Muhtemelen üşütmüşümdür zaten de her ihtimale karşı test yaptırdımKorkmuyacak gıbı degılkıAman artık gelmısız yolun yarısına bundan sonrasıda cıplı oluverisın
Yarın eksı geliyor desene
Çok gecmiş olsun nesı var
Usutmuşte olabılırsın cnm kptusunu düşünme,
inşallah canım rakibemMuhtemelen üşütmüşümdür zaten de her ihtimale karşı test yaptırdımYoktur inşallah
selam canım kolay gelsin çok çocuk cidden zor vallahiMerhaba kıslar dünden beri çok yoğunum anca vakit buldumabimin baldızı evleniyor yarın kınası var yengem de yeğenimi bana bıraktı 3 tane çocuk ses gürültü başım ağrıdı cumartesi gününe kadar gündüz ben de olacak 3 çocuk çok zormus gerçekten Allah sabır versin 3 çocuklulara
selam canım yan etkisiz geçer inşalla günün, eline sağlık olma çekti canım heeSelamm kızlar
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
Teşekkür ederim . Benim de motivasyona ihtiyacım var bu pandemi beni maf etti . Sağlık sıhhatli kilo vermelerimiz olsun inşallah
Gercekten öyleymiş kuzum küçük kızımla arasında 5 ay var küçük yeğenim 2 dk oturmuyor da valla emanet çocuk koltuk tepesinden inmiyor bisey olacak diye aklım çıkıyorselam canım kolay gelsin çok çocuk cidden zor vallahi
selam canım yan etkisiz geçer inşalla günün, eline sağlık olma çekti canım hee
Selam canım kolay gelsinMerhaba kıslar dünden beri çok yoğunum anca vakit buldumabimin baldızı evleniyor yarın kınası var yengem de yeğenimi bana bıraktı 3 tane çocuk ses gürültü başım ağrıdı cumartesi gününe kadar gündüz ben de olacak 3 çocuk çok zormus gerçekten Allah sabır versin 3 çocuklulara
Selam.canim eline saglikSelamm kızlar
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
Çok geçmiş olsun.Bende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam
Hoş geldin canım Trabzonlu musunTeşekkür ederim . Benim de motivasyona ihtiyacım var bu pandemi beni maf etti . Sağlık sıhhatli kilo vermelerimiz olsun inşallah
Evet Trabzonluyum.Hoş geldin canım Trabzonlu musuneşim de Trabzon of lu
Gel beraber olsun canm pisti şimdi fırına attım kızarsın diyeselam canım kolay gelsin çok çocuk cidden zor vallahi
selam canım yan etkisiz geçer inşalla günün, eline sağlık olma çekti canım hee
Ben de ucundan yamacından Trabzonlu oldumEvet Trabzonluyum.
yerime ye diyecektim ama vazgeçtim yerime yemeGel beraber olsun canm pisti şimdi fırına attım kızarsın diye
Yok gülüm iyiyim şükür covidle tanıştımCanom ben kacirdim insallah ciddi birsey degildir gecmis olsun
Ah kuzum çok çok geçmiş olsun insaAllah kolayca atlatırsın hiç bir problem yaşamadanSelam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- @Filizzz16
Rabbim hayırlı haberler çıkarsın karşına insaAllah önemsiz birşeydir canımGünaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Inşaallah covid değildir kuzum hayırlı haberlerle gelBende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam
Bizim gelinimiz oldun . Umut ediyorum ki memnun kalmışsındırBen de ucundan yamacından Trabzonlu oldum
Eh iste dermişimBizim gelinimiz oldun . Umut ediyorum ki memnun kalmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?