Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

listen doğru canım bir sıkıntı yok

cnm sana özelden durumu az çok belirttim ama burdanda söyliyim çok özür dilerim seni kırdığım için telefon o günlerde oğlumun yanında kalıyordu dersanede denemeleri vardı genelde ve benim telefon mesajından haberim bile olmadı tatlım bilmem anlatabildimmi özel mesaja gelince baktığım sırada eşim evdeydi cvp yazamadım o anda sonrasında yazmak istedim ama aksilikler birbirini kovaladı tamamen istem dışıydı inanki tekrar özürr(

Son düzenleme:

Hiç önemli değil güle güle kullan

22/01/2011
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
1 Salatalık
1 Parça Peynir
ARA
1 Fincan Papatya Çayı
ÖĞLEN
3 Köfte (Ekmeksiz)
1 Bardak Ayran
ARA
1 Portakal
AKŞAM
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt

23/01/2011
SABAH
2 Haşlanmış Yumurta
1 Parça Peynir
ARA
1 Elma
1 Portakal
ÖĞLEN
1 Kase Karışık Brüksel Lahanası-Brokoli Salatası
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
1 Dilim Somon
1 Tabak Roka-Tere-Maydanoz (Ama hepsi bitmedi)
UYUMADAN
1 Bardak Maden Suyu

günaydınlar 6. takımımın çıtırları nasılsınız bakalım .

günaydın kızçelenlerrrr nasılsınız bakemmm ben geldum artıkınnn buralardayum bir aksilik olmadığı sürece tabii kaçamaklarla geldimm ve 1 kilo artıyla ama söz telafi etcem vermesemde en azında eski kiloma kavuşmak için elimden geleni yapcam

gözdemmmmmmmmm
hala kırgınmıyız kıııızzzzzzz süleeee içimden bir ses hala devam ediyor diyooo kırgınlığın
çünkü sende ben gibi çok hassassın yanlışmıyım???

günaydın kızlar...güzel bi hafta olsun hepimiz için

günaydın tatlım amin inşlah ama kabus oldu resmen hep kaçamaklarla geçtii
dün akşam tam tamina koşu bandında 65 dakika tempolu yürüdüm bundan sonra böyle
en azından cuma günü artı çıkmıyım amacım buu kilo vermekten çıktım üstelik regl olma ihtimalimde çok yüksek belirtiler var çünkü iksirde yapıp içiyom dünden bu yana güzel yemekler off yok artık keesss zilannn

neyse kızlar şimdilik bana müsade bugün pazartesi temizlik günü bana müsade işlerimi erken bitirirsem dönerim sizlere tekrar öptümm mucukkk :80:
haa dinlemeyeniz varsa
yaşardan seni severdim dinleyin çok güzel şuanda onu dinliyorumm süperr

demek kuru pantlonla balık tutulmaz heee safiişşş

çokmu gülüncüne gitti kııııı
sen hiç balık tutmadın zaaaarr

günaydın kızlar...güzel bi hafta olsun hepimiz için

Günaydın neslişim
umarım dediğin gibi olur tatlım
sen nasılsın yavru ağrın sızın varmı durum nedir? Kendini nasıl hissediyorsun?

ben pek bir severim o şarkıyı can can
haydin sanada kolay gele

Kanserden Ölen Emma Bombeck Ölmeden Hemene Önce Yazmış...okuyunuz
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her ş...ey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.."

gözdemmmmmmmmm
hala kırgınmıyız kıııızzzzzzz süleeee içimden bir ses hala devam ediyor diyooo kırgınlığın
çünkü sende ben gibi çok hassassın yanlışmıyım???

Değilizzzzzzzzzz ziloş neden kırgın olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…