Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazcım yag sogan kıymayı kavurup az acılı biber salçası ve domates salçası koyuyorum çiçeklerine ayırdıgım karnıbaharı ekleyip sıcak su koyup pişiriyorum.suyu az koyuyorum karnıbaharlar yüzmesin diye soteden az sulu oluyor ve karnıbaharı çiçeklerine küçük küçük değilde biraz daha iri ayırıyorum çünkü pişincede dagılınca kötü duruyorlar.hafif acılı çok hoş bi ana yemek oluyor

amin canım . Bende çok kararlıyım bir gün içimdeki herşeyi görümceme anlatacağım . Kaynanamla konuşamam biliyorum ama biliyorum ki görümceme anlattoğım herşey kaynanama anında yetişecek . Bende içimdeki bütün kırgınlıkları ve kızgınlıkları anlatacağım biliyorumki ancak bu şekilde rahatlayacağım . Ben içimde kurup kafayı yiyeceğime onlar kursunlar bundan sonra uygun bir fırsatını yakalayıp uygun bir dille yapacağım bunu . Eşimdende müsade çıktı anlat bütün içindekileri dedi böyle devam edrse paranoyak olacaksın dedi bana

narinim

bende akşam böyle yapıyım o zaman nazlıcım,eminim çok güzel olucak

Son düzenleme:

haşlamadan mı yapıyosun denizcim karnıbaharı? bende kıymalı yapardım ama artık zeytinyağlı yapıyorum öyle de çok güzel oluyor

Son düzenleme:
nazcım canım benim inşallah uygulayabilirsin ve karşındaki kişide seni anlar böylece çözüm yolu bulunurda herşey yoluna girer

nazcım canım benim inşallah uygulayabilirsin ve karşındaki kişide seni anlar böylece çözüm yolu bulunurda herşey yoluna girer

amin canım inşallah . Ama görümcemi çok iyi tanıyorum kesin tavır yapacaktır . Ama umrumda bile değil

günaydın kızlarcımgüzel bi gün olsun hepimiz için

eminecim dün akşam karnıbaharı yaptım,nefis oldu,inan aklıma sen geldin,keşke yakın olsaydık gönderirdim valla...
bu arada bidaha hep böle yaparım ne o öyle tatsız tutsuz yiyodum önceden:26:

dünki menümüde vereyim

sabah
2 haşlanmış yumurta
domates,salatalık

ara
2 kuru incir

öğle
2 ad haşlanmış tavuk but
2 bardak ayran

ara
1 elma
2 kuru kayısı

akşam
1 tabak zeytinyağlı karnıbahar
yoğurt,salatalık,domates

ara
1 bardak süt ile şekersiz nescafe

3 litre su,3 bardak yeşil çay iksiri,sayısını unuttuğum şekersiz çay

1 saat yürüyüş,+gece sporu

kirazım sanada günaydın elhamdülillah iyiyim canım.işte biraz can sıkıcı şeyler var ama Allahın izniyle inşallah düzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…