Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar inşallah herkesin keyfi yerindedir.ben sabahtan görümcemin kızının okul işlerini hallettim.çocuk ilkokula gidiyor derslerden geri kalmasın diye yakınımdaki bi okula rica ettim durumu anlattım sagolsunlar misafir ögrenci olarak alacaklar.sömestre 3 hafta var.çocuk için 3 hafta gitmemek büyük kayıp olacaktı.bugün başlayacak öglenci annesi öglen bırakacak bende iş çıkışı kızımı alırken onuda alacagım.inşallah sınıfını arkadaşlarını ögretmenlerini sevip hemen alışır.evde durdukça görümcemi çok zorluyordu.sürekli anne biz birdaha evimize gitmeyecekmiyiz hep burdamı yaşayacagız diye sürekli sorular soruyordu yavrucak şimdi enazından kafası dagılır görümcem biraz daha sakin kafayla kendini dinler bakalım hayırlısıyla inşallah bi düzen kurmaya çalışıyoruzz

elifçim çok geçmiş olsun canım antibiotiksiz pek düzelmiyor maalesef sinüzit.anladıgım kadarıyla sadece diyet değil gece sporunada başlanmış hadi bakalımmmm bu hafta nasıl bi rakam göreceksin baskülde

narinimm yaaa valla inş. hayırlısı olur olan çocuğa oluyor vallaaa... görümcenin kocası yine af dilenmeye başlamıştır.

narinimm yaaa valla inş. hayırlısı olur olan çocuğa oluyor vallaaa... görümcenin kocası yine af dilenmeye başlamıştır.

hayır canım ne af dilemesi adamın canına minnet oldu.ne arayıp soruyor ne bi haber yolluyor.zaten en son bıçak çekip görümcem kendini kızı sokaga atınca koşa koşa gelip kapıyı kapatmış.facede şifresini değiştirip görümcemi silmiş evli olan bilgisini silmiş görümcemin resimlerini kaldırmış bu defa bitti gibi.zaten en dogrusuda bu canım.o adamla bir gelecek görünmüyordu zaten bari daha fazla zaman geçmeden görümcem kendine yeni bir hayat kursun.burda bana ve eşime çok iş düşüyor.elimizden gelen destegi vereceğiz.bakalım daha annemle babamın haberi yok şehirdışındalar onlar nasıl tepki verecekler benim için asıl onlarla çarpışmak zor olacak

adama bak yaaa tövbe Allahım sen koru yarabbim.
E peki alkollümüymüş? daha önce bahsetmiştin snaırım basşkasıyla ilişkisi var falan diye:S

narincim görümcen şanslıki sizler varsınız,sahip çıkıyosunuz...ufaklık içinde en iyisini yapmışsın canım,yavrum kimbilir içinde ne fırtınalar kopuyo,gözünün önünde bu olaylara şahit olması çok kötü,inş.bundan sonra ikisi içinde çok daha iyi olur,o vicdansız adamada diyecek bişi bulamıyorum,allahından bulsun

miraycım alkollü değil canım zaten alkol ve sigara kullanmaz.aklı başındayken bunları yapıyor sarhoşken düşünemiyorum.

kirazım görümcem babasının yanına gitmek istemiyor küçük bi ilçe eşinin aileside orda .akrabalar tanıdıklar şuan kafası kaldıramaz bunları.huzura ihtiyacı var.annesi yani kayınvalidem rahmetli oldu belki annesi olsaydı daha farklı olurdu yapacak bişey yok.şimdiki kayınvalidemde iyi bi insan ama pek yıldızları uyuşmuyor.bize çok görev düşüyor.kolay değil 3 kişilik bi aileyken şimdi beş kişi olduk.nazcıgımın yaşadıgı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.ama Allah rızası için bu durumda bukadar çaresiz bi insana sırf kendi rahatım için sırtımı nasıl döneyim.en azından kendi ayakları üzerinde durasıya kadar destek vermek boynumun borcu.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

su içme işi beni zorlayan ana etmen aslında canım..yeşil çayımı ihmal etmiyorum da su içmeyi arttırmam gerek

ne gece sporu kız Allah iyiliğini versin

hakkında hayırlısı olsun inşallah ama öyle bir adamla yaşamaktansa böylesi daha iyi olmuş

inşallah en kısa zamanda da toparlanır ,kendi ayakları üzerinde durmayı başarır ,baba evine dönmek de çok zor ,kızıyla kendine bir hayat kurması lazım artık

öteki adamda babayım diye gezer ortalıkta karısını kızını sokağa attıktan sonra

ben bilmem artık ne gece sporu oldugunu sabah sabah bu sogukta keyiften banyo yapılıyorsa o ayrı

elifçim babayım diye ortalıkta gezeceğini sanmam daha çok bekarım özgürüm rahatım diye gezecektir Allah ım nasıl biliyorsa layık oldugu ne varsa hepsini versin başına inşallah

çok iyi niyetlisin Narincim Allah yardımcınız olsun canım..herkesin hakkında Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inşallah

Dünkü menümü vereyim;

07:20 2 kuru kayısı
08:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir salatalık ayran
12:45 mantarlı et sote ayran az turp
17:00 1mandalina 1 portakal
19:30 karnıyarık cacık sonra annem taze fasülye ve kabak yapmıştı onlarında birer kaşık tadına baktım

ALLAH görümcenin ve sizlerin yardımcısı olsun narinim . ALLAH hayırlı kişilerle karşılaştırsın İNŞALLAH . sende çok büyük bir sevap kazanıyorsun canım . benim durumuma düşmekten sakın korkma canım . ben evliliğimin ilk haftasından olumsuzluk yaşadığım için insanlara karşı kırgınlığım var bunuda kendimde tuttuğum içimdekileri kusmadım için pisikilojik olarak kendimi kötü hisettiğim ve zaman zaman yapılan haksızlıklar aklıma geldiği için bunalıma giriyor olmamdan kaynaklı herşey . ALLAH senden razı olsun canım herşeyden önce çaresiz kalmış çoğu olan görümcene kol kanat gerdin .

bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım .

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir

ara
2 adet kuru incir ( regliyim tatlı isteğimi bastırsın diye yedim )

öğlen
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt

akşam
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği ( öğlen yaptığımdan kaldı spora gitmeden yiyip çıkacağım )
kk kadar beyaz peynir

gün içersinde 2,5 litre su 1,5 litre iksir içicem
spor olarakta
45 dk koşu bandında yürüyeceğim
1 saatte plates yapacağım inşallah

nazlıcım kahvaltı ve ara aynı olmuş,bende aynılarını yedim

akşamada aklımda karnıbahar haşlayıp yoğurtla yemek vardı,tesadüfe bak

[ı]nazlıcım kahvaltı ve ara aynı olmuş,bende aynılarını yedim

Akşamada aklımda karnıbahar haşlayıp yoğurtla yemek vardı,tesadüfe bak[/ı]

afiyet olsun kirazım . Ben karnı bahar yemezdim fazla ama ikidir iş yerinde kendim yapıyorum süper oluyor ....

Evet şimdiye kadar 2 litre suyumu ve 1,5 litre iksirimi bitirmiş bulunmaktayım ..... :13:

afiyet olsun kirazım . Ben karnı bahar yemezdim fazla ama ikidir iş yerinde kendim yapıyorum süper oluyor ....

aslında ben kızartmasını çok severim karnıbaharın ama şimdi cıss,haşlayıp yoğurt döküp yemeyi düşünüyorum,sen nasıl yaptın nazlıcım
Evet şimdiye kadar 2 litre suyumu ve 1,5 litre iksirimi bitirmiş bulunmaktayım ..... :13:

bende 2 litre suyumu az önce bitirdim,2 büyük kupada iksir içitm...hadi bakalım nazlıcım inş.cumaya güzel sonuçlar alırız

ben öncelikle karnıbaharı haşlıyorum narinim . sonra bir tencerede soğan , yeşilbiber , sarmısak bir güzel kavuruyorum sonrasında biraz salça koyuyorum . daha sonra kıymayı atıp iyice kavuruyorum sonra kekik karabiber ve kırmızı biber atıyorum kıyma iyice pişince haşladığım karnıbaharı ekleyip 5 dk öyle pişirip altını kapatıyorum ocağın .... çok güzel oluyor böylede

nazcım seni çok iyi anlıyorum canım.inşallah bigün gelir sende unutursun tüm olumsuzlukları.bu görümcem ben eşimle çıkarken eşimle eski sevdiğinin arasını yapmaya çalışmıştı.kız evi arıyor buda saatlerce konuşuyordu.eşim yüz vermesede kız görümcemin tavırlarından ümitlenip bırakmıyordu eşimin peşini.şimdi bazen dalga geçip kızdırıyorum gülerek beni istemedin ama benden kurtulamadın diye oda çok mahcup oluyor gülüşüyoruz işte.bide o kız istanbulda yaşıyordu görümcem ist. evlenince karşılasınca görümcemin yüzüne bile bakmamış.sen dogru olduktan sonra eninde sonunda insanlar kendi hatalarını anlıyacak bigün gelip utanacaklardır inşallah canım bu arada benim için güzel sözler yazmışsın teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibi layıkıyla bu olayın üstesinden gelebilirim Allah utandrmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…