- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.335
- 798
Bestenin sınavları vardı diye hatırlıyorum Temmuz da demişti diyete ara vermişti
Şu an adım 2800AseliccA hergun 15 000 adım yapabilir misin beybi?
Ah canım benim, şimdi seninle adım yarışı mı, kilo yarışımı yapıyoruz.? Sabah yağmur yağdı yürüyüşe çıkamadım ama akşam çıkmayı düşünüyorum. Evde ne kadar adım yapılırsa o kadar adım yaptım .
Amin cumlesiniGeçmiş olsun Allah beterinden korusun inş
Çok geçmiş olsun canım.
Cok geçmiş olsun Allah sifa versin canım
Toparlaninca gelirsin her zaman bekleriz
cok tesekkür ederim allah razı olsun sizdenGeçmiş olsun canım
Burdada yagmurluydu öğlen güneş açtı yürüyüşü yaptım geldim. Senin kilon kaç ki ? Kilodada yarısıriz.Ah canım benim, şimdi seninle adım yarışı mı, kilo yarışımı yapıyoruz.? Sabah yağmur yağdı yürüyüşe çıkamadım ama akşam çıkmayı düşünüyorum. Evde ne kadar adım yapılırsa o kadar adım yaptım .
Senin adım yarışın nasıl ? Pek iddialısın. Bende senin gibi olsam. Seni örnek almalıyım.
Birde kilolarımız Uyuşmuyor neden bizi rakip yaptılar
Ben 2 hafta deneme sürecindeyim
20 dakka olmuştur yemek yiydoum ya iyiki banyoya girmedim hemen koca bina sallandi ya bide gürültülü olduBen hic farketmedim ne zaman olduu
Evet oyleymiş cok sukur ben hissetmedim. Küçükçekmece deyim20 dakka olmuştur yemek yiydoum ya iyiki banyoya girmedim hemen koca bina sallandi ya bide gürültülü oldu
Geçebilirsin tabiAmine Busra şimdi sana kafaya taktım beni biz geçtin şimdi seni geçeceğim 79,6 görünce kafama taş düştü
Özellikle bizim burayı Sultanbeyliyi vurmuş. Hala backalrim titriyor.haberlere düşmüşEvet oyleymiş cok sukur ben hissetmedim. Küçükçekmece deyim
Evet kandilli sitesinden baktimda zaten o bolgede olmuş. Çok geçmiş olsunÖzellikle bizim burayı Sultanbeyliyi vurmuş. Hala backalrim titriyor.haberlere düşmüş
Bilecik İstanbul’a yakın ama hissetmedim İstanbul sallandıysa burası da hissedilirdiSağol orası neresi
Geçmiş olsun.Özellikle bizim burayı Sultanbeyliyi vurmuş. Hala backalrim titriyor.haberlere düşmüş
Çıtır çıtır yiyecek mis puahaha çok güldüm bunaCordelia ben büyük seçim demiştim, siz bana ultra mega xxl boy vermişssiniz, napalım yicez bunh da çıtır çıtır.
O zaaamaaannnn...
sardunya1038
Let's the hunger game begins...
Ben yuruyemiyor canım ya fırsat olmuyor yarışa girmim ben@Tostombalakanne sen ne durumdasın? Bu hafta yürüyüş yapabilir misin? @sleepy angelsardunya1038 durumlar nedir? Müsait misiniz bu hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?