Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun canım . Aman dikkat et kendine .

kızlar selamlar..ben hiç işim yokmuş gibi face de country life oyununa başladım şimdi sürekli vaktim onunla gidiyor zaten iş-öğrenci-ev işi-dinlenme-kitap okuma gidiyordum (ki ingilizce çalışmam gerek ama çalışamıyorum canım hiç istemiyor kendimi suçlu hissediyorum

geçmiş olsun canım dikkat et kendine..acil şifalar

çabuk bırak oyunu ingilizce çalış emineciğim . Tekrar ne zaman sınava gireceksin . Bide ingilizce kursuna bir sürü para harcadın onu düşün emeklerinin boşa gitmesini istemezsin değil mi ?

canımmm ben buradayım iş yerindeyim bugün, yarın öğrencilerim var yine...ama topiğimiz genel olarak sessiz yine de

:81:
çabuk bırak oyunu ingilizce çalış emineciğim . Tekrar ne zaman sınava gireceksin . Bide ingilizce kursuna bir sürü para harcadın onu düşün emeklerinin boşa gitmesini istemezsin değil mi ?

sorma canım kurs 1275 tl idi ( bir daha mayıs ayında gireceğim tekrar sınava ve en az 70 almam gerekiyor..gerçekten çok ağır,zor bir sınav ama çalışırsam olabilirdi yine de zaman hızlı geçiyor ve ben iş,öğrenciden kalan zamanımda sürekli kitap okuyorum..kitap kurdu gibi oldum vallahi :)) ama ingilizce çok önemli Nazlıcım dediğin gibi verdiğim paraya da çok yazık çalışmam gerek canım hem de çok sıkı..ben ingilizceyi çok severim aslında ama zorlanıyorum ya ondan çalışmak gelmiyor içimden..

kızlar oturduğum ev 8 katlı ben ikinci katta oturuyordum ve ev sahibimin en büyük kızı da 8. katta (çatıda) oturuyordu..daha sonra kendisi bir ev daha yaptırıp başka yere taşınmış kızı evlenip bizim 8.kata yerleşmişti..evliliği 1.5 ay sürdü ve ayrılıyorlarmış ayrı yaşıyorlar..kız annesinin yanına gelmiş ve 1 aydır da ev boşmuş..akşam bu bahsettiğim ev sahibimin en büyük kızı geldi ve (benim oturduğum evin sayılacağını iki ay içinde evden çıkacağımı biliyorsunuz ya) bana biz eşyaları bir-bir buçuk ay içinde taşıyacağız nakliye işi ile falan uğraşma aynı ücrete bizim 8. kata taşın ben seni çok seviyorum kızım aidatın,kiran hep zamanında ödüyorsun 3 yıldır tanıyoruz seni ve tüm apartman seni çok seviyor gitmeni istemiyorlar ben de kiracı aramayım sen de ev aramak araba kiralamak ile uğraşma dedi..ama çok kararsız kaldım açıkçası en üst kat olduğu için yaz aylarında çok sıcak oluyordu onların evleri..kışın bir sıkıntı yok merkezi kömür olduğu için şimdilik doğalgaza bir-iki yıla geçilir ozaman zor olur..ve ben evlenene kadar kalacağım nereye taşınırsam taşınayım ve ben de bir-iki yıl içinde evlenirim herhalde :)) yani sizce ne yapayım kızlar bana bir akıl verin ne olur

ozaman sınavı önemsemeyeceksin emineciğim . Zorda olsa çalışman lazım ama o kadar emek vermişsin kursa gitmişsin . Zaman harcamışsın ....

2 yıla kadar evlenirim dersen dişini sık emineciğim üst kata taşın . Hem o apartmandan ayrılmak istemiyordun . Herkesi tanıyorsun . Yeni gittiğin yerde insanları tanıma alışma evresi olur . Belki yeni taşınacağın yerden servisin geçmez ayrıca yol parası vermek zorunda kalırsın . Ben olsam ek masraf çıksın istemezdim ve üst kata çıkardım .

Kızlar canım çok sıkılıyor . Allah hayırlara çıkarsın içimde bir sıkıntı var boğulacak gibi hisediyorum kendimi .

Kızlar canım çok sıkılıyor . Allah hayırlara çıkarsın içimde bir sıkıntı var boğulacak gibi hisediyorum kendimi .

nazımm önceki günde ben öyleydim içimde sebebsiz bir sıkıntı vardı insan kendini çok kötü hissediyor dışarda hava çok güzel istersen biraz hava al canım canım ne dersin yada bnm yanıma gel olıvıumda dondurmalı tatlı yeriz

annemler de böylesini daha iyi görüyorlar da ben en son kat olduğu için isteksizdim kadına da ben bir düşüneyim dedim..ev 16-20 yıllık eski zaten mutfak,tuvalet,banyo hep karanlıkta kalıyor ama ben tüm bunlara rağmen merkezi kömür olup iyi ısındığı,güvenlik yönünden çok sağlam olduğu ve ulaşımda bir sorun yaşamadığım için seviyordum..şimdi en son kat olup yazları da sıcak olacak diye nötrdüm ama dediğin gibi Nazlıcım alıştığım çevre komşularım iyi hatta en son kata taşınırsam karşı komşum şuanda en iyi görüştüğüm komşum kendisi emekli anestezi uzmanı..

oyyy oyyy işyerinde olmasaydım gelirdim canım . Ama tatlı yemeye değil gezmeye gelirdim . çok fena bişey ya . Kalbim sıkışıyor gibi

karar senin yinede canım . Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah .... Bildiğin ve güvendiğim bir ortam olma konusunda iyi aslında ...

karar senin yinede canım . Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah .... Bildiğin ve güvendiğim bir ortam olma konusunda iyi aslında ...

sağol tatlım ağırlıklı üt kata taşınacağım gibi görünüyor..ev kötü son kat olması falan ama evin tapusunu üzerime almayacağım sonuçta evlenene kadar oturacağım orada..

oyyy oyyy işyerinde olmasaydım gelirdim canım . Ama tatlı yemeye değil gezmeye gelirdim . çok fena bişey ya . Kalbim sıkışıyor gibi

bana biriş bulun kızlar yaa pc işletmeni olarak nisa hastanesine başvurdum hala haber yok sözde birde torpilimiz var çok sıkıldım evdee

bana biriş bulun kızlar yaa pc işletmeni olarak nisa hastanesine başvurdum hala haber yok sözde birde torpilimiz var çok sıkıldım evdee

İNŞALLAH en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın canım . evde oturmak çok sıkıcı bilirim . ne zamandan beridir evdesin .çalışmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…