Oo supersin canimBende hazirladim bitti yemek salata falan 20500 deyim simdi arkadaslarla yuruyuse cikcaz
Millet icin atmiyorum adimı kendim icin atiyorum canım sanki cokta umurlarinda takiminOo supersin canim
Cok zorlama yine de biraz da takimdakiler adim atsin
Valla bende kendim icin atiyorum bu ara iyice küçüldüğümü hissediyorumMillet icin atmiyorum adimı kendim icin atiyorum canım sanki cokta umurlarinda takimin
Filizzz buna benzer bir cümle daha okursam ağlicimMillet icin atmiyorum adimı kendim icin atiyorum canım sanki cokta umurlarinda takimin
Supersin canimValla bende kendim icin atiyorum bu ara iyice küçüldüğümü hissediyorum
8bin olmak üzere yağmur başladı seyrettim biraz en az 15 bin inşallahOo supersin canim
Cok zorlama yine de biraz da takimdakiler adim atsin
Abla sana yönelik bisey söylemedimki üstune alinan alınmıyo senmi alıniyosunFilizzz buna benzer bir cümle daha okursam ağlicim
Eli maşalı filizinFilizzz buna benzer bir cümle daha okursam ağlicim
Allah seni napmasinEli maşalı filizin
öldüresi var bizi
Ilk yağa üzülüyorum döküldü diye sonra nasil temizlicem diyeYağ dökülünce niye oturup ağlıyosunuz anlamadım ben
Çocuk olmuş pehlivan gibi halı ayrı dert adam başımda gitti yağ diyoYağ dökülünce niye oturup ağlıyosunuz anlamadım ben
Ben yağa hiç üzülmedimIlk yağa üzülüyorum döküldü diye sonra nasil temizlicem diye
Bugun sporumu yapamadım çamaşirlar vardı bide biz geç kalktık 10 gibiAfiyet olsun migi...
Kahvaltıni azaltabilirsin. Mantarlı omlet yeterliymiş . Diğerleri fena değil gayet güzel.
Kahkaha attımBen yağa hiç üzülmedim
Nasılsa zeytinliği diktim dedim
Zeytini dikerken dalga geçiyoduk yağla yıkancaz diye oğlan yıkandı işte
Bende yağı çok dökmüşlügüm var çünkü yağı halıya dökünce silince bi dertÇocuk olmuş pehlivan gibi halı ayrı dert adam başımda gitti yağ diyo
Yağlı bebeyi 1saats yakın yıkadım anca çocuk sabun gibi elimden kayıyodu
Ben sadece oturup ağlayamadım bi yandan ortalığı temizledim
O günü hiç unutmam bide kocam beye mükellef kahvaltı hazırladım o sinirle
Son durum13464 adımdayım yoruldum oturdum aksam devam ederim sanirim
Yemek hazirlarim birazdan
Afiyet olsun rakibim.20 Haziran Pazar
Kahvaltı 11.00
2 haş yumurta
Bikaç küp kaşar
Azıcık patates kızartması
Domates salatalık
2 küp helva
14.00
Türk kahvesi
1 kare bitter
Akşam 19.00
Koca bir tabak haş yumurtalı salata
4 yk kuru fasülye
Ayran
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?