Pembe rengi cok severim eline saglik canimKilo Verme Challenge için eşleştirmeleri yaptım. İtirazı olan Bildirsin.
Ve başlasın Challenge
Üye Adı RENK sardunya1038 beyaz Chedarice beyaz @Brzhuzur Kahverengi @Nidsalii Kahverengi E Elif_Eylul kırmızı Zipzip- kırmızı Cordelia lacivert @madamhd lacivert @I-cell_84 Lila @Leyl-i-fer Lila @sleepy angel mavi @MaviBirLiman mavi @Poni Bon Mor @Tostombalakanne Mor F Frozen01 pembe @T u t a s t e pembe @Ytmz sarı @s i d e l y a sarı @Lili 38 turkuaz @Elhan turkuaz sandriyon turuncu Less-is-More turuncu @SaskinAnne yeşil Fitt_anne yeşil
Rakip olmak isterseSelammm
Rakip olmak isteyen, yan yan bakarım çalım atarım diyen, beni etiketlesin Lütfen. (En çok ben kilo veririm Challenge)
Afiyet olsun canımBugunku menum;
Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta, 1 kkdan az beyaz peynir, 1 kucuk dilim peynirli borek, cay
15.00 2 tane erik
18.00 aksam yemegi
Disarida yedik,1 porsiyon ciger, yarim lavaş, salata, ayran. Bugun ödül gibi oldu, farkindayim. Yarindan itibaren diyete aynen devam edecegim.Zipzip- E Elif_Eylul
Spor; 7503 adim. Butun gun oturmadim aslinda ama telefon genelde cantadaydi. Adimlarimin cok daha fazla oldugunu dusunuyorum. Ama kayitli olan bu, yapacak birsey yokCordelia sandriyon
Eki Görüntüle 2873359
Selammm
Rakip olmak isteyen, yan yan bakarım çalım atarım diyen, beni etiketlesin Lütfen. (En çok ben kilo veririm Challenge)
Hahah ben almayim diyecektim ama gec kaldim
Neyse ilacim pazar bitiyo
Bomba gibi gelebilirim motivasyonum yukseldi
Canim rakibemKilo Verme Challenge için eşleştirmeleri yaptım. İtirazı olan Bildirsin.
Ve başlasın Challenge
Üye Adı RENK sardunya1038 beyaz Chedarice beyaz @Brzhuzur Kahverengi @Nidsalii Kahverengi E Elif_Eylul kırmızı Zipzip- kırmızı Cordelia lacivert @madamhd lacivert @I-cell_84 Lila @Leyl-i-fer Lila @sleepy angel mavi @MaviBirLiman mavi @Poni Bon Mor @Tostombalakanne Mor F Frozen01 pembe @T u t a s t e pembe @Ytmz sarı @s i d e l y a sarı @Lili 38 turkuaz @Elhan turkuaz sandriyon turuncu Less-is-More turuncu @SaskinAnne yeşil Fitt_anne yeşil
Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2873438 Eki Görüntüle 2873437 Eki Görüntüle 2873436 Eki Görüntüle 2873435
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk pilates 300p
Kızlar ani bir kararla yazlığa geldim, ve gece 9 da yemek yedimuzun süre aç kaldım
Menümün Kusuruna bakmayın
Üstelik en çok sevdiğim meyvelerin mevsimi sürekli ve çok meyve yiyorum bunu çözücem belki sadece sabah yerim
Çok geçmiş olsun canım.mesaj yazan herkese cok tesekkur ederim .. covid suphesiyle gittik esim cok sukur negatif cikti ama cok kotuydu onu hic boyle gormemistim .. doktor mide gribi teshisi koydu iki gun hic uyumadim hic atesi dusmedi
biraz daha iyi simdi
aşı gelmisti iptal ettik .. bende kendimi cok yorgun hissediyorum . haftaya benim asim gelecek biraz kendimi toparlamam gerek ondan sonra diyete kaldigim yerden dewam etmek istiyorum
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Canım sen rakip istiyor musun?3 lt su
10:00
1 tane muz
12 :30
2 tabak menemen
3 dilim ekmek
Beyaz Peynir
Zeytin
Bol bol siyah çay
Akşam 18 :00
Yoğurt çorbası
2 Dilim ekmek
Yarım tabak menemen
19 00 da temiz hava da bisiklet turu 5 km
Eşim tost yiyordu , canım çekti 1 tane yedim . Ben ekmeği bırakamıyorum maalesef. Bıraksam dertlerim çözülecekt e . Gece kalkıp aman karnım kıyıldı diyip hemen ekmeğe saldırıyorumMoralini yüksek tut verirsin yine canim insallah
Daha cok gel takima yazdikca konustukca insan daha cok motive oluyor
Afiyet olsun canım aksam tostu anlamadim ne kadardı
Ekmek de varmis bol salata ve yogurt ekleyebilirdin
Günaydın canım
Gunaydin canım
Günaydın canım hayirli cumalar
Ayyy napsam ne etsem bi plan cikarayim kendimeCanım adım 1.si 5-6 kişi olabiliyor. değişiyor. 25 ile 35 bin arasi günlük atabiliyoruz. Zaman zaman 40 bin ve üzeri adım atan arkadaşlarimizz oluyor.
Kusura bakma canim temizlik yapmışsın ben kapıdan bakip kaçtım iyi geceler ...kızlara selam söyle cok yormayin kendinizi bu hafta kiyamamBugün buraların misafiri çok olmuş, hep yerlere kırıntı dökülmüş, 2 dk siliverem.
Evet onlar la görüşüyorum diye temasli oldular çok sinir bozucu ikamet adresimizde bir değilAcaba ikamet adresiniz bir mi görünüyor kiayrı yaşıyorsanız saçma tabi ki. Normalde aynı ikamette olanları ve de senin temaslı olarak bildirdiğin kişiler karantinaya alınıyor diye biliyorum
Cok geçmiş olsun Allah sifa versin canımmesaj yazan herkese cok tesekkur ederim .. covid suphesiyle gittik esim cok sukur negatif cikti ama cok kotuydu onu hic boyle gormemistim .. doktor mide gribi teshisi koydu iki gun hic uyumadim hic atesi dusmedi
biraz daha iyi simdi
aşı gelmisti iptal ettik .. bende kendimi cok yorgun hissediyorum . haftaya benim asim gelecek biraz kendimi toparlamam gerek ondan sonra diyete kaldigim yerden dewam etmek istiyorum
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Günaydın canımGünaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?