- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yulafi makinada çek un haline gelsin tam bugday unu gibi oluyo zaten çektiğin zaman canim ustune yerken meyve ekle kuruyemis koyEvet yulaf diyosunuz, magnolia,puding diyosunuz tadları nasıl acaba inşallah beğenirler teşekkür ettim
Yulaf kıtır olunca nasıl olur bilemem normalde tostta güzel mesela sütlü de idare eder ama tatlı nasıl olur denemedimEvet yulaf diyosunuz, magnolia,puding diyosunuz tadları nasıl acaba inşallah beğenirler teşekkür ettim
yulafı süt ve muzla karıştırınca güzel tadı oluyo üstünede ceviz vs.ama bu sefer evdekilere yapıcam bakalım ne diyceklerBen diyet tatli yaptığımda çevremdekiler pek begenmiyordu
Tost ve yulafYulaf kıtır olunca nasıl olur bilemem normalde tostta güzel mesela sütlü de idare eder ama tatlı nasıl olur denemedimdeneyince haber ver
Canim yumurtayi kir icine yulaf yesillik peynir ve baharat ekle omlet yap mesela cok guzel oluyoTost ve yulaf
Tahin benim de favorım,Bak buda güzelmiştahin favorim olduğundan yaparım
O zaman bunuda yaparımTahin benim de favorım,
Ve 3 yk yulaf, 1 yk tahin, 1 tk bal rondodan geçirip elimle top yapıyorum 5 dk dolapta beklet yanında sütlü kahve ile muuhhhteşem oluyor.
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 08.30
1 domates
2 salatalık
1 kaşık labne peynir
1 dilim ekmek
Öğle 12.30
1 kase sebze çorbası
3 yk kabak
1kase yoğurt
1 dilim karpuz
Akşam 19.00
5 yk kabak
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 2 kupa yesilcay
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKahvaltı
3 yumurtalı Omlet, 1 domates, 1 salatalık, 3 kiraz
Ara 2 hurma
Akşam kabak spagetti , 3 yk yoğurt 2 yk domates sos
Su 3 litre
Yeşil cay 2 fincan
Zipzip- E Elif_Eylul
Bunu deniyeyim bari
Yulafi makinada un gibi yapmak gerekYulaf kıtır olunca nasıl olur bilemem normalde tostta güzel mesela sütlü de idare eder ama tatlı nasıl olur denemedimdeneyince haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?