- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Puanlarda bir yukselme olmus sanki yaa dun dikkatimi çekti de 548 puanim vardi sanki 648 puanim olmus
benim tablolarım senin muhabbetin güzeldir kuzum dert etme bu kadar.4. Takıma baktım daCEYDOS (Ceydos) karınca gibi çalışıyor. Tablolar vs. Çok güzel. Ben çok tembelim.
Hadiyaaa gelsin puanlar bakalimPuanlarda bir yukselme olmus sanki yaa dun dikkatimi çekti de 548 puanim vardi sanki 648 puanim olmus
50.000 mesajda puan gelir sana
Afiyet olsun canimSelam gençler
Menümü verip kaçıyorum
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Yumurtasız menemen
3 zeytin
4 küp kavun
Ara
2 hurma
Kahve
Ara
2 kuru kayısı
Kahve
Akşam
6 kaşık et sote
4 kaşık bulgurlu semizotu yemeği
1 kase salata
Ara
1 meyve
3 litre su
1 mil de Leslie yaparım.
Haftaya spor artacak inş.
Saol kaptancımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canımKahvaltimda yarim dilim ekmek, çay ve domates salata da vardi. Pizza dilimi 2 parmagim kadardi zaten goruyorsunuz peynir daha fazlayine de bu aksami ekmeksiz gecircem. Şimdi ara öğün yaptim
Afiyet olsun canım zaten sabah kavun arada hurma ve kayisi yemissin akşamki meyveyi kaldir meyve yerine salatalik ye 2tane hem sekeri yok yada tarcinli süt yada yogurtSelam gençler
Menümü verip kaçıyorum
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Yumurtasız menemen
3 zeytin
4 küp kavun
Ara
2 hurma
Kahve
Ara
2 kuru kayısı
Kahve
Akşam
6 kaşık et sote
4 kaşık bulgurlu semizotu yemeği
1 kase salata
Ara
1 meyve
3 litre su
1 mil de Leslie yaparım.
Haftaya spor artacak inş.
Hedefim bugğn de 15000 binden fazla bakalım4357 deyim hala çıkamadım dışarıya işten güçten ama çıkarsam artar
Şimdi öyle yaptımUzanamayacağı yerlere koysan canim
Canim benim kızımda buzdolabina kadar giriyodu ebebekten dolaplar icin kilit aldim cekmecelere bile taktim rahatladimŞimdi öyle yaptım
Buzdolabında duruyolardı kızlar hiç karıştırmadı ama bu çok fena ellemediği yok çekeceğimiz var galiba bu yaramazla
Kaldırdım rahatladım ecza dolabi gibş bişey yaptırcam bi köşeye
Büyük kızda almıştım söktü hepsini işe yaramadıCanim benim kızımda buzdolabina kadar giriyodu ebebekten dolaplar icin kilit aldim cekmecelere bile taktim rahatladim
Bak yaramazaBüyük kızda almıştım söktü hepsini işe yaramadı
Benim oğlan fazla haraketli kendini odaya kilitlemişşiği var 30dk çilingir gelene kadar oynadı içerde
Bi süre sonra unutur diye umut ediyorum amerikan olunca dikkatini çekti normalde mutfak kilitli olurdu
5kilo zeytin yağımı dökmesiyle meşhur bir bebeBak yaramaza
Migi dünkü menüne bakacaktım bulamadım.Cordelia yemin ederim bak bacaklarım çok agrıyorElhan çok teşekkür ederim gaza getirttin sabah lütfen bak fena bi kız sinirlen bana tamam mı kızdıracağım ben sana hergün -100 gr gitsin kızgınlıktan
Ooo benimkide öyle canim 5kilo dökmesede 1kiloyu devirdigi var5kilo zeytin yağımı dökmesiyle meşhur bir bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?