sağol bebekimmm bende sevindim vallaa
kız gamze senin oğlan ne yapıyor bulaşmıyormu sana
benim kız caillow izliyor hastası aşığı onun resmen yaaa
menüüüüü:
mevye yemediğim için annem çareyi meyve suyu yapmakta buldu: havuç, kırmızı turp, portakal, elma, havuç suyu
1 dilim ekmek
peynir
domates
2 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
alkol aldığım için akşam bişey yiyemedim sadece 1 paket form bisküvi
bitki çayı da içemedim bugün pilaaateste yapamadım ama yürüdüm 2 saat falanama yarın telafi edeceğiiiim iyi geceler
çook geçmiş olsun safişim neler olmuş öyle rabbim bir daha yaşatmasın k.i.b tatlım
herkese iyi geceler arkadaşlar
kilo veren herkesi kutluyorum benim gibi artıda olanlarda üzülmesinler darısı haftaya inşlah (kendimizi böyle avutalım) bu arada kararımı verdim kızlar artık yediklerimi yazcam kızsanızda topada tutsanız yazcamki belki utanırda yememçünkü son bir haftadır içimde resmen bir buzağı var yok yok o küçük kalır bir inek var onu besliyom doymak bilmiyom aranızda çifliği olupta içinde ineği kaybolan varmı işte varsa o benim içimde biri biran önce çıkarsın şunu içimden
yediklerim
11.30 ile 15 arası
bir tabak dolma(tabağın içinde 8-10 tane vardı en az)
tahinli ve cevizli kurabiye 5 ile 8 arası (sayısını tam hatırlamıyom)
büyük bir dilim tiramisu tatlı
bir fincan şekersiz neskafe,şekersiz çay çok azda peynir yemiştim sabah
gün boyunca 2-2.5 litre arası su ve iksir içtim
80 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım
yediklerim burnumdan geldi resmencnm çıktı spor yaparken mahfoldum yemez olaydım bana ders olsun diyorum her seferinde ama olmuyor
günaydin kizlar...bütün sinavlarimi verdim..kurtuldum sonunda...ve geldim hemen yaniniza....
kilo durumunu sormayin bebisler hic....59 oldum..:S....sinavlar yüzünden fazla takmayaya calistim ama cumaya kadar cok dikat edicem...üzgünüm
safişçim çok geçmiş olsun bitanem..acil şifalar diliyorum..
kızlar ben bugünlerde çok yoğunum..ancak akşamları girip geçmişi falan okuyabiliyorumsizi çook seviyorum iyi haftasonları
biraz gec oldu sanırım ama anca girebildim canım dunden beri ben oğlan uyudukca girebiliyorum yoksa beni rahat bırakmıyor o gecmek istiyor klavyenın basına benımkide baby tv hastası cok seviyor ama yanında bende oturursam izliyor eger yanında olmazsam en fazla 10 dk oturuyor sonra ein içinde beni arıyor anne gel anne gel sende otur diye
karamelim hoşgeldn güzelcimmmm
canım benim bu kadar meyveyi karıştırınca nasıl bir tad oldu çok merak ettim doğrusu...
ayrıca hayatım ekmek olrak ne tüketiyorsun beyaz ekmekmi? eğer öyle ise tam buğday ekmek tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde en sağlıklısı dene bence...
Canım alkol olarakta naçizane tavsiyem umarım bira içmiyorsundur onu içersen eğer istediğin kadar diyet ve spor yap yinede vermezsin canım ancak kilonu korursun. Alkol alman gerektiği zamanlarda bence şarap ve cin ikisinden birini tercih edersen diyete biraz daha uygn olur zannımca...
sağolasın bebekim geçti gitti çok şükür
şimdi kuzucumla oturuyoruz evde keyif yapıyoruz...
zilaaaaaannnnnnbu ne bacım yaaaa
sen nasıl bir ilaç kullanıyorsun böyle tatlım yaaa bu kadar hamur işini nasıl yedin bu kadar kısa zamanda
bencede sen doktora söyle biran önce değiştirsin ilacı olmaz bu böyle birtanem yaaaa....
onları yemek istediğinde kase kase tarçınlı yoğurt yesen şekerim o daha iyi gelir...
canımmm sınavlar bitmiş gözün aydın bir an önce buraya dön ve aldığoın kiloları vermeye başla şekerim
sağolasın eminecimmmm geçti şükür atlattım.
seninde yoğunluklar başlamış kolay gelsin cancanım
anladım canım bende kuzuyu kucağıma alıp giriyorum sanki okuma bilirmiş gibi yazdıklarıma bakıyor zilli
aynen bizde caillow varken yumurcak yokken baby tv bizimki tuliyi çok seviyor birde fareleri bu çocuklar ne ilginç hyaaaa neye benzediği belli olmayan kahramanlara bayılıyorlar
karamelim hoşgeldn güzelcimmmm
canım benim bu kadar meyveyi karıştırınca nasıl bir tad oldu çok merak ettim doğrusu...
ayrıca hayatım ekmek olrak ne tüketiyorsun beyaz ekmekmi? eğer öyle ise tam buğday ekmek tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde en sağlıklısı dene bence...
Canım alkol olarakta naçizane tavsiyem umarım bira içmiyorsundur onu içersen eğer istediğin kadar diyet ve spor yap yinede vermezsin canım ancak kilonu korursun. Alkol alman gerektiği zamanlarda bence şarap ve cin ikisinden birini tercih edersen diyete biraz daha uygn olur zannımca...
sağolasın bebekim geçti gitti çok şükür
şimdi kuzucumla oturuyoruz evde keyif yapıyoruz...
zilaaaaaannnnnnbu ne bacım yaaaa
sen nasıl bir ilaç kullanıyorsun böyle tatlım yaaa bu kadar hamur işini nasıl yedin bu kadar kısa zamanda
bencede sen doktora söyle biran önce değiştirsin ilacı olmaz bu böyle birtanem yaaaa....
onları yemek istediğinde kase kase tarçınlı yoğurt yesen şekerim o daha iyi gelir...
canımmm sınavlar bitmiş gözün aydın bir an önce buraya dön ve aldığoın kiloları vermeye başla şekerim
sağolasın eminecimmmm geçti şükür atlattım.
seninde yoğunluklar başlamış kolay gelsin cancanım
anladım canım bende kuzuyu kucağıma alıp giriyorum sanki okuma bilirmiş gibi yazdıklarıma bakıyor zilli
aynen bizde caillow varken yumurcak yokken baby tv bizimki tuliyi çok seviyor birde fareleri bu çocuklar ne ilginç hyaaaa neye benzediği belli olmayan kahramanlara bayılıyorlar
günaydın nazlım, günaydın safişim:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?