Uykucu şirin.
Afiyet Olsun canım.Kahvaltimda yarim dilim ekmek, çay ve domates salata da vardi. Pizza dilimi 2 parmagim kadardi zaten goruyorsunuz peynir daha fazlayine de bu aksami ekmeksiz gecircem. Şimdi ara öğün yaptim
Canım bi süre ayrı devam edin yani son bi şans verin ilişkinizeTeşekkür ederim herkese burada birçok yazımda zaten bahsetmişimdir eşimle biz gerçekten senelerdir anlaşmak da ciddi sıkıntılar yaşıyoruz Çünkü birbirimizden huy olarak artık gerçekten Çok Farklıyız sevmiyor muyuz birbirimizi çok seviyoruz o da beni seviyor Ben de onu seviyorum ama Sevgi gerçekten bir yerden sonra durumu kurtarmıyor Yani benim zaten 3-4 hafta gibi bir süredir ciddi problemler vardı evin içinde bir huzursuzluk sürekli olumsuz konuşmalar artık son raddeye geldim
Bilmiyorum toparlanirmiyiz benim de hatam var hemde çok var
Okul iş derken evimle ilgilenemedim ihmal ettim biraz
Hakkımızda hayırlısı olsun
Aileler de karıştı ise ayrılmayın diyorlar ama bilmiyorum çok üzgünüm
Uzanıyodum ama utancjmdan kalktımAdımlar ne durumda kizlar
Aaa ben onu niye düşünmedim kiTakıma dönerken mezuniyet kilosu yaziliyor. yüzdeler bölünüyor felan o hafta öyle yazılmasi gerekmiştir belki.
8500Adımlar ne durumda kizlar
Uzanamayacağı yerlere koysan canim10dk yürüyeyim dedim oğlan dolaptaki ilaçları karıştırmış
Tehlike var ilaçlar için yer yapmam lazım buzdolabı tehlikeli olmaya başladı
Bu çocuk beni öldürcek yaa hergğn evin altını üstüne getirmeyi başarıyo
Bende cok tembelim yaa hic bisi yapmıyorum artik4. Takıma baktım daCEYDOS (Ceydos) karınca gibi çalışıyor. Tablolar vs. Çok güzel. Ben çok tembelim.
Sen sürekli herkesi takip ediyorsun. Yorum yapıyorsun. Çok güzel spor yapıyorsun. E Elif_Eylul da öyle. Ben hala dünün spor listelerini yapmadım. Onun İçin dedim.Bende cok tembelim yaa hic bisi yapmıyorum artik
Canım benim şuan şehir dışında arkadaşımdayım. Yürüyüşe çıkamadım. Ama adımım 5000 şimdiNehir6161 rakip nerdesin nas gidiyor adımlar ne alemde
Tembelliği hiç kimseye kaptirmam. Bu renk eşleştirmelerini kilo verme yarışı olarak algilamişim. Spor ( adım yarışı) olduğu sabah dank etti.Bende cok tembelim yaa hic bisi yapmıyorum artik
Olsun canım müsait olunca yaparsinSen sürekli herkesi takip ediyorsun. Yorum yapıyorsun. Çok güzel spor yapıyorsun. E Elif_Eylul da öyle. Ben hala dünün spor listelerini yapmadım. Onun İçin dedim.
Hem kilo verme hem de spor icin sanirim ablaTembelliği hiç kimseye kaptirmam. Bu renk eşleştirmelerini kilo verme yarışı olarak algilamişim. Spor ( adım yarışı) olduğu sabah dank etti.
Kaptanım help me
4357 deyim hala çıkamadım dışarıya işten güçten ama çıkarsam artarCanım benim şuan şehir dışında arkadaşımdayım. Yürüyüşe çıkamadım. Ama adımım 5000 şimdi
Sende durumlar nasıl
Hem kilo verme hem de spor icin sanirim abla
Ben ve filiz kilo vermiyoruz zaten
Yani kilo yarisinda degiliz demek istemiştim
10 bindeyim15bindeyim siz hala uyuyun oturun yatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?