Cnm sanırım biz rakip değiliz, takım içii adım yarışında işbirliği içindeyiz, ikimizin toplam adımı baz alınacak, kilo verme yarışında ben sardunya ile rakibim hala,
Benım tel tuzla buz olmustu ekranı resmen ona ragmen yapıldı . senınkıde yapılır cnm inşaallahGünaydın kızlar, telefonum hala bozuk ama işyerindeyim bilgisayardan girdim. Adımlarımın ekran görüntüsü alıp google fotoğraflara yedekledim. Bilgisayardan girip indirdim. Yoksa telefondan bakınca ne olduğunu bile okuyamıyorumOnları da ekliyorum. Ay sizi çok özledim 2 günde.
Cordelia canım Ctesi günü 9463 adım attım, puanı eğer 100 ise hala 946 puan
Pazar günü ise 10314 adımım var 1031 puan.
Eki Görüntüle 2874504 Eki Görüntüle 2874505
Canım uygulamanın ozellıgı o.pacer yukledıgım uygulamanın adıFitt_anne bişey soracagim
telefon iphone sanirim o ayarlarin nerden buluyorsun ben bulamadim kalori felan.
Evet canım.Cnm sanırım biz rakip değiliz, takım içii adım yarışında işbirliği içindeyiz, ikimizin toplam adımı baz alınacak, kilo verme yarışında ben sardunya ile rakibim hala,
Dığru muCordelia
Evet cnmaralıklı oruç mu yapıyorsun.?
Ben yanlış anlamışım galiba oZamanEvet canım.Fitt_anne adımda Chedarice ile eşsin. Kilo vermede rakibin SaskinAnne
sardunya1038 senin kilo verme rakibin cedarice. Adım rakibin yok
He he benim de beynim yandı. Umarım anlaşılmıştır.
sağol kaptanımmHosgeldin canim bizde seni özledik
evet canım yapılıyor da masrafı malum. 400 lira diyorlar. Ay sonu nerdeyse bide. bakalım avans alabilirsem şirketten halledeceğim. daha uygun bi yer bulmaya çalışıyorum.Benım tel tuzla buz olmustu ekranı resmen ona ragmen yapıldı . senınkıde yapılır cnm inşaallah
Canım şaşkın anne kilo bildirecek. Onun dışında gelmeyecek. Sardunyam da spor yapamayacak.Ben yanlış anlamışım galiba oZaman
Anlaşılmıştır kaptanımEvet canım.Fitt_anne adımda Chedarice ile eşsin. Kilo vermede rakibin SaskinAnne
sardunya1038 senin kilo verme rakibin cedarice. Adım rakibin yok
He he benim de beynim yandı. Umarım anlaşılmıştır.
Takımımızda çok şükür herkes iyi. Tabi ki @Tostombalakanne de olsa süper olurdu. Bakalım iyiyiz şimdilik.
öyleyse öğle yemegini yemesem mi yesem mi bilmiyorum.Evet cnm
İyi olmamıza sevindim canım benim, bende elimden geleni yapmaya çalışacağım.Takımımızda çok şükür herkes iyi. Tabi ki @Tostombalakanne de olsa süper olurdu. Bakalım iyiyiz şimdilik.
Kilo vermedeCanım şaşkın anne kilo bildirecek. Onun dışında gelmeyecek. Sardunyam da spor yapamayacak.
Karıştı biraz. Ben doğru ifade etmedim. Çünkü bende nasıl yapsam şaşırdım.
Sardunya sen cedarice aktifsiniz. İsterseniz rakip de olabilirsiniz kilo vermede.
Chedarice
sardunya1038
Kusuruma bakmayın ne olur.
Özledim canım tabikide
Özledim canım tabikide
Biraz kenardan izlemek istiyorum takimı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?