- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
ama kızlar benim bugün cnm kaçamak yapmak istiyor
haftanın 6 günü sıkı diyet bir günü tatil diyorum ne dersiniz
günaydin sekerler,
kizlaaaar bugün benim dogum günüm...bugün yeni bir sayfa aciyorum hayatimda yep yeni evim ve yasimla...:)
Nice yıllara, yeni yaşın sana hayal bile edemeyeceğin güzellikleri getirsin tatlım
herekeslerin işi rahatlasada yine kaynatsak burda .... benim evrak işlerim bitti şimdi malzemeleri topluyorum . haftaya daha rahat olurum .
Ben geldim canlarım, az sonra çıkıyorum hastahaneden evime geçiyorum, pazartesi de işe başlayacağım, zilanımcığımında pazartesi akşam yurtiçi kargoya teslim edeceğim hediyesini, aksaklık için çok çok özür dileyerek
günaydın kızçeler mutlu hafta sonları
karı-koca diyetteyiz1,5 kg vermişim
günaydın kızçeler mutlu hafta sonları
karı-koca diyetteyiz1,5 kg vermişim
kızlar çok canım sıkılıyor . içim daralıyor sanki artık bu şekilde yaşayamayacakmışım gibime geliyor.
slm canım günaydın linki görünce tıkladım neyin var bitanem hayırdır
hoşgeldin canım . benim psikolojik biraz sanırım geçmişte yaşanmış bir takım şeyleri unutamıyorum . düşünmek istemesem bile kafamın bir yerlerinde şimşek gibi çakıyor kurtulamıyorum kafamdaki düşüncelerden
tebrik ederim canım çooooooookkkk güzel vermişsiniz ikiniz de
süpersin elifim . tebrik ederim canım .............
inan hep kendimize yapıyoruz aynı şeyleri bir dönem bende yaşadım şimdi kimseyi hiçbirşeyi takmıyorum ilk önce kendimi düşünüyorum çalışıyormusun evdeysen ya kurslara git yada işe falan gir ço faydası oluyor sosyal çevrene yönel şehir olarak nerdesin bitanem
sağolun kızlar inşallah devamı da gelicek
nazlıcım evdeki problemler mi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?