Basından savmış olabilir beniBenımde rahmım ters aman aman bı ağrı yaşamıyorum.Doktorlarda atıyor bazen
Başladım canım çok şükürÇok ilginç neyse iyi olsa yürüyüşe başla bekliyorum
Kızlar kızlar ....
Ben de deneyeceğim bugün ilk kez. İnş işe yarar zaafım tatlılarteşekkür ederim canım, kahve fikri gayet iyi gerçekten tatlı isteğini kırdığını bende çok duydum
En önemlisi bu ablam MaşAllah iradene. İnş çok aminİki senedir 60-65 kilo arasında gidip geliyorum canımbu aralıkta kıyafet değiştirme derdi olmuyor çok şükür. Senin de aklındaki kiloya sağlıklı bir şekilde ulasmani diliyorum. danslarımiz hiç bitmesin.
Diyare ishal demek canimGeçmiş olsun canım diareyi daire diye okudum bianhem o ne ilk defa duydum .
Sagol canimalıntılamamaışım seni geçmiş olsun sana da, gazı kaçmış kola ve ayrıca 1 kaşık türk kahvesi üzerine bi kaç damla limon da iyi gelir.
Evde sumak varsa sicak suyla demle ishale birebirSagol canim
Kola icmeye calisiyorum pek sevmem kendisini
Kahvede ictim
Limonuda deneyim
Cok sagol
Canım patates hasla ye çok iyi gelir yada probiyotik al .hemen keser ishali reflor şase al yada hapini hemen etki ederDiyare ishal demek canim
Sagol tesekkur ederim
Diger arkadaslarimada tesekkur ederim alinti yapamadim ama gordum msjlarinizi
Kolayi sevmeyen ben kola icmeye calisiyorum
Midemde bulaniyo
Reflor maflor kesinlikle hemen kesiyor, belki yurtdışında zor olabilşr alması, yada daha kolaydırCanım patates hasla ye çok iyi gelir yada probiyotik al .hemen keser ishali reflor şase al yada hapini hemen etki eder
Biriktirmemek en iyisigeçmişe gidemiyorum oku oku kafam şişti
Ben 12binO kadar iş yaptım 1.700 adımdayım kızlar yardım etmişti hep ondan bunlar
Benimde daha 3500 nasil 20.000 yapacaksamBen 12binama uykum geldi uyucam galiba
Valla bugun bende biraz yatayim diyorum sende yat bosverBenimde daha 3500 nasil 20.000 yapacaksam
Sen yat dinlen canim 12.000 adim atmissin zaten :))Valla bugun bende biraz yatayim diyorum sende yat bosver
Suanda yattim eylülün yanina kalkasim yok yemekte yokSen yat dinlen canim 12.000 adim atmissin zaten :))
Gözün aydın canımBenim de bugun köyden babam geldi. Cocuklarla oynuyolarken Leslie yapayim
Maalesef sumak bittiEvde sumak varsa sicak suyla demle ishale birebir
Her ilaci kullanamiyorumCanım patates hasla ye çok iyi gelir yada probiyotik al .hemen keser ishali reflor şase al yada hapini hemen etki eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?