• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar selam alıntılayarak gelmeye çabaladım ama çok zorlaniyorum. Telefonumun ekranı nerdeyse tamamen gitti çok az bi ışıkla görüyorum ekranı yere dururdum ve maalesef ekran gitti. Ptesi günü bakacağım bi çaresine. Çok canım sıkkın. Gelemedim kusura bakmayın. Mezuniyetimi kutlayan herkese çok teşekkür ederim, birlikte yaptık. Sayenizde buraya gelebildim. Iyiki varsınız. Adim için de telefonla yürüdüm yinede. Telefonu halledince hepsini bir bildirsem umarım sorun olmaz umarım.

Kızlar selam alıntılayarak gelmeye çabaladım ama çok zorlaniyorum. Telefonumun ekranı nerdeyse tamamen gitti çok az bi ışıkla görüyorum ekranı yere dururdum ve maalesef ekran gitti. Ptesi günü bakacağım bi çaresine. Çok canım sıkkın. Gelemedim kusura bakmayın. Mezuniyetimi kutlayan herkese çok teşekkür ederim, birlikte yaptık. Sayenizde buraya gelebildim. Iyiki varsınız. Adim için de telefonla yürüdüm yinede. Telefonu halledince hepsini bir bildirsem umarım sorun olmaz umarım.
Selam canim sen hallet islerini üzuldum telefonuna zaten mezunsun takma kafana🙋‍♀️

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia herkese iyi geceler
Screenshot_20210619-224220_Lefun Health.webp

Menümü yazayım stresten krizdeyim yememek için direniyorum
Zaten menüm de saçma çocuklara da dışardan yedirdim
19haziran2021
13.30
1tb sandiviç ekmeği arası 2haş yumurta peynir zeytin ile
15.30
2kare bitter kahve ile
21.00
1tane açma 1bardak didi
Sabahtan kalma bunlar vardı çok sçma
Şuan da aklımda pastalar falan var ama yok dayanıp yatıcam
Regl ve stres iyi gelmedi ama yemicem şimdi filiz dicek bi beni yememişsin tüm gün diye neyse az daha oturup yapayım
Bu irade sınavını aşarsam ben şok
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul

Back
X