- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eline sağlık afiyetle yesinlerAha simdi yolluyom firina cıksin sicak sicak götürürüz Eki Görüntüle 2873603
Eline sağlık canım
Teşekkür ediyorumEline sağlık afiyetle yesinler
Ablaaa ben kilo aldımmmMigiye kızgınlıkla bir 100 gr daha gitmiş
Kızdırın beniiiiii
Bende 13000 adım atdım şimdi dinleniyorum.Kizlarrrrr napiyosunuz bakalım ben yuruyus çıktım.
Oo iyiymisBende 13000 adım atdım şimdi dinleniyorum.
Teşekkür ederim canım
Bende evde yerinde yurume yapıyorumKizlarrrrr napiyosunuz bakalım ben yuruyuse çıktım. Sabah hava yağmurlydu şimdi bol gunes
Seni de kizdirsak napsak...neye sinirleniyorsun bilmiyorum da...Ablaaa ben kilo aldımmm
Abla ben sinielenince yerimSeni de kizdirsak napsak...neye sinirleniyorsun bilmiyorum da...
Kolay gelsin canımBende evde yerinde yurume yapıyorum
Oynar oynar...sen dikkatli ol hem yemene hem de hamile kalmamaya dikkat et...ikinci oğluma hiç adet olmadan hamile kalmıştım. Milletle dalga geçerdim cahiller hemen doğuruyorlar diyeBen regl olamadım daha doğrusu doğumdan sonra önce iki hafta da bir regl oldum sonra 3 haftaya döndü şimdi 4 hafta olacak yok ama çok şişkinim inş bu hafta eksi bildirim yapabilirim kızlarcım. Yemem aynı ama 4 gündür gram oynama Yok kantarda
Relaks bitanemAbla ben sinielenince yerim
Kolay gelsin canım
Niyet ettik ya gerisi gelir...başladım abla niyet ettim zayıflamaya
Leslie yapacağım şimdi kaptanım
Mezuniyetin hayırlı olsun canım
Ben +400
56.6 ile başladım hadi bismillah...
Yok ablacim yanlış anladın yani sinirlenince yiyorum şuan relaximRelaks bitanemhic sıkıntı yok....mis gibi sağlam gıdalar hazırla kendine ...hadi bir bardak su içerek başla....ya da yeşil çay...yeme bak....zamansız olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?