Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam gençler
Menümü verip kaçıyorum
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Yumurtasız menemen
3 zeytin
4 küp kavun

Ara
2 hurma
Kahve

Ara
2 kuru kayısı
Kahve

Akşam
6 kaşık et sote
4 kaşık bulgurlu semizotu yemeği
1 kase salata

Ara
1 meyve
3 litre su
1 mil de Leslie yaparım.
Haftaya spor artacak inş.

Afiyet olsun canim

Kahvaltimda yarim dilim ekmek, çay ve domates salata da vardi. Pizza dilimi 2 parmagim kadardi zaten goruyorsunuz peynir daha fazla yine de bu aksami ekmeksiz gecircem. Şimdi ara öğün yaptim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım zaten sabah kavun arada hurma ve kayisi yemissin akşamki meyveyi kaldir meyve yerine salatalik ye 2tane hem sekeri yok yada tarcinli süt yada yogurt

Uzanamayacağı yerlere koysan canim
Şimdi öyle yaptım
Buzdolabında duruyolardı kızlar hiç karıştırmadı ama bu çok fena ellemediği yok çekeceğimiz var galiba bu yaramazla
Kaldırdım rahatladım ecza dolabi gibş bişey yaptırcam bi köşeye

Canim benim kızımda buzdolabina kadar giriyodu ebebekten dolaplar icin kilit aldim cekmecelere bile taktim rahatladim

Canim benim kızımda buzdolabina kadar giriyodu ebebekten dolaplar icin kilit aldim cekmecelere bile taktim rahatladim
Büyük kızda almıştım söktü hepsini işe yaramadı
Benim oğlan fazla haraketli kendini odaya kilitlemişşiği var 30dk çilingir gelene kadar oynadı içerde
Bi süre sonra unutur diye umut ediyorum amerikan olunca dikkatini çekti normalde mutfak kilitli olurdu

Bak yaramaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…