Korkmuyacak gıbı degılkıbenimde aşi siramgeldi ama randevu almadım korkuyorum...
Yarın eksı geliyor deseneTartildim geçen cumaya göre kahvaltı yaptığım halde +100 gozukuyorum
Çok gecmiş olsun nesı varSelam. Ben kizimi hastaneye getirdim sabah. Bugun pek ugrayamadim :)
Usutmuşte olabılırsın cnm kptusunu düşünme,Bende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam
Benımkı sayıyor bı üst model sızınkınden cunkuAdım sayar zaten adı üstündesabit durunca benimkide saymiyo
Aman beni takip etmesinler çipli olup daKorkmuyacak gıbı degılkıAman artık gelmısız yolun yarısına bundan sonrasıda cıplı oluverisın
Yarın eksı geliyor desene
Çok gecmiş olsun nesı var
Usutmuşte olabılırsın cnm kptusunu düşünme,
Kendinizin secememesi cok kotuAy keşke öyle olsa ne çektik bu kilolardan canim ya
Banada kağıt geldi eşimle ikimize esim biraz bekleyelim diyor randevu için izin alması lazım izindeydi yeni ise başladı tekrar izin almak problem bide burda iki asiya birden randevu alıyoruz 1 ay aralıkla kendimiz tarihi seçemiyoruz onlar tarih saat veriyor hayirlisi bakalim
Tabi tabi zaten bu tarz seylerin yanetkileri saniyor musun ki yarin cikacakçıktı da olmayacagim önce bi sen ol göreyim
direk gidebilirdin tekrar randevu gerekmiyor yonlendirildim desen yetiyor canim kvde oyle olduYa asiya gittim dun gece randevu almisdim ama yapmadilar alerji riskim gorunuyormus hastanede olmam lazimmis
sinovac kalmamis kiDun gece ne guzel fakulteye sira aldiydim geri iptal edip aile hekiminden olusturdum deli gibi saglammisim gibi ne iptal ediyorsun. Simdide aci badame onumuzdeki aya veriyor bir ozel erciyes hastanesinden buldum bakayim yarin icin ne diyecekler. Yoksa snovacmi vurunsaydim
Bende ptesiye almistim ama dikkat etmemisim ilceye degil ile almisim iptal ettimIsde dun gece baktim acilmis 40 yas alti hemen aldim fakulteden sonra geri iptal ettim aile hekimimden aldim aklima alerjim hic gelmem8sdi sistemde cikti
canım çok geçmiş olsun, coraspirin covid sonrası da en az 6 ay kullanmalısın
günaydın canım inşallah temiz çıkar
günaydın canıım
günaydın canıım
günaydın canıım ablam
163 canım boyum keşke çok uzun olsaydım 170 isterdim ama kısmetime bu düştü
günaydın canımm
Cok gecmıs olsun Ramazan öncesi bizde aılecek atlatık .Endıse etme çocuklar 1,2 günde ıylesıyor .tavsıyem verılen ılacı kullan ve magnezyum cınko dvıtamın takvıyesını ayrı ayrı al ..ben emzırıyorum dıye ılac almadım ılk basta toparlıyamadım nezaman ılaclara bsladım 2,3 gün ıcıne kendımw geldım ..Helede öksürük varsa kesinlikle ılaclar kullanılmalı
Geçmiş olsun kızlar
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanirsin bol bol da yoğurt vitamin ye güzel çorbalar yap.
Çok geçmiş olsun canım umarım sorunsuz iyi huylu dur
Günaydın kızlarson saatler
Geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah eşimde oldu kan sulandırıcı mutlaka al covid hapının yanında benim eşime yaptığım çay var corona aşısı çayı diye geçiyor tarif atabilirim onun dışında somak suyu portakal suyu iç bol bol hergün 2 kez bitki çaylarından yap iç
Çoook geçmiş olsun inşallah temiz çıkar
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun cnm. Ne şikayetin var dı??
Geçmiş olsun cnm.
Hayırrrrr
Bugün diyetisyen için tartıldım cnm, ama diğer günler meraktan tartılıyorum ne durumdayım göreyim ve önlem alayım diye, kilo verirsem 2-3 güne 1 tartılıyorum da vermeyince her saniyeumut işte
Kendimi kilo vermiş hissediyorum ama tartı öyle demiyor
Cok gecmis olsun
Ozaman yarina guzel bir eksi gelir
Şimdiden tebrikler ozaman
Geçmiş olsun kizlar
Kitle sertmi ağrı yapıyormu canim geçmiş olsun
Benim 10 sene once iki kitleden dolayı amaliyat oldum cok sukur iyi huyluydu
Seninde iyi huylu bir kitledir inşallah
Lavinia_98 Bol bol dinlen limonlu çay iç canim zencefili çay iç kolay atlatırsın inşallah
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar
Sağolun kızlar Allah razı olsunCok gecmis olsun canim beslenmene dikkat et vitamin kullan bol su ic.
Ay kotu birsey degildir insaAllah benimde patoloji sonucum cikmis ama gidip ogrenmeye korkuyorum
Sinovac niye kalmamışKendinizin secememesi cok kotu
Tabi tabi zaten bu tarz seylerin yanetkileri saniyor musun ki yarin cikacakvalla toplumsal bagisiklik icin birilwri elini tasin altina sokup olup digeri olmuyorsa bulas riskine davetiye cikariyor iste
direk gidebilirdin tekrar randevu gerekmiyor yonlendirildim desen yetiyor canim kvde oyle oldu
sinovac kalmamis ki
Canom ben kacirdim insallah ciddi birsey degildir gecmis olsunSağolun kızlar Allah razı olsun
Alerji riskimi nasıl anladılar canımBende alerj9 riski var dediler yapmadilar bugun 13.00 deydi kaygiyi aticaktim ne guzel hastaneden yeniden sira aldim yarin öğlene
Bitti diyorlar ama randevu alirken secim yapiyorsun , kayinpederin sinovac oldu biontech yoktu o zaman hicbirsey olmadi bana su vurdular bence diyorSinovac niye kalmamışannem babam sinovac oldular ama ağrıları başladığı söylemeye başladı
Ne güzel bilgiler bunlar, sağol kuzum
Afiyet olsun canim aksam yemegi yok muMenu
Sabah(9:00)
2 wasa
1 kk peynir
4 zeytin
Ogle(15:30)
2 dlm kek
5yk lahana ezmesi (pure halinde lahana yemegi gibi icinde misir unu var cok az )
Su:suan 1 ltZipzip- E Elif_Eylul
Sinovac ekde kalanlar 2.dozlar için kullanılacakBitti diyorlar ama randevu alirken secim yapiyorsun , kayinpederin sinovac oldu biontech yoktu o zaman hicbirsey olmadi bana su vurdular bence diyor
Afiyet olsun canım akşam yok galiba yarına eksi olsun diyosunMenu
Sabah(9:00)
2 wasa
1 kk peynir
4 zeytin
Ogle(15:30)
2 dlm kek
5yk lahana ezmesi (pure halinde lahana yemegi gibi icinde misir unu var cok az )
Su:suan 1 ltZipzip- E Elif_Eylul
aramıza hoşgeldin canımMerhaba şuan yeni katıldım aranıza.
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Guatırım az çalıştığı için kilo vermekte zorlanıyorum . Motivasyona ihtiyacım var . Beni de takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim .
Gecmis olsun canim aksam menune dikkat edersin dengelersinYENI GELEBILDIM
MESAJLARI OKUDUM HERKESE COK COK TESEKKUR EDERIM IYI DILEKLER ICIN
benim sol tarafımda lipoma vardi zaten ama tam kalp üstünde sert ve ciddi acı veren bir kitle farkettim
Muayene oldum ama tabi meme usg ve birkaç farklı usg istedi doktor prof. Ama üniversite hastanesinde hal böyle olunca özel de gitsek usg için 7 temmuza gün verildi
O gün ne olacağı belli olacak
Tabi ben hastanede olunca sabah tost öğlen yarım simit yedim (en temizi oydu) bu kadar gluten den beynim saman gibi çok rahatsız oldum
Korkmuyacak gıbı degılkıAman artık gelmısız yolun yarısına bundan sonrasıda cıplı oluverisın
Yarın eksı geliyor desene
Çok gecmiş olsun nesı var
Usutmuşte olabılırsın cnm kptusunu düşünme,
Beyaz leblebi galibaNe güzel bilgiler bunlar, sağol kuzum
Şu leblebi kısmını anlamadım. Çıtır leblebi mi onlardün bir avuç yedim sonra içeriğine ve kalorisine bakınca pişman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?