[ı]nazlıcım,elifim,narinim günaydınnasılsınız kızlar[/ı]
kirazım sanada günaydınelhamdülillah iyiyim canım.işte biraz can sıkıcı şeyler var ama Allahın izniyle inşallah düzelecek.
İNŞALLAH en kısa zamanda herşey düzelir narinim ....
dün akşam eşimle spordan sonra arkadaşının evine gittik yeni ev almışlar perde yaptıracaklar eşim yapacak perdelerini ölçü almaya beraber gittik evleri çok güzel çok imrendim açıkçası . İNŞALLAH ALLAH benim için hayırlı olacaksa banada öyle bir ev nasip etsin . bugünlerde psikolojik olarak hiç iyi değilim ...
kirazım sanada günaydınelhamdülillah iyiyim canım.işte biraz can sıkıcı şeyler var ama Allahın izniyle inşallah düzelecek.
günaydın kirazım nasılsın . Bakıyorumda gece sporları artmış
İNŞALLAH en kısa zamanda herşey düzelir narinim ....
dün akşam eşimle spordan sonra arkadaşının evine gittik yeni ev almışlar perde yaptıracaklar eşim yapacak perdelerini ölçü almaya beraber gittik evleri çok güzel çok imrendim açıkçası . İNŞALLAH ALLAH benim için hayırlı olacaksa banada öyle bir ev nasip etsin . bugünlerde psikolojik olarak hiç iyi değilim ...
bugunku menum
sabah tam b.ekmegi 3 innce dilim az lor peyniri içine iki ceviz bir kaşık marmelat acılı ezme
oyle kabuska az kıyma koydum pişirirken +yogurt +yeşillk
ara kuru kayısı
akşam işteyim kabuzkanın kalanı yogurt yeşillk
kızlar şukur reng olduktan sonta çok tatlı istemiyor canım masumcum yaptıgın tatlı nasıldı ben okumadım sanırım yazarsan bende yapıyım arada bu arada yatarken tarçınlı süt içiyorum çok doyurucu geliyor bana bide yatarken içtigmiz süt uyurken yag yakıyormuz kızlar haberiniz olsun gerçi sz bunu biliyorsunuzdur ama ben bi hatırlatayım dedim
inşallah nazcım.farkındayım son zamanlarda biraz bunalım hali var gibi.sahip olamadıklarından daha çok sahip olduklarını düşünmek inan insanın psikolojisi açısından çok daha iyi oluyor.Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıysa versin inşallah
günaydın kızlar ben geldim
hiç iyi değilim kızlar arada giriyorum ama paylaşımda bulunamıyorum doktora gittim maalesef ilaç kullanımı dedi illaki onuda kullanınca ayağa kalkamıyorumyemekleri filan eşim yapıyor genel işleride eşim yapıyor ben sadece yatıyor ve geziyorum başka bişey yapamıyorum gezmeyide evde kalıp daha çok delirmemek için yapmaya çalışıyorum sigarayı arttırmışım yarım paketken 1 paket oldu rabbim bir an önce bu girdaptan çıkarsın inşlah bu aralar fazla yazamassamda kusura bakmayın okmi hepinizi çooooooookkk seviyorummmmm
herşey için biraz zaman deriz ya hep narinim,eminim zamanla herşey yoluna girecektir,bu sürede biraz sabırlı olmak gerekiyo,senin iyi niyetinin sonunda inş.düzelecektir olumsuzluklar
ne yapayım nazlım,sporun her türlüsünden faydalanmak lazım dimialan memnun,veren memnun
canım benim yaa kendini hiç yıpratma lütfen,bugünler çok güzel günlerin,inş.eşinle başbaşa olucan günlerde gelicektir nazlım
hiç iyi değilim kızlar arada giriyorum ama paylaşımda bulunamıyorum doktora gittim maalesef ilaç kullanımı dedi illaki onuda kullanınca ayağa kalkamıyorumyemekleri filan eşim yapıyor genel işleride eşim yapıyor ben sadece yatıyor ve geziyorum başka bişey yapamıyorum gezmeyide evde kalıp daha çok delirmemek için yapmaya çalışıyorum sigarayı arttırmışım yarım paketken 1 paket oldu rabbim bir an önce bu girdaptan çıkarsın inşlah bu aralar fazla yazamassamda kusura bakmayın okmi hepinizi çooooooookkk seviyorummmmm
günaayydııınn 6.takımmm neler yapıyosunuzzz...
yaaa şu elmalı kup gerçekten harika bişey kızlarrrr.. dünde biraz sütle açtım yoğurdu oofff oofff diiim sizeee... çağla şikel vari kardeşimde bana nie yapmadın die trip attı... :) annemle ikimize yapmıştımmm annemde işten gelinceeee çok sevindii canım çekmişti dedi:)
dünkü menümü yazıyım;
07:20 1 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık acı sos süt
12:45 peynirli salata yoğurt
17:00 2 mandalina
19:30 kabak yemeği yoğurt
21:30 cevizli elmalı kuppp:)
evet bugünlerin en güzel günlerimin olması gerekiyordu kirazım . ama ben evlendiğim ilk haftadan bu yana hiç bir güzelliğini yaşayamadım .............
zilancım ben hapla iyileşmeye inanmıyorum canım,heleki durum psikolojikse,tabi bu durumu yine en iyi sen bilirsin ama,moralini yüksek tutmaya çalış,biraz gamsız ol,kimsenin seni üzmesine izin varme lütfen
gez,dolaş,eğlen ve bizden kopma,her derdini anlatabilirsin,yazdıkça payşatıkça azalacaktır sıkıntır...ve lütfen sigaranın esiri olma
miray kuzum hoşgeldin,şu elmalı kupu o kadar anlattınki canım istedi valla,tarifin bidaha versen tatlışkom
öyle deme be nazlıcım,ne olursa olsun sevdiğin insanla berabersin,biliyorum yaşadıkların zor,ben olsam belki daha fazla harap ederdim kendimi ama olan yine bana olurdu,sende buna izin verme artık,bu durumu bu hale getirenlere imkan verme,konuş çatır çatır sen üzüleceğine onlar düşünsün biraz
tşk ederim canlarım aysun cnm normalde çekmem lazım ama ezbere bilmiyorum ezberliyim ki çekeyim bende ya latif çekerim günde 2000 tane ne dileğin varsa kabul olur ve zamanla kalp gözün açılıyor kendimden biliyorumbana anormal şeyler oldu bazen bir hoş oldum özellikle çektiğin zaman birini düşüyorsan o kişinin senle ilgili düşüncelerini hemen hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?