- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
Zor oluyor WC olmadanZaten 3günum bugun canim benimde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor oluyor WC olmadanZaten 3günum bugun canim benimde![]()
Bende patlıcam yakinda düşün yani yaptigim sporlari hani derlerya spor yapta bagirsalarin çalissin benimki degisikZor oluyor WC olmadanSabah hepsi uyurken kahvaltımı yaptım
şimdi çay içiyorum
![]()
Sağol ablamBende patlıcam yakinda düşün yani yaptigim sporlari hani derlerya spor yapta bagirsalarin çalissin benimki degisik![]()
![]()
![]()
Sanada afiyet şeker olsun![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Sen Karpuz diyeti yapmıyor musun?Ha birde dün nohut salatası yedim![]()
![]()
![]()
Olsun kisaltmis ya sonunda
Afferim kız sana şöyle söylede duysun neden etiket yapmiyo seni@Tostombalakanne rakip napiyosun bak.hic etiket yapmiyosun beni nasıl gidiyo adımlar.

Geçmiş olsun Allah şifa versin canımkızlar iyi geceler eşim birden ogleden sonra rahatsizlandi.. ates,ishal ,halsizlik vucut agrilari ,,
yarin sabah doktora gidecegiz .. kizimi okula gondermicez
hala atesi dusmedi ..
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
bu haftaki eslesme arkadasima motivede eksik olurum onu baskasiyla eslestirebilir misiniz @chikolatagozlum benim guzel rakibim
Yapıyorum sadece karpuz yok ki yanına tavuklu nohutlu salata yedim akşamSen Karpuz diyeti yapmıyor musun?
Günaydın canımGünaydın herkese![]()
Günaydın geçmiş olsun canımGünaydın kıslar bugün spor yapmaya başlıyorum 2 gün regl ağrısından sonra bugün süperim çok şükür![]()
Rakip sen nerdesin niye etiket yapmiyosun beni adımlar ne alemdeGünaydın kıslar bugün spor yapmaya başlıyorum 2 gün regl ağrısından sonra bugün süperim çok şükür![]()
Rakibem dün adımlarım 5000 filandı yattım genelde regl ağrım vardı bugün iyiyim ama akşam etiketleyecegim seni bekle beni@Tostombalakanne rakip napiyosun bak.hic etiket yapmiyosun beni nasıl gidiyo adımlar.