Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ooo benimkide öyle canim 5kilo dökmesede 1kiloyu devirdigi var
İki sene önce ben beş kilo zeytinyağı kavanozunu döktüm....Bir poşetin içine koymuştum. Dolabı düzenlemek için poşeti tutup kaldırdım altı yırtık yere düş bir de kırıl oturup ağlamıştım. Ayağım kaydı bir de oturdum içine...ikinci kıyamet kimsenin başına gelmesini istemem...

Elhan Abla menu burda
Amannn Elhan Ablaaa kimine yorum yapiyorum piblemiyo bile sanki sadece burda kaptan var teşekkür edilcek anlamiyorum sadece zaman kaybi yemin ederim
Afiyet olsun deyip geciyorum ben genelde ben çıktıktan sonra yazilanlara yorumda yapmıyorum

Amannn Elhan Ablaaa kimine yorum yapiyorum piblemiyo bile sanki sadece burda kaptan var teşekkür edilcek anlamiyorum sadece zaman kaybi yemin ederim
Vicdanım rahatsız olduğu için merak ediyorum canım. Benim yüzümden oturup ağlamış. Kimseyi üzmeye hakkım yok dedim öfkem geçtikten sonra. Kendisini kandırmasın da beni kandırsin problem yok.

Abla yağ deyince tüylerim diken diken oluyo benimde dökulunce bende oturup aglarim

Vicdanım rahatsız olduğu için merak ediyorum canım. Benim yüzümden oturup ağlamış. Kimseyi üzmeye hakkım yok dedim öfkem geçtikten sonra. Kendisini kandırmasın da beni kandırsin problem yok.
Senin yuzundenmi aglamis ablayaa Allah askina bukadar iyi olma

Afiyet olsun migi...
Kahvaltıni azaltabilirsin. Mantarlı omlet yeterliymiş . Diğerleri fena değil gayet güzel.

Yoo ilk ben konuştum. Ağlamasına çok üzüldüm. Muhtemelen ben ağlattım.
Bu kadar dert etmeyin bence
Oda biliyo ki dost acı söyler, hepimiz kilo alınca ağlıyoruz veremeyince falan yoksa kiloları takmasak burda olmazdık.
Sürekli her sorun yaşayıp yediğimde aman canım bu seferlik olsun derseniz ben de salarım istemsizce. Bu hepimiz için geçerli.elbet kaçamak yapabilir önemli olan onu dengeli ve ölçülü yapmak. Ertesi gün telafi etmek , bugün gitti nasılsa yiyeyim yarın başlarım derse zaten bu döngüye girer kilo veremez alır.
Zaten onu böyle düşünen arkadaşları olduğu için çok şanslı ve farkındaki hırs yapıp başladı yoksa cevap bile vermez giderdi

Yoo ilk ben konuştum. Ağlamasına çok üzüldüm. Muhtemelen ben ağlattım.
Ayyy nekadar iyi niyetlisiniz bukadar yaaa valla cidden çıldircam o diyo ben aglattim biri diyo ben aglattim aglicak olan aglar kardesim bukadar basit yiyoooki agliyo aglasinda diyet yapmayanin burda isi yok bitti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…