Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amaaannn allahımmm C Chikolata_gozlum ile rakio olmusummm

sleepy angel ,. Zipzip- Cordelia cok tesekkur ederim atlatacgim insa ..

kizlar bugun sinavim vardi bu etabi basariyla bitirdim insa persembe diplomami alacagim ..

bugun 75.1 geldim +300 gr yani ..
spor degilde yuzdeler kapisacak sanirim demi

C Chikolata_gozlum sen bu mesajı okuma.
Muhteşemi artıya değil mezuniyet için koydum Tebrikler.
Seni harika kilo veren biri ile rakip yaptım. Neden ?
Çünkü sana çok güveniyorum. Bu artı en az 1.5 kilo eksi olmalı. Çikolata %2 lerle geliyor. Kazanmalisin.

Ben seni tutuyorum.

Tek ögunde sana eksi getirirmi onu düşün ilk önce aç bırakarak vücudunu, haftasonu kimse dikkat etmiyo menulere bakiyorum bisey yok ama hep artı nedense bende anlamis degilim çıldircam
Bugün bi denicem benim zaten en çok zorlandığım akşam yemeği ve sonrası
Zaten artının sebebi de geç yemelerim ve haraket azlığı günlük 5bin bile adım olmuyo olan da haraket sayılmaz zaten su da içmeyince artı kaçınılmaz

Bana kızıp bişey söylediğinizde alınmam buraya geşiş amacım zaten üzerimde baskı sorumluluk olursa daha iyi veririm
Zaten herkesin sıkıntıları sorunları var ben dertlerimi bahane edip yersem zaten kilo verrmem üstüne alırım o yüzden
Etim senin olsun kemik bana yeter

Iste şu menulerde yiyipte yazilmayan seyleri gorsem keskede herkese ona göre yorum yapsam sinirdende çıldırmasam sana diyorum gerisi anlasin artık

ahhh benim canim arkadasim elimden geleni yapicaaamm

allah razi olsun cok iyi rakip yazmissin bana

Tek öğün yapma bence bugun yediklerine dikkat et yarina eksiye gecersin

Odem atici cay yapabilirsin ,su miktarini artirabilirsin
Dukan birası mı yapayım nasıl bişey yapayım
Şuan bişey yemedim daha canımda istemiyo zaten kahve içtim tek bikaç saat sonra doyurucu bi salatayla günü kapatayım yarın düzene sokarım 2öğün yada2öğün 1ara gibi

Sana iyi geliyorsa yapabilirisn canım kisiden kisiye göre de değişiyor bu durum
Salata az degil mi bir anda azaltma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…