ohhhh afiyet olsun eminem:81::81:motive gerçekten çok önemli kendimden biliyorum,burdan 3 hafta ayrıldım + larla döndüm,birbirimize destek olarak kurtulucaz canım kilolardan,ara ara 80-89 topiğine göz at canım maşallah kızlar harika kilolar vermişler,çoğununda başarı öyküsü var,bizim neden olmasınki
bende son 2 haftadır bu kadar sıvı tüketiyorum canım . Ondan önce benimde 1 litreyi geçmiyordu kış geldiğinden beri evet spora devam ediyorum canım . Bu 3 aylık üyeliğim bittiği zaman bir 3 ay daha devam edeceğim inşallah . çok rahat olmasada artık 36 beden pantolonların içine girebiliuorum Platesin etkisiyle baya daraldım .
spora devam etmen çok güzel canım pilates acayip toplayıp,şekillendiriyor zaten mucize gibi36 bedene girmek müthiş bir duygu ben de 36 beden iken şimdi 38-40 arasında gidip geliyor maalesef..ama kilo aldıkça nekadar çirkinleştiğimi dün çok iyi anladım ve bugün tam gaz başladım aslında..
Kızlar bu hafta hiç kaçamağım yok ama yarın sanki + çıkacakmışım gibime geliyor.
çok sevindim canım benim tam gaz başlamana ve bu sefer bırakmayalım ki istediğimiz görümüme ve kiloya kavuşalım ...
bende platese başlamak istiyroumm ama eve gidince 2 80 yatmaktan yatağama bile geçemiyorummm...
bi geçen gün 100 mekik çektimm...
birde kardeşim pilates eğitmeni...
eetttt yüzüme vurmayın ama o da eve geliyooo yorulmuş yavrucummm o geldiinde ben uyumuş bile oluyorum..
onada bi kaç yerden teklif var nerede olacağı belli deil... bi kesinleşsin onun salona başlıyım diorum tekrar
evet canım bu defa hedefime ulaşacağım inşallah zaman uzun olsa da umrumda değil..yalnız beni korkutan öğretmenliğe biraz olsun dönmem ben özel ders verirken de öğrencilerime ikramda bulunurum ve onları yalnız bırakmayıp ben de eşlik ederim genelde :18: Bu defa öğrencime kola ikram ettim pasta ile ben yeşil çay yaptım kendimeHer defa özenmeyip dayanabilmem gerek
dayanabilirsin emineciğim güveniyorum sana ... Dün eşimin arkadaşına gittik kız çeşit çeşit börek kurabiye yapmış ama ben uygun bir şekilde yiyemeyeceğimi açıkladım ve ısrarlarına rağmen yemedim bişey sende yemezsin biliyorum .
günaydın kardeş takımım hayırlı cumalar
az sonra hastaneye gidecem
onun için bugün erken bildirim yapıyorum size zahmet ecelesinden kontrol edermsnz
8. TAKIM * *188.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 120,8 / 123,1 / -2,3 / -1,90% )
çokoprens ( 55,7 / 55,6 / 0,1 / 0,18% )
elimphia ( 90,3 / 90,3 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 81,6 / 81,6 / 0,0 / 0,00% )
SEHERYILDIZI ( 86,2 / 86,2 0,0 / 0,00% )
kacakkiz86 ( 56,5 56,5 / 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 563,1 / 565,3 / -2,2 / -0,39% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?