Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Muhtemelen üşütmüşümdür zaten de her ihtimale karşı test yaptırdım Yoktur inşallah

Merhaba kıslar dünden beri çok yoğunum anca vakit buldum abimin baldızı evleniyor yarın kınası var yengem de yeğenimi bana bıraktı 3 tane çocuk ses gürültü başım ağrıdı cumartesi gününe kadar gündüz ben de olacak 3 çocuk çok zormus gerçekten Allah sabır versin 3 çocuklulara

selam canım kolay gelsin çok çocuk cidden zor vallahi
Selamm kızlar
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
selam canım yan etkisiz geçer inşalla günün, eline sağlık olma çekti canım hee

selam canım kolay gelsin çok çocuk cidden zor vallahi

selam canım yan etkisiz geçer inşalla günün, eline sağlık olma çekti canım hee
Gercekten öyleymiş kuzum küçük kızımla arasında 5 ay var küçük yeğenim 2 dk oturmuyor da valla emanet çocuk koltuk tepesinden inmiyor bisey olacak diye aklım çıkıyor

Selam canım kolay gelsin
Selamm kızlar
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
Selam.canim eline saglik

Ah kuzum çok çok geçmiş olsun insaAllah kolayca atlatırsın hiç bir problem yaşamadan
Rabbim hayırlı haberler çıkarsın karşına insaAllah önemsiz birşeydir canım
Inşaallah covid değildir kuzum hayırlı haberlerle gel geçmiş olsun canım

Birşey soracağım, beğen butonuna basınca mavi renkte beğen geliyor . Ona basıyorum tekrar renksiz geliyor. Ben bu siteye yıllar önce girmiştim. Birden aklıma geldi tekrar girdim . Tabi bazı şeyler değişmiş . Tam beğen butonunu kavrayamadım . Bana anlatar mısınız ? Bu arada bazı arkadaşlara beğen e tıklıyorum çıkıyorum falan yanlış anlamasınlar. Beceriksizliğimden kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…