- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ben de çok iradesizim canımm sorma 61e kadar inmişken başladığım kiloma döndüm resmenşimdi ben de dikkat ediyorum çünkü takımımıza çok zarar verdim,tabi kendime de..nasıl çirkin oldum ben yaaaaaa canım dikkat edelim artık yiyoruz da tek kazancımız pişmanlık oluyor işte sanki ne oluyor
5 şubat çıkmaya başlamamızın yıldönümü o zamana kadar 70 olsam keşke :97:
3 mayıs da evlilik yıldönümüz 60 olmak istiyorum :97:
yanlız bu tarçınlı yoğurt çok güzelmiş ya ,ben tek başına yoğurt yiyemem normalde ama tarçınla çok güzel olduhergün 1 kase getiririm artık
ayyy bu hedefler çok güzel olmuş tatlım işi sıkı tutmaya çalış..
tarçınlı yoğurdu hiç denemedim ben merak ettim şimdi ama ben sade yoğurda bayılırım her öğün yesem bıkmam..
bu evlilik yıldönümüzde eşimin karşısına bambaşka çıkmak istiyorum
ben kendimi beğenmiyorum şu halimleki adam nasıl beğensin
tarçını çok severim ben tarçınlı yoğurt ta harika oldu tavsiye ederimtarçın zaten çok faydalı biliyosun
5 şubat çıkmaya başlamamızın yıldönümü o zamana kadar 70 olsam keşke :97:
3 mayıs da evlilik yıldönümüz 60 olmak istiyorum :97:
yanlız bu tarçınlı yoğurt çok güzelmiş ya ,ben tek başına yoğurt yiyemem normalde ama tarçınla çok güzel olduhergün 1 kase getiririm artık
bizimde 9 şubat çıkmaya başladığımız gün
elifcim sen istedikten sonra niye hedefine ulaşamayasınki
biliyorum ben seni öle aşırı yemezsin,abur cubur merakı maalesef hepimizde var,ama sadece onu kesince ve akşam hafif yemeye başlayınca bile fark hemen belli oluyo tatlım,mayısada daha çok var,haftada 500 gr bile versen hedefine yaklaşırsın birazda daha dikkat edince tamamdır bu iş:87:
bende kendime temmuza kadar hedef koydum,2 tene çok yakınımın düğünü var,çıtı pıtı olmak istiyorum o zamana kadar,
3 ayda 9 kilo mu aldın canımcım sendeevlendik rahata erdik
3 ayda 9 kilo mu aldın canımcım sendeevlendik rahata erdik
mucuks fıstıklar .......
kirazım ve elifim çok sevindim diyet moduma geri dönmenize.....
bende 62 kilo ile evlendim 3 ay sonra 66,3 oldum sonra bu işe bir dur dedim arada al ver derken toplamda 6 ayda 8,5 kilo vermiş bulunuyorum . diyete istikrarlı devam edip ramazandan sonra bozmasaydım çoktan 50 kilo olurdum herhalde
:26::26::26:maalesef elifcim,karı koca maşallah boğazımıza çok düşkünüz,özellikle abur cubura,ama ben kestim artık,aynen senin gibi yaptım,karnıbahar,lahana,bol salata malzemesidolabı doldurdum valla....yaza kadar kendimi sıkmadan bu işi bitirmek istiyorum,aynadaki görüntümden nefret ediyorum ya,kendi kendimi ne hale getirdim:26:
mucuks fıstıklar .......
kirazım ve elifim çok sevindim diyet moduma geri dönmenize.....
bende 62 kilo ile evlendim 3 ay sonra 66,3 oldum sonra bu işe bir dur dedim arada al ver derken toplamda 6 ayda 8,5 kilo vermiş bulunuyorum . diyete istikrarlı devam edip ramazandan sonra bozmasaydım çoktan 50 kilo olurdum herhalde
ben de canım 61e inmişken istikrarlı devam etseydim şimdiye 55lere inecektimşimdi ise başladığım kiloya döndüm neredeyse
Eminecim zararın neresinden dönersen kardır canım,hadi bakalım eline bir bardak daha su al yada yeşil çay içinede ince bi dilim limon at ve başla lütfenbu yaza hepimiz çıtır girelim yaa,insanın kendi kendine yaptığını kimse yapmıyo valla,zayıflamak içinde tek çözüm yine bizde,irademizde...eee herkeste varda bizdemi yok:26:,hiç sanmıyorum,sadece saklı tutuyoruz içimizde,çıkarma vakti geldi canımcım
haklısın bitanem bu defa da büyük bir azimle vereceğim elime hemen br bardak yeşil çay aldım suyu da küçük pet şişe ile yanıma aldım uzun süredir içmediğim kadar çok su içtim bugün sayenizde
haklısın bitanem bu defa da büyük bir azimle vereceğim elime hemen br bardak yeşil çay aldım suyu da küçük pet şişe ile yanıma aldım uzun süredir içmediğim kadar çok su içtim bugün sayenizde
ben istisnasız hergün 2,8 litre su 1,5 litrede iksir içiyorum . Ama bugün iksir içemedim çünkü elektirikli çaydanlığımı düşürüp kırdım bir güzel ... Sıcak suyum yoktu kendime bir ketıl almam gerekiyor
nazlım ne güzel sıvı tüketiyorsun maşallah kış seni etkilememiş gibi görünüyor..spora da devam ediyorsun değil mi canım? çaydanlığın için üzüldüm canım ama kırılacağı varmış onda da vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?