Mira da kas var. Ama yağ oranı fazla. Boğa burcu lüp lüp yiyor.Mira da kas yok ki
Tamam ben yaparım bunuBunu sen yap bakalım nasıl olacak?
Pazardan geleyim bunu yapacağım.dün 15 dk normal 15 dk bunu yaptım bugün yine yapacağım
amaaannn allahımmm C Chikolata_gozlum ile rakio olmusummm6. Takım Kim daha çok zayıflar Challenge devam ediyor.
Silahlarımız hazırrrrrrr mıııııı?...Kabak,karpuz,semizotu,ayranlarınızı kapınnnnnn. Haydiiiii 6. takım.
Üye Adı baharat C Chikolata_gozlum Chili peper Tutku44 Chili peper AseliccA çörekotu @SaskinAnne çörekotu @kackaloribu fesleğen madamhd fesleğen Cordelia karabiber sidelya karabiber @sandriyon kekik @Less-is-More kekik E Elif_Eylul kimyoın Zipzip- kimyon @I-cell_84 nane @Ytmz nane @Lili 38 sumak @Elhan sumak sleepy angel tarçın @sardunya1038 tarçın @T u t a s t e zencefil @Elisa83 zencefil @Tostombalakanne zerdeçal @birazhuzurdu2008 zerdeçal
Cumayı bekle sen diyorumOoo karpuz yer eksi gelirim diyosun
O zaman bugün ağırmayan bölgelerle devam10dk bölgesel yaptim dün bugün bolgelerim ağrıyo
Sinavi basariyla gecmene sevindim canimamaaannn allahımmm C Chikolata_gozlum ile rakio olmusummm
sleepy angel ,. Zipzip- Cordelia cok tesekkur ederim atlatacgim insa ..
kizlar bugun sinavim vardi bu etabi basariyla bitirdim insa persembe diplomami alacagim ..
bugun 75.1 geldim +300 gr yani ..
spor degilde yuzdeler kapisacak sanirim demi
sagol kaptanimSinavi basariyla gecmene sevindim canim
C Chikolata_gozlum sen bu mesajı okuma.amaaannn allahımmm C Chikolata_gozlum ile rakio olmusummm
sleepy angel ,. Zipzip- Cordelia cok tesekkur ederim atlatacgim insa ..
kizlar bugun sinavim vardi bu etabi basariyla bitirdim insa persembe diplomami alacagim ..
bugun 75.1 geldim +300 gr yani ..
spor degilde yuzdeler kapisacak sanirim demi
Bugün bi denicem benim zaten en çok zorlandığım akşam yemeği ve sonrasıTek ögunde sana eksi getirirmi onu düşün ilk önce aç bırakarak vücudunu, haftasonu kimse dikkat etmiyo menulere bakiyorum bisey yok ama hep artı nedense bende anlamis degilim çıldircam
Cuma 57.
Pazartesi 57.3
Iste şu menulerde yiyipte yazilmayan seyleri gorsem keskede herkese ona göre yorum yapsam sinirdende çıldırmasam sana diyorum gerisi anlasin artıkBugün bi denicem benim zaten en çok zorlandığım akşam yemeği ve sonrası
Zaten artının sebebi de geç yemelerim ve haraket azlığı günlük 5bin bile adım olmuyo olan da haraket sayılmaz zaten su da içmeyince artı kaçınılmaz
Bana kızıp bişey söylediğinizde alınmam buraya geşiş amacım zaten üzerimde baskı sorumluluk olursa daha iyi veririm
Zaten herkesin sıkıntıları sorunları var ben dertlerimi bahane edip yersem zaten kilo verrmem üstüne alırım o yüzden
Etim senin olsun kemik bana yeter
ahhh benim canim arkadasim elimden geleni yapicaaammC Chikolata_gozlum sen bu mesajı okuma.
Muhteşemi artıya değil mezuniyet için koydum Tebrikler.
Seni harika kilo veren biri ile rakip yaptım. Neden ?
Çünkü sana çok güveniyorum. Bu artı en az 1.5 kilo eksi olmalı. Çikolata %2 lerle geliyor. Kazanmalisin.
Ben seni tutuyorum.
Dukan birası mı yapayım nasıl bişey yapayımTek öğün yapma bence bugun yediklerine dikkat et yarina eksiye gecersin
Odem atici cay yapabilirsin ,su miktarini artirabilirsin
Aynen canım mis gibi açık hava oh tertemizoo gez bakalım canım değişiklik iyi gelir
Canım kv kolu kırık. Yardıma gidiyorum. Spor yapamayabilirim ama yine de fırsat buldukça yapacağım.Ne anlamda canim dua edeliminsallah iyi gecer
surekli söylüyoruz kendi seviyorum yapiyorum diyo bidaha demem zaten ben
Sana iyi geliyorsa yapabilirisn canım kisiden kisiye göre de değişiyor bu durumDukan birası mı yapayım nasıl bişey yapayım
Şuan bişey yemedim daha canımda istemiyo zaten kahve içtim tek bikaç saat sonra doyurucu bi salatayla günü kapatayım yarın düzene sokarım 2öğün yada2öğün 1ara gibi
Gecmis olsun canimCanım kv kolu kırık. Yardıma gidiyorum. Spor yapamayabilirim ama yine de fırsat buldukça yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?