Ne yapayım aylarca aynı kiloda kalan, bir alan bir veren üyelerimiz var. Sen mezun üyesin. Diğerleri ölmedi, büyük ihtimalle dikkate almıyorlar bile .Cordeliacim böyle öldürülmez füze at kuzum ..acı cekmezdik en azından
Yok canım olsun liste gerçekten çok kalabalık bende kuru kalabalık yapmayın mezunum sonuçtaFreede olup kilo koruyanlar sorun değil ki. Asıl liste adayları yada vermesi gerekenler bizi üzüyor.
Yok canım ayrı yaşıyor uz onları görmeye li çok oldu ve testleri negatif sence test negatif olunca izalosyan kalkması gerekmez mi ?Beraber mi yaşıyorsunuz canım? Herkes aynı anda olmayabiliyor bulaşmış ve hemen belirti vermemiş olabilir ya da taşıyıcı olabilirler.
Eşimin dayısı korona oldu bi hafta sonra eşi ve torunlarda oldu 10. günde de gelin belirti verdi. Bir ay sürdü karantinaları
Vayy cordellanin icinden melek çiktı gittiNe yapayım aylarca aynı kiloda kalan, bir alan bir veren üyelerimiz var. Sen mezun üyesin. Diğerleri ölmedi, büyük ihtimalle dikkate almıyorlar bile .
Kilo vermede en önemli şey moral. Kimseyi kırmak, moralini bozmak istemiyorum. Biraz daha gayret etsinler istiyorum.Yok canım olsun liste gerçekten çok kalabalık bende kuru kalabalık yapmayın mezunum sonuçta
İçimdeki melek konuşuyor, çok çok üzgün.Vayy cordellanin icinden melek çiktı gitti
Canım önce bunu onlar istemeli sürekli her ay aynı şeyleri konuşuyoruz değil miKilo vermede en önemli şey moral. Kimseyi kırmak, moralini bozmak istemiyorum. Biraz daha gayret etsinler istiyorum.
Eksin çok güzel tebrik ederim canımKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
Harikasın canım tebriklerrr
Eksin çok güzel tebrik ederim
Afiyet olsun canımHatunlar bugünkü menümü veriyorum
Sabah kahvaltı hazırlamakta gecikince ara ve kahvaltıyı yer değiştirdim
Sabah
2 hurma
Sade nescafe
Ara
Foto
Öğlen
Foto semizotu ve şehriye çorbası
Ara
2 grisini
1 meyve
Akşam
Ciğer kebap
Salata
3 litre su
1 mil leslie
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım.
Ah canımm çok güzeller teşekkür ederim canım zahmet olmuş sanadaEki Görüntüle 2873237 Eki Görüntüle 2873238 @chikolatagozlum mezuniyetin hayırlı olsun. Muhteşem yarıştın.Tebrikler.
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler.inşallah canım
Agzindan bal damliyorKilo vermede en önemli şey moral. Kimseyi kırmak, moralini bozmak istemiyorum. Biraz daha gayret etsinler istiyorum.
Mezunsun soldan çık bende peşine geliyorumŞimdi ben menü paylaşayımmı?
Kaçamak yaptığımdan değil haa sadece bilemedim paylaşayımmı paylaşmayayımmıŞimdi ben menü paylaşayımmı?
MMezun uyesin artik canim paylasmak istersen paylasabilirsinŞimdi ben menü paylaşayımmı?
Mezunsun soldan çık bende peşine geliyorum
Teşekkür ederim canım.MMezun uyesin artik canim paylasmak istersen paylasabilirsin
Bu arada tebrik ederim kisa surede hedefine ulastin
Kilo vermede en önemli şey moral. Kimseyi kırmak, moralini bozmak istemiyorum. Biraz daha gayret etsinler istiyorum.
İçimdeki melek konuşuyor, çok çok üzgün.
Herkesin moralini surekli yuksekte tutamayiz bizimde biryere kadar sabrimiz var degilmi,ama surekli bahanelerle gelinirse eee yeter derim ben kimse kusura bakmasin herkes evinde dört dörtluk degil hepimizin bir aile yasami,sorunlari,cocuklari,yada biseyleri ayiracak vaktimiz varken ama goruyosunuzki 7 24 burdayiz neden biryerden bisey kapıp onu herkesle paylasmak icin ama karsi taraftaaa amannn buhafta olmadi önume bakayim derse ama sürekliCanım önce bunu onlar istemeli sürekli her ay aynı şeyleri konuşuyoruz değil mi
Tatilini yap gel canim hedefine ulasiriz birlikteTeşekkür ederim canım.Sizlerin desteği sayesinde. Ama tamda hedefe ulaşmadım biraz daha devam edicem. Sonra korumaya geşerim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?