- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
Bana uyarYağmur varken yatsak bugun spor yapmasak![]()
Filizz; ağlanacak haline gülüyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana uyarYağmur varken yatsak bugun spor yapmasak![]()

Yatalim bugun spor yapmayalimYağmur varken yatsak bugun spor yapmasak![]()
Günaydın canımGünaydın,
Her sabah 74 görmek umuduyla tartıya çıkıyorum, 75.5- 75.3- bu sabah da 75,6 gördüm, nerdeeee bu 74.
Diyetisyene başladığımdan beri kilo veremiyorum![]()
Diyetisyene bosuna para veriyosun gel sen bana ben seni zayiflatirimGünaydın,
Her sabah 74 görmek umuduyla tartıya çıkıyorum, 75.5- 75.3- bu sabah da 75,6 gördüm, nerdeeee bu 74.
Diyetisyene başladığımdan beri kilo veremiyorum![]()
Benmi aglanacak halime güluyorumBana uyar
Filizz; ağlanacak haline gülüyorsun![]()
Yok sen bana diyorsun ordaBenmi aglanacak halime güluyorum![]()
Anladim simdiYok sen bana diyorsun orda
Dun yattığımda konuşma kararı almıştım annemlerle ama sabah vazgectum ..Senın dedıgın gıbı demeyı duşunuyorum . Aman agzımızın tadı kacmasın Ali Rıza bey kafsı var bende de yaş aldıkçaGeçmiş olsun canım.
Eşin haklı ama büyükler onu anlamaz. Yine kırmadan başkasıyla sözleşmiş kurban için falan diyiverin bari.
Gunaydin canımGünaydın kızlar 40 dk eliptik 20 dk pilates le güne başlamış bulunmktayım![]()
Ben bebişten kurtulsam daha kahvalti yapcamGünaydın kızlar 40 dk eliptik 20 dk pilates le güne başlamış bulunmktayım![]()
Kaç aylık yavru kucakmı ıstıyor mutfakta tencere tava ıle oynasa sana zaman kazandırırdıAçliktan bayilcam bebiş bırakmıyor![]()
Ben de kahvaltı yapmadım yeme aralıgımın acılmaını beklıyorumBen bebişten kurtulsam daha kahvalti yapcammaşallah sana
Dogum gunun kutlu olsun.Rabbım kılo verıp bırdaha almadıgım sglıklı sıkı fıt fucudlu bır sene nasıp Etsin cnn
Burda bugün 28 dereceHava bugun 13 derece donduk valla soba olsa yakacam o derece![]()
Randevun var diye izin vermezler mi23 hazirana randevu almışım 9da
10-16 devam ediyor diye
Şu an dün akşam msj geldi 8-5 Şimdi de düşünüyorum nasıl olacak diye
Çok anı bir karar oldu bu
Bugun bana yapılır mı dedim
Doğum günüme hiç şans getirmiyor bana![]()
Afiyet olsun canım guzel görünüyor
Teşekkür ederim canım tadi da fena degil ilk defa yapıyorumAfiyet olsun canım guzel görünüyor![]()