Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkürler canım, biraz daha iyiyim . Yumurtlama bozukluğu yani polikistik över olmuşum. Soğan kürü yaptım çok şükür azda olsa vermeye başladım. Fakat bir türlü eski istikrarlı, kararlı ben olamıyorum. Modum düştü 6 ay uğraşıp kilo alınca galiba . Şunu anladım hashimatoya ve çalışmayan metabolizma ile kilo veriliyor, polikistik ile kilo verilmiyor. Bende böyle oldu

Gercekten öyleymiş kuzum küçük kızımla arasında 5 ay var küçük yeğenim 2 dk oturmuyor da valla emanet çocuk koltuk tepesinden inmiyor bisey olacak diye aklım çıkıyor
Emanet oldukları için zordur kendı cocugun olsa huyunu suyunu bılırsın.Baskw bakabilecek bırı yokmuydu sendede kucuk bebek var yada sana yardıma gelebilecek bırı olsa

Selamm kızlar
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
Hadi hayırlı olsun çipin aman aşın

Veriliyor arkadaşım. Ben hem pco hemde insulin direnci ile 35 kg verdim. Beyinde bitirmen gerek. İlac kullaniyorsan duzenli kullan. Ben emzirdigim icin ilacta alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…