Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben geldim canlarım, az sonra çıkıyorum hastahaneden evime geçiyorum, pazartesi de işe başlayacağım, zilanımcığımında pazartesi akşam yurtiçi kargoya teslim edeceğim hediyesini, aksaklık için çok çok özür dileyerek

kizlar,

sabah kahvaltimi yaptim...iki dilim ekmek ve sebze ile
öglen ise ispanak ve yogurt yedim
dün aksam eski erkek arkadasim aradi...dogum günümü felan kutladi..
ayrilmis olabiliriz ama izin ver dogum günün hatrina beraber yemege cikalim dedi...aksam onunla cikicam...ama söz kacirmiycam fazla...zatenbu hafta kilo veremedim:S

herekeslerin işi rahatlasada yine kaynatsak burda .... benim evrak işlerim bitti şimdi malzemeleri topluyorum . haftaya daha rahat olurum .

inşallah canımcım
bende sizi çok çok özledimmmm

gözdem hoşgeldin sefalar getirdin canımın içi taburcu olduğuna göre iyisin demekki çok sevindim hadi git evinede kendine gel yaaa hastane ortamı psikoljisini bozuyor insanın....
Özledik seniiii....

Pazartesi işe döneceğim kısmetse safişim, iyiyim eski neşeme sağlığıma kavuştum, rabbim sağ sağlim çıkardı beni o durumdan, hatta son zamanlarda moralim bozuktu, şimdi iyileştikten sonra farkettimki gözlerimin içi parlıyor pazartesi diyetede devam elbette

bugunun berbat menusu
sabah lor peyniri bol yeşillik iki dilim ekmek
ara 8 tane küp gofretu
oyle melemen bir dilim ekmek yogurt yeşillki
ara bir portakal yarım elma
bir tane şeker açlık canavarı içime kaçtı yardım kızlar galiba reng olcam
akşam yeşil fasulye kavurması yazdan kururtugumuzdan yogurt
ay eve gitmek istemiyoru msaldırıyorum çunlku yani montiyle alakası olmayan menun

Son düzenleme:
kızlar çok canım sıkılıyor . içim daralıyor sanki artık bu şekilde yaşayamayacakmışım gibime geliyor.

slm canım günaydın linki görünce tıkladım neyin var bitanem hayırdır

hoşgeldin canım . benim psikolojik biraz sanırım geçmişte yaşanmış bir takım şeyleri unutamıyorum . düşünmek istemesem bile kafamın bir yerlerinde şimşek gibi çakıyor kurtulamıyorum kafamdaki düşüncelerden

inan hep kendimize yapıyoruz aynı şeyleri bir dönem bende yaşadım şimdi kimseyi hiçbirşeyi takmıyorum ilk önce kendimi düşünüyorum çalışıyormusun evdeysen ya kurslara git yada işe falan gir ço faydası oluyor sosyal çevrene yönel şehir olarak nerdesin bitanem

çalışıyorum canım . iyiki evde oturmuyorum otursaydım benim için daha kötü olurdu . istanbulda oturuyorum . sosyal olarak baya bişeyler yapıyorum spora gidiyorum . halk oyunlarına gidiyorum ....

sağolun kızlar inşallah devamı da gelicek

nazlıcım evdeki problemler mi yine

evet elifim .. ben çok bunaldım bir çıkmaza girdim sanki aklıma hep kötü şeyler geliyor dokunsalar ağlayacak gibiyim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…