- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
InsaallahGecmis olsun canim aksam menune dikkat edersin dengelersin
Allah razı olsun canimAh kuzum çok çok geçmiş olsun insaAllah kolayca atlatırsın hiç bir problem yaşamadan
Rabbim hayırlı haberler çıkarsın karşına insaAllah önemsiz birşeydir canım
Inşaallah covid değildir kuzum hayırlı haberlerle gelgeçmiş olsun canım
Eh iste dermişimne iyiyim ne kötü diyelim buna da şükür canım yalnız sizin memleket çok güzel hayranım oralara
Begen butonuna basinca bir defa basinca 7 tane ifade çıkıyor onlardan birini secebiliyorsunBirşey soracağım,beğen butonuna basınca mavi renkte beğen geliyor . Ona basıyorum tekrar renksiz geliyor. Ben bu siteye yıllar önce girmiştim. Birden aklıma geldi tekrar girdim . Tabi bazı şeyler değişmiş . Tam beğen butonunu kavrayamadım . Bana anlatar mısınız ? Bu arada bazı arkadaşlara beğen e tıklıyorum çıkıyorum falan yanlış anlamasınlar. Beceriksizliğimden kaynaklanıyor
Tabi canım heryerin kendine has güzelikleri var Rabbimin nimeti sonsuz verdiklerine şükürler olsunCanım ülkemin her yeri çok güzel.
Menu
Sabah(9:00)
2 wasa
1 kk peynir
4 zeytin
Ogle(15:30)
2 dlm kek
5yk lahana ezmesi (pure halinde lahana yemegi gibi icinde misir unu var cok az )
Su:suan 1 ltZipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarSelam kızlar
Menüm
Kahvaltı 12
Peynirli yumurta
3 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara 14
Türk kahvesi
1 hurma
Akşam 18
1 kase düğün çorbası
4 yk kavrulmuş kabak
3 yk patatessiz türlü
4 yk yoğurt
1 üçgen dilim karpuz
2 lt su
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
Çayın tarifini vereyimmi canımSağolun kızlar Allah razı olsun
Afiyet olsun canım17 haziran 2021
11.30
Eki Görüntüle 2872497
14.30
Yarım muz 5mısır gevreği kakaolu topçuklardan ( oğlan yerken ağzıma kattı zalım bebe komşudaydık çıkaramadım muz da onun artığı zaten )
17.30
Eki Görüntüle 2872499
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Beğene basınca o ekran bende de çıkıyo emin misin diyeBirşey soracağım,beğen butonuna basınca mavi renkte beğen geliyor . Ona basıyorum tekrar renksiz geliyor. Ben bu siteye yıllar önce girmiştim. Birden aklıma geldi tekrar girdim . Tabi bazı şeyler değişmiş . Tam beğen butonunu kavrayamadım . Bana anlatar mısınız ? Bu arada bazı arkadaşlara beğen e tıklıyorum çıkıyorum falan yanlış anlamasınlar. Beceriksizliğimden kaynaklanıyor
Sağol canım yarın iyi bi eksiyle gelmezsem as beni kes dilediğin gibiAfiyet olsun canım
Simdilik yok kaptanim kahve ictik filan cok sistim acikirsam yogurt yerimAfiyet olsun canim aksam yemegi yok mu
Emziriyorsun cok az geldi yediklerin
Asmak lazım kesmek lazımSağol canım yarın iyi bi eksiyle gelmezsem as beni kes dilediğin gibi
Ay cok gecmis olsun hepiniz mi sadece sen mi bebekle cok zor oluyor biz hepimiz pozitiftikte emzirmeye devam ettim kwsmek zorunda kalmamistim 5.5 aylikti bebegimde o zaman . Bol vitamin al , kekik ve limon yagini buhardanliga koyabilirsin , kekigin cayida iyi geliyor ve iyi beslenmek onemli okuz gibi uedigim halde kilo verdom ben artik nasil savasiyorsa vucutYok gülüm iyiyim şükür covidle tanıştımaşırı halsizim
Sagol canimAfiyet olsun kizlar
Vayyy beee ben daha ulasamadimAnaaa ben daha dun Guru idim bugun Nirvanaya ulasmisim
Yeeee yeee sen bir eksi gelmedeCtesi kizimin dogum gunu olacaklardan ben sorumlu degilim halasi pastasini yapacak , yanina cigkofte ve lahana sarmasi bende pogaca filan Allahim sen affetsen tarti affetmez sarkisini kendime armagan ediyorum
Eki Görüntüle 2872511 ustune kahve icelim guzelleselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?