Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimde aşi siram geldi ama randevu almadım korkuyorum...
Korkmuyacak gıbı degılkıAman artık gelmısız yolun yarısına bundan sonrasıda cıplı oluverisın

Tartildim geçen cumaya göre kahvaltı yaptığım halde +100 gozukuyorum
Yarın eksı geliyor desene
Selam. Ben kizimi hastaneye getirdim sabah. Bugun pek ugrayamadim :)
Çok gecmiş olsun nesı var
Usutmuşte olabılırsın cnm kptusunu düşünme,

Aman beni takip etmesinler çipli olup da

Kendinizin secememesi cok kotu
çıktı da olmayacagim önce bi sen ol göreyim
Tabi tabi zaten bu tarz seylerin yanetkileri saniyor musun ki yarin cikacak valla toplumsal bagisiklik icin birilwri elini tasin altina sokup olup digeri olmuyorsa bulas riskine davetiye cikariyor iste
Ya asiya gittim dun gece randevu almisdim ama yapmadilar alerji riskim gorunuyormus hastanede olmam lazimmis
direk gidebilirdin tekrar randevu gerekmiyor yonlendirildim desen yetiyor canim kvde oyle oldu

sinovac kalmamis ki

Isde dun gece baktim acilmis 40 yas alti hemen aldim fakulteden sonra geri iptal ettim aile hekimimden aldim aklima alerjim hic gelmem8sdi sistemde cikti
Bende ptesiye almistim ama dikkat etmemisim ilceye degil ile almisim iptal ettim AseliccA olsun sonra olacagim

Geçmiş olsun kızlar

Lavinia_98 SaskinAnne
Geçmiş olsun kızlar
Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanirsin bol bol da yoğurt vitamin ye güzel çorbalar yap.

Çok geçmiş olsun canım umarım sorunsuz iyi huylu dur

Günaydın kızlar son saatler

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun

Geçmiş olsun canım. Acil şifalar

Cok gecmis olsun canim beslenmene dikkat et vitamin kullan bol su ic.

Ay kotu birsey degildir insaAllah benimde patoloji sonucum cikmis ama gidip ogrenmeye korkuyorum
Sağolun kızlar Allah razı olsun

Sinovac niye kalmamış annem babam sinovac oldular ama ağrıları başladığı söylemeye başladı

Sinovac niye kalmamış annem babam sinovac oldular ama ağrıları başladığı söylemeye başladı
Bitti diyorlar ama randevu alirken secim yapiyorsun , kayinpederin sinovac oldu biontech yoktu o zaman hicbirsey olmadi bana su vurdular bence diyor

Bitti diyorlar ama randevu alirken secim yapiyorsun , kayinpederin sinovac oldu biontech yoktu o zaman hicbirsey olmadi bana su vurdular bence diyor
Sinovac ekde kalanlar 2.dozlar için kullanılacak
Eşim geçende haberde görmüş manisa tamamen biontec olcakmış bilöiyorum ben zaten biontec istiyorım sinovac olsaydı vurulmazdım
Çinlilere gıcık oldum

aramıza hoşgeldin canım

YENI GELEBILDIM
MESAJLARI OKUDUM HERKESE COK COK TESEKKUR EDERIM IYI DILEKLER ICIN
benim sol tarafımda lipoma vardi zaten ama tam kalp üstünde sert ve ciddi acı veren bir kitle farkettim
Muayene oldum ama tabi meme usg ve birkaç farklı usg istedi doktor prof. Ama üniversite hastanesinde hal böyle olunca özel de gitsek usg için 7 temmuza gün verildi
O gün ne olacağı belli olacak
Tabi ben hastanede olunca sabah tost öğlen yarım simit yedim (en temizi oydu) bu kadar gluten den beynim saman gibi çok rahatsız oldum

Gecmis olsun canim aksam menune dikkat edersin dengelersin

İnşallah canım hepimiz görelim eksileri
Ne güzel bilgiler bunlar, sağol kuzum
Şu leblebi kısmını anlamadım. Çıtır leblebi mi onlar dün bir avuç yedim sonra içeriğine ve kalorisine bakınca pişman oldum.
Beyaz leblebi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…