Yarın 12.000 yapar telafi edersin10bini tamamlayamadim gün bitti
Teşekkürler canım, biraz daha iyiyim . Yumurtlama bozukluğu yani polikistik över olmuşum. Soğan kürü yaptım çok şükür azda olsa vermeye başladım. Fakat bir türlü eski istikrarlı, kararlı ben olamıyorum. Modum düştü 6 ay uğraşıp kilo alınca galiba . Şunu anladım hashimatoya ve çalışmayan metabolizma ile kilo veriliyor, polikistik ile kilo verilmiyor. Bende böyle oldu
Emanet oldukları için zordur kendı cocugun olsa huyunu suyunu bılırsın.Baskw bakabilecek bırı yokmuydu sendede kucuk bebek var yada sana yardıma gelebilecek bırı olsaGercekten öyleymiş kuzum küçük kızımla arasında 5 ay var küçük yeğenim 2 dk oturmuyor da valla emanet çocuk koltuk tepesinden inmiyor bisey olacak diye aklım çıkıyor
Helede o ilk kapanmalar basladıgında yedik içtik yattıkTeşekkür ederim . Benim de motivasyona ihtiyacım var bu pandemi beni maf etti . Sağlık sıhhatli kilo vermelerimiz olsun inşallah
O lahana ezmesi emın cok güzeldirMenu
Sabah(9:00)
2 wasa
1 kk peynir
4 zeytin
Ogle(15:30)
2 dlm kek
5yk lahana ezmesi (pure halinde lahana yemegi gibi icinde misir unu var cok az )
Su:suan 1 ltZipzip- E Elif_Eylul
Hadi hayırlı olsun çipin aman aşınSelamm kızlar
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
Yarın bı kurcalıyım belkı ayarlanacak bıseyı vArdırSürekli kolumda ama adım atmayınca saymıyo telefondaki uygulama telefonu sallasam da sayıyodu
Veriliyor arkadaşım. Ben hem pco hemde insulin direnci ile 35 kg verdim. Beyinde bitirmen gerek. İlac kullaniyorsan duzenli kullan. Ben emzirdigim icin ilacta alamadimTeşekkürler canım, biraz daha iyiyim . Yumurtlama bozukluğu yani polikistik över olmuşum. Soğan kürü yaptım çok şükür azda olsa vermeye başladım. Fakat bir türlü eski istikrarlı, kararlı ben olamıyorum. Modum düştü 6 ay uğraşıp kilo alınca galiba . Şunu anladım hashimatoya ve çalışmayan metabolizma ile kilo veriliyor, polikistik ile kilo verilmiyor. Bende böyle oldu
Yarin adim sayamayabilirim ama leslie yaparim yada eliptikYarın 12.000 yapar telafi edersin
İnşallah iyi gecelerYarına kocaman eksılerle uyanslım inşıyigeceler
Annemi cagirdim gel dedim yarın kına var öğlene kadar ben de yineEmanet oldukları için zordur kendı cocugun olsa huyunu suyunu bılırsın.Baskw bakabilecek bırı yokmuydu sendede kucuk bebek var yada sana yardıma gelebilecek bırı olsa
Burada herkes çok güzel kilo verdi. Kararlı ol. Ve bizden kopma. Fıstık olacaksın.Teşekkür ederim . Benim de motivasyona ihtiyacım var bu pandemi beni maf etti . Sağlık sıhhatli kilo vermelerimiz olsun inşallah
Canım nasılsınız? Çok meraktayim.kizim iyi tedbiren gondermicem canim .. ama esim iyi degil hic uyumadim allahim sifa verir insa
Eline sağlık sabah muhteşemmmm olacak.İnşallah iyi geceler
Bu gecenin temizliği benden olsun
Teşekkür ederim canım sanadaAfiyet olsun canım
İyi uykular bol eksiler
Afiyet olsun kizlar
Teşekkür ederimAfiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?