- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sakin abs mbs deme onaÇıkacak az kaldı bence artık abs videolarına başlamalısın
Bu kadar kişi karpuz detoksu mu yapıyorKarpuz Güzeleri Ne durumdayız?
Muhteşem Yüzdeler verilecek değil mi?
6. Takım 731. Etap Karpuz Güzelleri @Migim karpuz @madamhd karpuz Cordelia karpuz @I-cell_84 karpuz @Lili 38 karpuz @Tostombalakanne karpuz @birazhuzurdu2008 karpuz nursenceli karpuz @Poni Bon karpuz M MissHayaLet karpuz
Iste diyorum bende vız gelir ama evada hersey yapiyorum diyo neyse ben daha konusmayim kıziyo banaSaatlerce eva yapıyor ona vız gelir
Ben evanın vücut tipini beğenmiyorumIste diyorum bende vız gelir ama evada hersey yapiyorum diyo neyse ben daha konusmayim kıziyo bana
Çıkmaz o kas onda çıksaydı mira da çıkardıÇıkacak az kaldı bence artık abs videolarına başlamalısın
Mira da kas yok kiÇıkmaz o kas onda çıksaydı mira da çıkardı
Yok canım yok o Eva da herşeyi yapıyor jj yapmış bu haftaBen evanın vücut tipini beğenmiyorum
Sürekli aynı sporu yapmamalıyız değiştirirse vücut şaşırıyor daha güzel sonuç alıyoruz bakkkkkkCordelia bırdan sana sesleniyorum bu hafta sana eva yasakkkkkkk 1 temmuza kadar hergün 30 dk leslie 30 dk pilates 10 dk eva yap aradaki farkı göreceksinn
İşte yok kas için kardio/ pilates/ ABS çalışmalı ama anlamıyorMira da kas yok ki
Ne anlamda canim dua edelimBen bugün kv gidiyorum. Ne zaman eve döneceğim belli değil.
Dua edin bana İnşaAllah her anlamda kolay geçer.
Ben evanın vücut tipini beğenmiyorum
Sürekli aynı sporu yapmamalıyız değiştirirse vücut şaşırıyor daha güzel sonuç alıyoruz bakkkkkkCordelia bırdan sana sesleniyorum bu hafta sana eva yasakkkkkkk 1 temmuza kadar hergün 30 dk leslie 30 dk pilates 10 dk eva yap aradaki farkı göreceksinn
Aynen canim oda 7 puan
Ay ben ayran için hazırlık yapmıştımKarpuz Güzeleri Ne durumdayız?
6. Takım 731. Etap Karpuz Güzelleri @Migim karpuz @madamhd karpuz Cordelia karpuz @I-cell_84 karpuz @Lili 38 karpuz @Tostombalakanne karpuz @birazhuzurdu2008 karpuz nursenceli karpuz @Poni Bon karpuz M MissHayaLet karpuz
Yarin sabah tartil canim, cok bir fark olmazAfiyet olsun canım
Eksin çok güzel cnm
Ben tartilmayi unuttum yaaaa
inşallah canımGünaydın canım cumaya eksilerle bekliyoruz
Canım senin ayran detoksunda bakliyat vardi dimiAy ben ayran için hazırlık yapmıştımkarpuz a dönebilirim olmadı ikisini meç edeyim bakıp bu hafta ben 7 den kurtulmak istiyorum ama şu an artiyim inşallah kurtulurum
Karpuz Güzeleri Ne durumdayız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?