heee tabi tabiEllerine sağlık canım
Tamam uleyynn bu hafta da sana yenileyim ne olacak
şaka şaka ...
Sporda yenemem belki ama kilo da ezer geçerim
O zaman başlasın savaşheee tabi tabi
Afiyet olsun canımSelam kızlar hemen menümü yazayım
Kahvaltı saat 09.15
Salata domates
2 dilim çavdar ekmeği (baş ağrım 24 saat sürdü zor yemek yedim)
Öğlen 13.40
3 kaşık yoğurt
4 kaşık kıymalı kabak
Akşam 19.30
1 kase çorba
3 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara nescafe
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Rakibimin kilosu az verebilicekmi acaba ??Kilo Verme Challenge için eşleştirmeleri yaptım. İtirazı olan Bildirsin.
Ve başlasın Challenge
Üye Adı RENK sardunya1038 beyaz @Cedarice beyaz @Brzhuzur Kahverengi @Nidsalii Kahverengi E Elif_Eylul kırmızı Zipzip- kırmızı Cordelia lacivert madamhd lacivert @I-cell_84 Lila Leyl-i-fer Lila @sleepy angel mavi Amine Busra mavi @Poni Bon Mor @Tostombalakanne Mor @Elisa83 pembe @T u t a s t e pembe @Ytmz sarı @s i d e l y a sarı @Lili 38 turkuaz Elhan turkuaz @sandriyon turuncu @Less-is-More turuncu @SaskinAnne yeşil @TekrarDene yeşil
Sağol kaptanım teşekkür ederim. Kötü bir hafta geçirdim bu hafta güzel olacak inşallah.Afiyet olsun canım
Bu hafta gerçekten hem yürüyüş hem diyet bakımından hemde moral olarak çok verimsiz geçirdim ama bu hafta Allah'ın izniyle güzel olacak..6. Takım 731. Etap Kilo Verme Cahallenge Sonuçları
6. Takım 731.Kilo Verme Yarışması Üye Adı baharat VERİLEN KİLO ORAN C Chikolata_gozlum Chili peper 0,600 1,053@Tutku44 Chili peper 0 0,000Kazanan C Chikolata_gozlum Tebrikler @Migim çörekotu -0,3 -0,375@SaskinAnne çörekotu -0,45 -0,550Kazanan @Migim Tebrikler madamhd fesleğen 0,8 1,068kackaloribu fesleğen 0,8 1,452Kazanan kackaloribu Tebrikler Cordelia karabiber 0,8 1,203@s i d e l y a karabiber 1,05 1,567Kazanan @s i d e l y a Tebrikler @Less-is-More kekik -0,3 -0,519@sandriyon kekik -0,8 -1,246Kazanan @Less-is-More Tebrikler E Elif_Eylul kimyon 18.267Zipzip- kimyon 8.220Kazanan E Elif_Eylul Tebrikler spor yarışması @I-cell_84 nane 0,2 0,282@Ytmz nane 1,3 1,923Kazanan @Ytmz Tebrikler @Lili 38 sumak 0,15 0,227Elhan sumak 0,7 -1,067Kazanan @Lili 38 Tebrikler @sleepy angel tarçın 0,8 1,146sardunya1038 tarçın 2 2,894Kazanan sardunya1038 Tebrikler @Elisa83 zencefil 0,5 0,684@T u t a s t e zencefil 0,2 0,277Kazanan @Elisa83 Tebrikler @Brzhuzur zerdeçal -0,2 -0,287@Tostombalakanne zerdeçal 1,3 2,124Kazanan @Tostombalakanne Tebrikler
Adım bizim işimiz kaptanım ..4.Takimla adim yarisi yapiyoruz kizlar
✔Bildirimler fotoğraflı olacak
✔Yarisma yarin yani 19 Haziran da başlayıp-25 Haziran cuma son bulacak..
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@Kmsl Hnd
@Brzhuzur
@selensu82
@asysss
@Migim
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@T u t a s t e
@Tostombalakanne
Leyl-i-fer
@sena zeynep
sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
C Chikolata_gozlum
@sandriyon
@SaskinAnne
madamhd
@Lili 38
@Tesnim1989
@Elisa83
@Less-is-More
@yesa
@sleepy angel
@Yenidenyapabilirim
@Lavinia_84
Amine Busra
Elhan
@sonundaoldu
@nehir6161
@TekrarDene
Nasıl yani ayak küçülmez ki.Kızlar bir babet alayım dedim ayağım küçülmüş
Gelsin cevaplar tekrar eşleştirmeleri düzenlerim tatlım.Rakibimin kilosu az verebilicekmi acaba ??
Sağol kaptanım teşekkür ederim. Kötü bir hafta geçirdim bu hafta güzel olacak inşallah.
Bu hafta gerçekten hem yürüyüş hem diyet bakımından hemde moral olarak çok verimsiz geçirdim ama bu hafta Allah'ın izniyle güzel olacak..
Adım bizim işimiz kaptanım ..
Ya farketmez de hani kilosu benle orantılı degilya nasil vericek ama farketmez tabi benim için kendimi topladım adapteyim bu hafta.. rakipler korksunGelsin cevaplar tekrar eşleştirmeleri düzenlerim tatlım.
Çok sevindim.Ya farketmez de hani kilosu benle orantılı degilya nasil vericek ama farketmez tabi benim için kendimi topladım adapteyim bu hafta.. rakipler korksun
Kızlar, tebrik ediyorum
Hiç şaşırmadım yine birinciyiz
kackaloribu ve C Chikolata_gozlum mezuniyetiniz hayırlı olsun
sardunya1038 bireysel derecen için tebrik ederim
Teşekkür ederim kızlar ❤
Verdik kilo. Doyurucu bir diyet zaten. Tabi ki 1. yiz.Haa karpuz diyeti yapanlar nasıl geçti verdiniz mi ?? Bu arada birincimi olduk
Maşallah ya harikasınızVerdik kilo. Doyurucu bir diyet zaten. Tabi ki 1. yiz.
Oleeeeey oleeeeey oley yaşasın turkuazlarKilo Verme Challenge için eşleştirmeleri yaptım. İtirazı olan Bildirsin.
Ve başlasın Challenge
Üye Adı RENK sardunya1038 beyaz @Cedarice beyaz @Brzhuzur Kahverengi @Nidsalii Kahverengi E Elif_Eylul kırmızı Zipzip- kırmızı Cordelia lacivert madamhd lacivert @I-cell_84 Lila Leyl-i-fer Lila @sleepy angel mavi Amine Busra mavi @Poni Bon Mor @Tostombalakanne Mor @Elisa83 pembe @T u t a s t e pembe @Ytmz sarı @s i d e l y a sarı @Lili 38 turkuaz Elhan turkuaz @sandriyon turuncu @Less-is-More turuncu @SaskinAnne yeşil @TekrarDene yeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?