Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eveeeeeet artık kafamızdan herşeyi sildiğimize göre aşık olma vakti gelmiiiiiişşşşşşşş

yooo gerçekten heç balık tutmadum kızzz
çok güzel bir yazı ama kaçımız yapabiliyoruz bunları kendi nefsim üzerine söylesem ben asla yapamıyorum inşlah yaparız ne diyim
Değilizzzzzzzzzz ziloş neden kırgın olalım

Eveeeeeet artık kafamızdan herşeyi sildiğimize göre aşık olma vakti gelmiiiiiişşşşşşşş

bakalım bu şanslı kim olcakkk gözdemmm

kızlar bizde geçen gün annemle biraz ağız tartışması yaşadık sanırım mevlütün bittiği günün akşamıydı baya bir içimdeki leri döktüm daha söylemediğim nice şey var ama en azında ucundan kıyısından söyledim bazı şeyleri beni haksız bulmadı ama neye yarar

:123::118::123:
Ahahaha ben ne zaman büyüyeceğim beeeeeeeeeeeeee

bende biraz artılardayım zilancım...ama bugün tekrardan kaldığım yerden devam,ikrisimide aldım elime,aynen benimde reglim yaklaştı bugün yarın olmam lazım,hadi bakalım cumaya kadar ne kadar eksi çıkarsak kardır canım

Günaydın neslişim
umarım dediğin gibi olur tatlım
sen nasılsın yavru ağrın sızın varmı durum nedir? Kendini nasıl hissediyorsun?

iyi sayılırım safişim,dikkat etmesem üşütürsem hemen böbreğim ağrıyo,dünde biraz ağrıdı,ama yinede herşeye rağmen keyfim yerinde

kesinlikle çok doğru...annesinin ölümünden sonra aynen böyle düşünen bi kocam var..ve ona ayak uydurmaya çalışan birde BEN varım
Keyifsizlik devammı ediyor nesliş? :26:

yok kuzucuk çok şükür herşey yolunda:81:

vayyyyyyyy gözdoşum havada aşk kokusumu var ne

Naaannn birşeyde gözünden kaçsın beeeeeeeeeee

kaçarmı neeeeeeeennn kaçın kurrasıyım beenn ahaahaah

yooo gerçekten heç balık tutmadum kızzz

çok güzel bir yazı ama kaçımız yapabiliyoruz bunları kendi nefsim üzerine söylesem ben asla yapamıyorum inşlah yaparız ne diyim

e gelde beraber tutalım kefalleri yayınları sazanları

valla bence yapmamız gerek güzelim üç günlük bile değil dünya bir nees kadar kısa....

iyi etmişsin canımm
içinde tutman bile büyük bir hata aslında herşeyi yaşadığımız anda anladığımız gibi (yanlışta olsa) paylaşmalı gün yüzüne çıkarmalıyız yoksa biriktikçe patlama kaçınılmaz oluyor malesef

:123::118::123:
Ahahaha ben ne zaman büyüyeceğim beeeeeeeeeeeeee

küçükmü görüyon nen hala kendini ohaaaaa

arada işleri toparlayınca gelip yazıyorum:)))

iyi ediyon gel yaz

kafamıza göre herhangi bi gruba katılabiliyomuyuz?

hayırdır
amaç zayıflamaksa öyle pattadenek giremezsin
bir takım tahliller testler var

keyfinin yerinde olması en önemlisi canımcım sağlığıanada dikkat ettinmi gerisi boşşşşşş

oooo o zaman çok güzel herşeyin tadını çıkarın güzelcim bu hayat bizim ve elimize geçen tek şans bu....

hayırdır

nedir onlar öğrenebilirmiyim çok hırs yaptımda vermem gereken 13 kilom var

hayırdır

Nedir onlar öğrenebilirmiyim çok hırs yaptımda vermem gereken 13 kilom var

hoşgeldin canım . Takıma girebilmen için öncelikle 1 haftalık deneme süresi var bu süre zarfında bol paylaşım ve istikrar istiyoruz . Ne kadar çok paylaşımda bulunursan bizim ve senin için okadar iyi olur cuma günleri kilo bildirim günümüz en geç saat 11:30 a kadar kilo bildirimini yapmış olmamız gerekiyor .....

merhaba kk nın çıtırlarııı hepinizi çok özledimmm çok şükür eski düzenime yavaş yavaş dönüyorum enazından bugün normal saatimde işimin başındaydımm herneyse hemen yeni havadislerimi vereyim görümcecim evine yerleşti ve dün geceden itibaren evinde kalmaya başladı bugünde hayırlısıyla iş başı yapacak inşallah bundan sonraki yaşantısında çok çok mutlu olur Allahım yolunu açık etsin hayırlı insanlarla karşılaştırsınnn

oh oh ne güzel canım rabbim bundan sonra yolunu açık etsin inşallah kızıyla birlikte mutlu bir hayat sürsünler....
Sen nasılsın güzelcim iyimisin?

bu arada kızlar
kuzucuğumun yeni fotolarından ekledim albüme bakmak isteyen olursa bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…