete daha bir sadık kalırsın canım bence..gerçekten başarılı olmak için önce kendini beğenmemek gerek bence çünkü son günlerde daha dikkat etmemin nedeni kendimi çok çirkin hissetmem..diyete ilk başlamamın sebebi de bu idi zaten..ben çevredeki insanların yorumlarından çok kendimi nasıl hissettiğimle ilgilenirim genelde..
evet canım tarçın şekeri dengeliyor ben de çok severim elma ile yiyordum ama yoğurt ile de bi deneyim ilerleyen günlerde bakalım..

bizimde 9 şubat çıkmaya başladığımız gün

elifcim sen istedikten sonra niye hedefine ulaşamayasınki
biliyorum ben seni öle aşırı yemezsin,abur cubur merakı maalesef hepimizde var,ama sadece onu kesince ve akşam hafif yemeye başlayınca bile fark hemen belli oluyo tatlım,mayısada daha çok var,haftada 500 gr bile versen hedefine yaklaşırsın birazda daha dikkat edince tamamdır bu iş:87:

bende kendime temmuza kadar hedef koydum,2 tene çok yakınımın düğünü var,çıtı pıtı olmak istiyorum o zamana kadar,

5 şubatta 8 yılı bitiricez

evi görsen kirazım karnıbahar pişirdim ,pırasa pişirdim ,kocaman yoğurt stoğu yaptım ,ton balığı stoğu tamam

inşallah bu sefer olsun ya çok kızıyorum kendime evlendikten sonra 12 kilo almışım

Son düzenleme:
3 ayda 9 kilo mu aldın canımcım sende evlendik rahata erdik

bende 62 kilo ile evlendim 3 ay sonra 66,3 oldum sonra bu işe bir dur dedim arada al ver derken toplamda 6 ayda 8,5 kilo vermiş bulunuyorum . diyete istikrarlı devam edip ramazandan sonra bozmasaydım çoktan 50 kilo olurdum herhalde

3 ayda 9 kilo mu aldın canımcım sende evlendik rahata erdik

:26::26::26:maalesef elifcim,karı koca maşallah boğazımıza çok düşkünüz,özellikle abur cubura,ama ben kestim artık,aynen senin gibi yaptım,karnıbahar,lahana,bol salata malzemesidolabı doldurdum valla....yaza kadar kendimi sıkmadan bu işi bitirmek istiyorum,aynadaki görüntümden nefret ediyorum ya,kendi kendimi ne hale getirdim:26:

mucuks fıstıklar .......

kirazım ve elifim çok sevindim diyet moduma geri dönmenize.....

mucuks fıstıklar .......

hoşgeldin ablacım

diyet moduna çok şükür tekrar girdim abla,kendimi her önüne geleni alan çöp tenekesi gibi hissetmeye başlamıştım,zararın neresinden dönersen kardır dimi,inş.hedefime ulaşıp sonrada

bende 62 kilo ile evlendim 3 ay sonra 66,3 oldum sonra bu işe bir dur dedim arada al ver derken toplamda 6 ayda 8,5 kilo vermiş bulunuyorum . diyete istikrarlı devam edip ramazandan sonra bozmasaydım çoktan 50 kilo olurdum herhalde

sen iyisin nazlıcım 4 kiloyla kurtarmışsın yine

evlendikten 9 ay sonra bir baktım 9 kilo almışım

63 kiloyla evlenmiştim 72 olmuştum ,sonra ileri geri derken 75i gördüm

bizde karı koca yemek yapmadan sadece aburcuburla beslenebiliriz o kadar yani

mucuks fıstıklar .......

ablacım

ben de canım 61e inmişken istikrarlı devam etseydim şimdiye 55lere inecektim şimdi ise başladığım kiloya döndüm neredeyse

ben de canım 61e inmişken istikrarlı devam etseydim şimdiye 55lere inecektim şimdi ise başladığım kiloya döndüm neredeyse

Eminecim zararın neresinden dönersen kardır canım,hadi bakalım eline bir bardak daha su al yada yeşil çay içinede ince bi dilim limon at ve başla lütfenbu yaza hepimiz çıtır girelim yaa,insanın kendi kendine yaptığını kimse yapmıyo valla,zayıflamak içinde tek çözüm yine bizde,irademizde...eee herkeste varda bizdemi yok:26:,hiç sanmıyorum,sadece saklı tutuyoruz içimizde,çıkarma vakti geldi canımcım

haklısın bitanem bu defa da büyük bir azimle vereceğim elime hemen br bardak yeşil çay aldım suyu da küçük pet şişe ile yanıma aldım uzun süredir içmediğim kadar çok su içtim bugün sayenizde

ohhhh afiyet olsun eminem:81::81:motive gerçekten çok önemli kendimden biliyorum,burdan 3 hafta ayrıldım + larla döndüm,birbirimize destek olarak kurtulucaz canım kilolardan,ara ara 80-89 topiğine göz at canım maşallah kızlar harika kilolar vermişler,çoğununda başarı öyküsü var,bizim neden olmasınki

ben istisnasız hergün 2,8 litre su 1,5 litrede iksir içiyorum . Ama bugün iksir içemedim çünkü elektirikli çaydanlığımı düşürüp kırdım bir güzel ... Sıcak suyum yoktu kendime bir ketıl almam gerekiyor

Nazlım ne güzel sıvı tüketiyorsun maşallah kış seni etkilememiş gibi görünüyor..spora da devam ediyorsun değil mi canım? çaydanlığın için üzüldüm canım ama kırılacağı varmış onda da vardır bir hayır

bende son 2 haftadır bu kadar sıvı tüketiyorum canım . Ondan önce benimde 1 litreyi geçmiyordu kış geldiğinden beri evet spora devam ediyorum canım . Bu 3 aylık üyeliğim bittiği zaman bir 3 ay daha devam edeceğim inşallah . çok rahat olmasada artık 36 beden pantolonların içine girebiliuorum Platesin etkisiyle baya daraldım .

Son düzenleme:
Kızlar bu hafta hiç kaçamağım yok ama yarın sanki + çıkacakmışım gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…