• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakibem dün adımlarım 5000 filandı yattım genelde regl ağrım vardı bugün iyiyim ama akşam etiketleyecegim seni bekle beni 😉
Bekliyorum canım bende dün çıkamadım ama 8 bin falan yaptım yağmurdan çıkamıyorum neyse bugün ikiye katlarim.
Geçmiş olsun canım bu arada regl ağrısı bende bekarken çok olurdu öldürurdu beni .

Yaaa hoşgeldin 😍 bende 2019da ordaydim eski adim aijoo. Benden sonra seninde bebiş oldu demek ❤️
Ay hatırladım tatlım sen de 2. Bebeyi doğurdun ama MaşAllah baya zayıflamışsın. Yaşında küçüktü senin metabolizma baya hızlıdır hadi bakalım gelsin fit vücutlar. ❤️

Günaydın kızlar. Topluca cevap vereyim hoşbuldum 💕 çok memnun oldum tanıştığıma sizlerle.çok sıcak kanlısınız sanki hep burdaymışım gibi hissettim teşekkür ederim.
7 yılın üzerine yeni bir bebek biraz şaşırttı beni yardım edenimde yok o nedenle çokça yazıp sohbet edemiyorum kusura bakmayın ama okuyorum. Acayip motive oldum.
Bu arada şu an yıllık izindeyim daha sonra kısmet olursa kocam efendi becerebilirse ücretsiz izne çıkacağım 😬😬 bebeğime bakacak kimsem yok. Şayet işte olsam fırsat oluyordu iki muhabbet ama evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum 🤣

Elhan Elhan ablam 25 varsın ama 26 yoksun 😜 yalnız bekle beni senin gibi 2 çocuklu çıtır olmak hedefim amin. Çok galp ❤️

Günaydın kızlar. Topluca cevap vereyim hoşbuldum 💕 çok memnun oldum tanıştığıma sizlerle.çok sıcak kanlısınız sanki hep burdaymışım gibi hissettim teşekkür ederim.
7 yılın üzerine yeni bir bebek biraz şaşırttı beni yardım edenimde yok o nedenle çokça yazıp sohbet edemiyorum kusura bakmayın ama okuyorum. Acayip motive oldum.
Bu arada şu an yıllık izindeyim daha sonra kısmet olursa kocam efendi becerebilirse ücretsiz izne çıkacağım 😬😬 bebeğime bakacak kimsem yok. Şayet işte olsam fırsat oluyordu iki muhabbet ama evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum 🤣

Elhan Elhan ablam 25 varsın ama 26 yoksun 😜 yalnız bekle beni senin gibi 2 çocuklu çıtır olmak hedefim amin. Çok galp ❤️
Hoşgeldin canım ben görmemişim yaş kac

Günaydın kızlar 😊😊
Günaydın canım 💞
Günaydın herkese 😘
Gunaydin canım 💞
Günaydın kıslar bugün spor yapmaya başlıyorum 2 gün regl ağrısından sonra bugün süperim çok şükür 💪🏻
Günaydın canım 💕

Günaydın canım 💞

20210615_095146.webp

Cordelia Cordelia 💕
E Elif_Eylul 💕

11016 adim =1101 puan

Back
X