Tabikisi canim benim saglik olsun listede olsak asla kabul edilemezdi durumumuz ama listede degiliz, oyle yesillik olsun diye oyle ortalarda takiliyoruz isdeDamdan dusenin halini damdan düşen anlarmış. Deme kız ben de bu mesajı okuyunca çok mutlu oldum.oynayacam tutmayın beni onumuzdeki hafta toparlariz bitanem. Çok kolay gelsin, sağlıklı olmanı isterim her şeyden önce. Gerisi kolay değil mi lilim caağnim lilim
Afiyet olsun canım17 haziran
Eki Görüntüle 2872658 Eki Görüntüle 2872657 Eki Görüntüle 2872656
Kızlar akşam yemeği yememiş görünüyorum ama öğle yemeği yiyemedim toplantım vardı, protein bar yiyip spora gittim. 4 te de öğle-akşam yemeği yedim gibi oldu
Su 3 lt
Spor 50 dk pilates 300p
Adım 4971
Zipzip- Cordelia
Kız neyini begenmiyeyimNeyime beğenmedin benim
Diyet tatlı tarifi versenize sütlü olsun
Bak o bende varDiyet tatlı tarifi versenize sütlü olsun
Şunu bende yapcam tahini seviyorumDiyet tatlı tarifi versenize sütlü olsun
Melisa Altan videolarında diyet tatlı vardı hepsi kadın kaç aydık video yapmıyor merak edıyorum ne olduDiyet tatlı tarifi versenize sütlü olsun
Diyet tatlı tarifi versenize sütlü olsun
Sagol canimCanim cok gecmis olsun, once saglik. Bosver onumuzdeki hafta daha iyi olur. Boyle bir durumda kilo en son dusunecegin sey olsun ❤
Bak buda güzelmişŞunu bende yapcam tahini seviyorumEki Görüntüle 2872670
Evet bu işte ben merak ediyorum
Bende severimBak buda güzelmiştahin favorim olduğundan yaparım
Nette görmüşüm ama hiç denemedim
Mandolia tadına yulaf vardımerak ettim
Şunu bende yapcam tahini seviyorumEki Görüntüle 2872670
Melisa Altan videolarında diyet tatlı vardı hepsi kadın kaç aydık video yapmıyor merak edıyorum ne oldu
Evet yulaf diyosunuz, magnolia,puding diyosunuz tadları nasıl acaba inşallah beğenirler teşekkür ettim
Ben diyet tatli yaptığımda çevremdekiler pek begenmiyorduEvet yulaf diyosunuz, magnolia,puding diyosunuz tadları nasıl acaba inşallah beğenirler teşekkür ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?