İki sene önce ben beş kilo zeytinyağı kavanozunu döktüm....Bir poşetin içine koymuştum. Dolabı düzenlemek için poşeti tutup kaldırdım altı yırtık yere düş bir de kırıl oturup ağlamıştım. Ayağım kaydı bir de oturdum içine...ikinci kıyamet kimsenin başına gelmesini istemem...Ooo benimkide öyle canim 5kilo dökmesede 1kiloyu devirdigi var
19 Haziran 2021 menüm
Sabah
2 küçük çıtır tavuk bonfile
Mantarlı yumurta
2 dilim Çavdarlı ekmek
2 küçük çörekotulu peynir
Sütlü Yeşilçay
Ara: bi avuç kiraz
Ve kayısı hoşafi (şekersiz )
(Kayısılar ezmeye başlamıştı bende suya koyup kaynatıp içtim )
akşam yemeği 17:30
Annemin bahçesinden
İzgara tavuk (4-5 )
Salata ( bi avuç maydanoz ve nane yedim
Bide 3-4 kaşık salata )
karpuz
Adımlamaya devam edicem daha Leslie yapacağım.
Menüm bu kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun deyip geciyorum ben genelde ben çıktıktan sonra yazilanlara yorumda yapmıyorumAmannnElhan Ablaaa kimine yorum yapiyorum piblemiyo bile sanki sadece burda kaptan var teşekkür edilcek anlamiyorum sadece zaman kaybi yemin ederim
Vicdanım rahatsız olduğu için merak ediyorum canım. Benim yüzümden oturup ağlamış. Kimseyi üzmeye hakkım yok dedim öfkem geçtikten sonra. Kendisini kandırmasın da beni kandırsin problem yok.AmannnElhan Ablaaa kimine yorum yapiyorum piblemiyo bile sanki sadece burda kaptan var teşekkür edilcek anlamiyorum sadece zaman kaybi yemin ederim
Abla yağ deyince tüylerim diken diken oluyo benimde dökulunce bende oturup aglarimİki sene önce ben beş kilo zeytinyağı kavanozunu döktüm....Bir poşetin içine koymuştum. Dolabı düzenlemek için poşeti tutup kaldırdım altı yırtık yere düş bir de kırıl oturup ağlamıştım. Ayağım kaydı bir de oturdum içine...ikinci kıyamet kimsenin başına gelmesini istemem...
Bizimki yağ dedemlerden diye beleş buldu galibaOoo benimkide öyle canim 5kilo dökmesede 1kiloyu devirdigi var
Senin yuzundenmi aglamis ablayaa Allah askina bukadar iyi olmaVicdanım rahatsız olduğu için merak ediyorum canım. Benim yüzümden oturup ağlamış. Kimseyi üzmeye hakkım yok dedim öfkem geçtikten sonra. Kendisini kandırmasın da beni kandırsin problem yok.
İradeliydi güzel veriyoduMezun oldu bir sure daha burdaydi sonra gelmemeye basladi isleri yoğunlaşmış ve sinavlari vardi gelir belkibirbeste
Afiyet olsun migi...19 Haziran 2021 menüm
Sabah
2 küçük çıtır tavuk bonfile
Mantarlı yumurta
2 dilim Çavdarlı ekmek
2 küçük çörekotulu peynir
Sütlü Yeşilçay
Ara: bi avuç kiraz
Ve kayısı hoşafi (şekersiz )
(Kayısılar ezmeye başlamıştı bende suya koyup kaynatıp içtim )
akşam yemeği 17:30
Annemin bahçesinden
İzgara tavuk (4-5 )
Salata ( bi avuç maydanoz ve nane yedim
Bide 3-4 kaşık salata )
karpuz
Adımlamaya devam edicem daha Leslie yapacağım.
Menüm bu kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Teşekkürler canım...bayağı erken saatlerde yazmış. Biraz daha ileri gitsem bulurmuşum...Elhan Abla menu burda
Afiyet olsun deyip geciyorum ben genelde ben çıktıktan sonra yazilanlara yorumda yapmıyorum
Ağladım deyince ilk yükselen ben olduğum için etkilenmiş demek...Senin yuzundenmi aglamis ablayaa Allah askina bukadar iyi olma
Tamam ablaAğladım deyince ilk yükselen ben olduğum için etkilenmiş demek...
Yoo ilk ben konuştum. Ağlamasına çok üzüldüm. Muhtemelen ben ağlattım.Ağladım deyince ilk yükselen ben olduğum için etkilenmiş demek...
Bu kadar dert etmeyin benceYoo ilk ben konuştum. Ağlamasına çok üzüldüm. Muhtemelen ben ağlattım.
Ayyy nekadar iyi niyetlisiniz bukadar yaaa valla cidden çıldircam o diyo ben aglattim biri diyo ben aglattim aglicak olan aglar kardesim bukadar basit yiyoooki agliyo aglasinda diyet yapmayanin burda isi yok bitti....Yoo ilk ben konuştum. Ağlamasına çok üzüldüm. Muhtemelen ben ağlattım.
13464 adımdayım yoruldum oturdum aksam devam ederim sanirim
Bende hazirladim bitti yemek salata falan 20500 deyim simdi arkadaslarla yuruyuse cikcaz13464 adımdayım yoruldum oturdum aksam devam ederim sanirim
Yemek hazirlarim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?