• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok gecmis olsun canim :KK43:

1 sene sonra unutacagin ,hafifleyecek seyler icin kendini bu kadar yipratma allah korusun cok gecmis olsun
Aynen annemde öyle söyledi
Kendin ve çocuğun içim yaşamana bak dedi bana
💜

14 Haziran spor,
300 ip atlama 300p
300 mekik 300p
5000 adım 500p
250×2 sağ sol bacak 500p
100×2 sağ sol kol 200p
100sn plank 100p
Toplam 1900p Cordelia Cordelia
Screenshot_2021-06-15-08-36-29-41_8bfee842feb4839554fe095c136876d8.webp

kızlar iyi geceler eşim birden ogleden sonra rahatsizlandi.. ates,ishal ,halsizlik vucut agrilari ,,
yarin sabah doktora gidecegiz .. kizimi okula gondermicez

hala atesi dusmedi ..

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul
bu haftaki eslesme arkadasima motivede eksik olurum onu baskasiyla eslestirebilir misiniz C Chikolata_gozlum benim guzel rakibim
Cok geçmiş olsun canim :(
Akşam kimse temizlik yapmamış pis pis kalmış buralar. :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik:

Ohh mis gibii olduuu

Günaydınnn :KK36::KK36::KK36:
Günaydın canım 💕
Günaydın canım 💕
Günaydın canım 💞
Günaydın kızlar 💋
Günaydın canım 💕
Günaydın
Ben dün akşam ufak bir bilinç kaybı yaşadın bütün gün zaten kalbimde ağrı ve tasikardi vardı Aksam hastaneye gitsek mi derken kısa süreli gözüm karardı esim en fazla 3 dk dedi. Tansiyon ile nabız da yuksekti. Hastaneye de gitmek istemedim düzelmezse gideriz dedim şimdi de ağrım var ama dünkü kadar değil
Bence kızın hastalığı anneannemin kazası derken birde dersleri yetiştirme telaşı yoruldum ben. Esimle de sorunlar vardı ondan diye düşündüm devam ederse gideceğim ama

Dun aksam menumu de ondan yazamadım uyumuşum erkenden
Gecmis olsun canim :(
Gunaydin canım 🧡
Günaydın canım 💕
Koku alamayan ben cok degisik bir koku aliyorum ve acayip midem bulaniyor sabah sabah ya :KK43:
Gecmis olsun canim :(
Selam kizlar beni mazur gorun dunden beri Kotuyum
Diare olmusum ama siddetli :KK43:
Cok geçmiş olsun canim :(

Back
X