- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
narinimm yaaa valla inş. hayırlısı olur olan çocuğa oluyor vallaaa... görümcenin kocası yine af dilenmeye başlamıştır.
hayır canım ne af dilemesi adamın canına minnet oldu.ne arayıp soruyor ne bi haber yolluyor.zaten en son bıçak çekip görümcem kendini kızı sokaga atınca koşa koşa gelip kapıyı kapatmış.facede şifresini değiştirip görümcemi silmiş evli olan bilgisini silmiş görümcemin resimlerini kaldırmış bu defa bitti gibi.zaten en dogrusuda bu canım.o adamla bir gelecek görünmüyordu zaten bari daha fazla zaman geçmeden görümcem kendine yeni bir hayat kursun.burda bana ve eşime çok iş düşüyor.elimizden gelen destegi vereceğiz.bakalım daha annemle babamın haberi yok şehirdışındalar onlar nasıl tepki verecekler benim için asıl onlarla çarpışmak zor olacak
harikasın nazlıcım,eminim kısa süresonra hedefine ulaşıp o pantolonlarada gireceksin,bencede şu an kendine bişi alma
canım bence karbonhidratı mümkün olduğunca azalt,eminim çok acıkmayacaksın,büsküviler dahada acıkmana sebep olur,suyunu,yeşil çayını ihmal etme,ayvada iyi çözüm,bende getireyim yanımda
elifçim çok geçmiş olsun canım antibiotiksiz pek düzelmiyor maalesef sinüzit.anladıgım kadarıyla sadece diyet değil gece sporunada başlanmışhadi bakalımmmm bu hafta nasıl bi rakam göreceksin baskülde
hayır canım ne af dilemesi adamın canına minnet oldu.ne arayıp soruyor ne bi haber yolluyor.zaten en son bıçak çekip görümcem kendini kızı sokaga atınca koşa koşa gelip kapıyı kapatmış.facede şifresini değiştirip görümcemi silmiş evli olan bilgisini silmiş görümcemin resimlerini kaldırmış bu defa bitti gibi.zaten en dogrusuda bu canım.o adamla bir gelecek görünmüyordu zaten bari daha fazla zaman geçmeden görümcem kendine yeni bir hayat kursun.burda bana ve eşime çok iş düşüyor.elimizden gelen destegi vereceğiz.bakalım daha annemle babamın haberi yok şehirdışındalar onlar nasıl tepki verecekler benim için asıl onlarla çarpışmak zor olacak
ne gece sporu kız Allah iyiliğini versin
hakkında hayırlısı olsun inşallah ama öyle bir adamla yaşamaktansa böylesi daha iyi olmuş
inşallah en kısa zamanda da toparlanır ,kendi ayakları üzerinde durmayı başarır ,baba evine dönmek de çok zor ,kızıyla kendine bir hayat kurması lazım artık
öteki adamda babayım diye gezer ortalıktakarısını kızını sokağa attıktan sonra
miraycım alkollü değil canım zaten alkol ve sigara kullanmaz.aklı başındayken bunları yapıyor sarhoşken düşünemiyorum.
kirazım görümcem babasının yanına gitmek istemiyor küçük bi ilçe eşinin aileside orda .akrabalar tanıdıklar şuan kafası kaldıramaz bunları.huzura ihtiyacı var.annesi yani kayınvalidem rahmetli oldu belki annesi olsaydı daha farklı olurdu yapacak bişey yok.şimdiki kayınvalidemde iyi bi insan ama pek yıldızları uyuşmuyor.bize çok görev düşüyor.kolay değil 3 kişilik bi aileyken şimdi beş kişi olduk.nazcıgımın yaşadıgı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.ama Allah rızası için bu durumda bukadar çaresiz bi insana sırf kendi rahatım için sırtımı nasıl döneyim.en azından kendi ayakları üzerinde durasıya kadar destek vermek boynumun borcu.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
[ı]nazlıcım kahvaltı ve ara aynı olmuş,bende aynılarını yedim
Akşamada aklımda karnıbahar haşlayıp yoğurtla yemek vardı,tesadüfe bak[/ı]
afiyet olsun kirazım . Ben karnı bahar yemezdim fazla ama ikidir iş yerinde kendim yapıyorum süper oluyor ....
Evet şimdiye kadar 2 litre suyumu ve 1,5 litre iksirimi bitirmiş bulunmaktayım ..... :13:
aslında ben kızartmasını çok severim karnıbaharın ama şimdi cıss,haşlayıp yoğurt döküp yemeyi düşünüyorum,sen nasıl yaptın nazlıcım
bende 2 litre suyumu az önce bitirdim,2 büyük kupada iksir içitm...hadi bakalım nazlıcım inş.cumaya güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?