Afiyet olsun canımaynı ben abla bi de dışarıda yerken çok iştahlı yiyorum gören ayıplar beni
Mesela bugün de yedim biz bi dört tabureli bir piknik masası aldık da onu ıslatalim dedikbalıkçıdan balıkları aldık porsiyon şeklinde yedik güzeldi her şey buraya kadar yemekten sonrası yediklerin ise biraz günü baltaladı
Yarından itibaren başlayalım abla
Free de olsa aDim atarlar abla ya inşallahElifcim n'olacak bu takımının hali
Tamam birincilik getirdiler sana ama bu freelerin ömründen ömür yedi
Yarın öbür gün adım yarısında sapır sapır dökülür yüzünü kara cikarirlarsa ya .
Not: Kaptanı uyutmama careleri içerir bu mesaj.
Ben diyorum yaa kaptanlik bana göre değil bosa demiyorum fazla iyi davranıyorum
Kaptanlik bana görede degil canım
Eline sağlık canım6. Takım 731. Etap Kilo Verme Cahallenge Sonuçları
6. Takım 731.Kilo Verme Yarışması Üye Adı baharat VERİLEN KİLO ORAN C Chikolata_gozlum Chili peper 0,600 1,053Tutku44 Chili peper 0 0,000Kazanan C Chikolata_gozlum Tebrikler AseliccA çörekotu -0,3 -0,375SaskinAnne çörekotu -0,45 -0,550Kazanan AseliccA Tebrikler madamhd fesleğen 0,8 1,068kackaloribu fesleğen 0,8 1,452Kazanan kackaloribu Tebrikler Cordelia karabiber 0,8 1,203sidelya karabiber 1,05 1,567Kazanan sidelya Tebrikler Less-is-More kekik -0,3 -0,519sandriyon kekik -0,8 -1,246Kazanan Less-is-More Tebrikler E Elif_Eylul kimyon 18.267Zipzip- kimyon 8.220Kazanan E Elif_Eylul Tebrikler spor yarışması @I-cell_84 nane 0,2 0,282@Ytmz nane 1,3 1,923Kazanan @Ytmz Tebrikler Lili 38 sumak 0,15 0,227Elhan sumak 0,7 -1,067Kazanan Lili 38 Tebrikler sleepy angel tarçın 0,8 1,146sardunya1038 tarçın 2 2,894Kazanan sardunya1038 Tebrikler F Frozen01 zencefil 0,5 0,684North River zencefil 0,2 0,277Kazanan F Frozen01 Tebrikler @Brzhuzur zerdeçal -0,2 -0,287@Tostombalakanne zerdeçal 1,3 2,124Kazanan @Tostombalakanne Tebrikler
Rakibeliğe devammmSelammm
Rakip olmak isteyen, yan yan bakarım çalım atarım diyen, beni etiketlesin Lütfen.
Afiyet olsun canımSabah aç karnına mate çayı
Kahvaltı
1 h.yumurta
Beyaz beynir
Domates salatalık
1 avuç badem
Öğlen yemeği
3 y.k bezelye yemeği
3 y.k bulgur pilavı
Çoban salata
1 kase yoğurt
Dondurma 75 kalorilik
Akşam yemeği
2 kepçe m.corbasi
Haşlanmış tavuk
2 dilim su böreği
Yeşil salata
3 dilim karpuz üçgen
Bugün çok oldu biliyorum ama cuma diye yedim yoksa yemem bu kadar
Su: 3 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Tamam canım Allah kolayliklar versinZipzip- E Elif_Eylul Kaptanlarım bu hafta çok yoğun olacağım kardeşimin nisan alışverişi vs olacak ben bu hafta aktif olamayabilirim dikkat edeceğim diyete haberiniz olsun olur mu
Acaba ikamet adresiniz bir mi görünüyor kiYok canım ayrı yaşıyor uz onları görmeye li çok oldu ve testleri negatif sence test negatif olunca izalosyan kalkması gerekmez mi ?
Biz lilimle eğer isterse bu olmadı tekrar baştan yapabiliriz diyorum.Selammm
Rakip olmak isteyen, yan yan bakarım çalım atarım diyen, beni etiketlesin Lütfen.
Tabikisi
Teşekkürler canım1. Olmuşuz tebrik ederim herkesisardunya1038 tebrikler
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?