Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun kizlar

Pizza yedim eksi geldim diyodun
Sendeki neyi seviyorum biliyormusun böyle pat diye söylüyorsun ya hani dogrulari duyunca ders alır ya insan sen ders verir nitelikte yazıyorsun bi düşünüyor insan cevap versen kadın haklı ne yazacaksin vermesen olmayacak. İhmal etmiyorsun insani iyi de olsa kötü de olsa yazıyorsun ama kötülüğümuze degil bizim hayrimiza ❤
Allah yardımcın olsun. inşallah okulunda en çıtır hoca sen olacaksın.
Ayyy insaallah ❤
çörek otu mu :d hahaha iyimiş bak aç karnina çörekotu su içecegim SaskinAnne
Amannnn tam dişime göre kiloma da yakın bir rakip ❤

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalik kapya biber
2 dilim karpuz

Öğle
50 gr.doner
Salata

Aksam
1 kase mercimek çorba
3 çorba kaşığı pilav(uzun zamandır pilav da yemiyordum midem kötüydü ondan yedim)
Marul salatası

2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20210615-080920_Samsung Health.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın
Ben dün akşam ufak bir bilinç kaybı yaşadın bütün gün zaten kalbimde ağrı ve tasikardi vardı Aksam hastaneye gitsek mi derken kısa süreli gözüm karardı esim en fazla 3 dk dedi. Tansiyon ile nabız da yuksekti. Hastaneye de gitmek istemedim düzelmezse gideriz dedim şimdi de ağrım var ama dünkü kadar değil
Bence kızın hastalığı anneannemin kazası derken birde dersleri yetiştirme telaşı yoruldum ben. Esimle de sorunlar vardı ondan diye düşündüm devam ederse gideceğim ama

Dun aksam menumu de ondan yazamadım uyumuşum erkenden

Geçmiş olsun canım belirtiler covid gibi. Rabbim şifa versin.
Sanada çok geçmiş olsun canım. Kendini ihmal etme sağlık yoksa gerisi boş

kizim iyi tedbiren gondermicem canim .. ama esim iyi degil hic uyumadim allahim sifa verir insa
Cok gecmis olsun canim
1 sene sonra unutacagin ,hafifleyecek seyler icin kendini bu kadar yipratma allah korusun cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…