Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim icine gore kes yagli kagidi ozaman yanmaz diğerlerine bende ozendim aldim simdi ocaktankini kullaniyorum kaldirdim onca para veripte yika kurula falan filan
denemek lazim kolaylık oluyor ben yıkayıp kaldiriyorum. ekmek arasi tost yapıyorum eşime. yulaf tostu ocak üstü hiç denemedim.

Şu dukan birasi banami birtek iyi gelmiyo anlamis degilim 7gun oldu bugün ne ödem gidiyo ne kilo
Bence sana çok spor iyi gelmiyor
Yarın sabah deneyim sana haber vercem. giyinmeden makineye atayım ben giyinirken pişsin.

Her vücut farklı demekki sana yaramıyor bu.
Dene canım pişme süresine göre bak ben 10dk bile tutmadım katılasinca yaptım.
Tost makinem yok ama Ocak üstü tost makinem var hiç almadım özenip de bende almak istıyorum
Ben hiç ozenmedim onu temizlemek var birde
Benimde döküm bide Ocak üstü olan
Onla ben denemedim yağ kağıdı yakarım siye denemedim yulaf tostu yapmaya
Yağlı kağıdı ona göre keseceksin altı üstü kapatacak şekilde.
Canim icine gore kes yagli kagidi ozaman yanmaz diğerlerine bende ozendim aldim simdi ocaktankini kullaniyorum kaldirdim onca para veripte yika kurula falan filan
Aynen sırf bunun icin almadım kocam istiyor gereksiz yer kaplar
Günaydınnn

AseliccA sağlıkkı mutlu nice yaşlara canım
Gunaydin canım

Bencede spor yaramadıgı belli zaten

Ayyyy ne kaynatmışsınız bu saate kadar yaa anca gelebildim şimdiki zamana

M MissHayaLet canım çekti yulaf tostu hemen yapayım
Bakalım becerebilecekmiyim
Canım yorumlarda verdim tarifi evde ekmek yoktu ne zamandan beri yapmak istiyordum mana oldu

Bende tost makinasinda yapıştırdım yagli kagida. Bir kere tavada pisirip sonra tost makinasina aldim oyle guzel olmustu

Bunlar düzeltilecek şeyler canım. Moralini bozup üzülme. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…