Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebeğim ismin yabancı gelmiyor biz nereden tanisiyorduk ...özür dilerim valla bulamadım bir ipucu versen sen ablam deyince çok mutlu oldum
Vazgeçtim ipucu verme gizemini korusun arkadaşlığımız. İyi ki geldin bebem

Son düzenleme:
Canım Tubişim ne iyi ettin de karar verip geldin.
Geldiğim ilk günden itibaren ailem gibi oldu buradaki arkadaşlar. Kaptanımız harika bir insan eşi benzeri yok. Takımımızda kilo vermek azimli olanlar için çok keyifli ve kolay. Çitirliktan biraz uzağım ama çok pis hevesliyim de....çok sevdiğim bacım da gelince benden iyisi yok şu anda.

Ben de başlangıç yaptığıma çok memnun oldum tatlım. Mezuniyeti kutlarız inş burdan. Yalnız sen gayet iyisin MaşAllah korudun kilonu en önemlisi buydu şekerim. Hep birlikte iyi olduğumuza göre o zaman dans

Kızlar diyetisyenimin verdiği listeden paylaşayım dedim. Kahvaltı bana uymuyor bebeğimin gıda alerjisinden dolayı ama haftada 2 gün bu kahvaltı ve kahveyi önermiş. Kilosu takılan değişiklik isteyen varsa deneyebilirsiniz

Eklentiler

• CE6BF821-18C1-4652-B547-E7720C656308.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 31
Çok şükür cnm darısı da bize inş. Mustelanın egzamalar için olan kremini kullanıyorum ama diyetsiz işe yaramıyor maalesef. Antep’te alerji doktoru 2 tane randevu bulamıyoruz maalesef.

Geçmiş olsun canım sıkıntı çıkmaz inşallah

@I-cell_84 seni de görmedim sanma 65te fıstık gibi olacaksın
Canım benim valla inşallah olacak bende sabırla bekliyorum bugün artık başladım spora ayağımda bisey yok dizimde ağrı olmadı hafiften yarın az daha artırarak devam edeceğim bakalım nasip cuma ya ne göreceğiz

teşekkür ederim canım, kahve fikri gayet iyi gerçekten tatlı isteğini kırdığını bende çok duydum

İki senedir 60-65 kilo arasında gidip geliyorum canım bu aralıkta kıyafet değiştirme derdi olmuyor çok şükür. Senin de aklındaki kiloya sağlıklı bir şekilde ulasmani diliyorum. danslarımiz hiç bitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…